Basic Bone Nutrients

Basic Bone Nutrients fra Thorne er et høykvalitets kosttilskudd for skjeletthelsen. Den inneholder kalsium, vitamin D, vitamin K og magnesium som er nødvendig for normalt opptak og bruk av kalsium og for å opprettholde normal benstruktur. Ekstremt rent kosttilskudd fritt for gift.

 • Kraftig produkt for skjeletthelsen med flere viktige næringsstoffer
 • Med nødvendige stoffer for å opprettholde normal benstruktur
 • Bidrar til normalt opptak av kalsium
 • Uten løsningsmidler, konserveringsmidler, fargestoffer og genmodifiserte stoffer
Special Price 435 kr
Regular Price 472 kr
  • Alle priser inkluderer toll og MVA
  • Betal om 30 dager med Klarna
  • Ikke på lager Overvåk lagerstatus
  Innhold
  120 kapsler
  Anb. pris
  472 kr
  Merke
  Porsjoner
  120
  Art. nr
  M282
  EAN
  693749006664

Basic Bone Nutrients

Basic Bone Nutrients fra Thorne er et høykvalitets kosttilskudd for skjeletthelsen. Den inneholder kalsium, vitamin D, vitamin K og magnesium som er nødvendig for normalt opptak og bruk av kalsium og for å opprettholde normal benstruktur. Thorne har ekstremt rene kosttilskudd av høy kvalitet, og Basic Bone Nutrients er etter vår mening det beste produktet for skjeletthelse på markedet.

Kroppen bruker magnesium, vitamin D og vitamin K til å lede kalsium inn i bencellene. Derfor har Thorne skapt et superprodukt med nettopp disse næringsstoffene i biotilgjengelige former. Næringsstoffene er i god balanse for optimalt opptak i bencellene.

Basic Bone Nutrients fra Thorne er et godt komplement til et multivitaminmineral.

Innhold (1 kap)   % av DRI
Molybden (TRAACS molybdenglycinat) 1 mg 2000
L-leucin 1 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke etablert

Ingredienser

Kalsiummalat, magnesiummalat, vitamin K, vitamin D3, kapsel av hydroxipropylmetylcellulose (fra bartrær), kalsiumlaurat (kalsiumsalt fra fettsyrer) (stabiliseringsmiddel).

Dosering

1 kapsel 1–4 ganger/dag

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Write Your Own Review
Du vurderer:Basic Bone Nutrients
Vurdering