CoQ10 – Koenzym Q10

CoQ10 Coenzym Q10 fra Innate Response er et produkt med koenzym Q10. Dette er nødvendig for å lagre energi i cellenes mitokondrier.

 • 100 mg per kapsel
 • Med grønnsaker og fiber fra frukt
 • Testet fri for glyfosat, plantevernmidler, herbicider, gluten, soya, melkeprodukter og magnesiumstearat.
Special Price 559 kr
Regular Price 579 kr
Kostnad per dag:
9,32 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere
  • På lager
  Innhold
  60 kapsler
  Anb. pris
  579 kr
  Porsjoner
  60
  Art. nr
  70047
  EAN
  0 51494 70047 1

CoQ10 – Koenzym Q10

CoQ10 Coenzym Q10 fra Innate Response er et produkt med koenzym Q10. Det er nødvendig for å lagre energi i cellenes mitokondrier. Co Q10 i Innate Responses produkt er naturlig. Det kommer fra ubikinon. Stort sett alle veldokumenterte studier er gjort på ubikinon, ikke på ubikinol. Noen ganger hører vi at ubikinol har et bedre opptak, men så lenge man tar ubikinon sammen med et fettrikt måltid er opptaket like bra. Om man kan absorbere fett, kan man også absorbere CoQ10 (ubikinon) oppløst i fett. Ubikinon fra mat eller tilskudd vil, etter at det har passert tarmveggen, pakkes inn i fettpartikler og absorberes i lymfesystemet. Deretter føres det ut i blodet. Mange tar ubikinon i terapeutiske doser, totalt 300 mg per dag, på tre forskjellige tidspunkt. CoQ10 Coenzym Q10 fra Innate Response inneholder også fiber og eple samt rødbeter, brokkoli og spinat.

Innhold per dagsdose 
Koenzym Q10 (CoQ10) 100 mg
Eple (fiber) 20 mg
Rødbete (fiber) 20 mg
Brokkoli 20 mg
Spinat 20 mg

Ingredienser

Fullkornsris (Oryza sativa), koenzym Q10, fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), eple (Malus domestica, fiber), spinat (Spinacia oleracea), brokkoli (Brassica oleracea), rødbete (Beta vulgaris, fiber), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), overflatebehandlingsmiddel (stearinsyre), vegetabilsk kapselskall (hydroxypropylmetylcellulose).

Dosering

1 kapsel daglig med mat. Opptaket av Co Q10 i kroppen kan øke ved inntak av et måltid som inneholder fett. Ved vanskeligheter med å svelge, kan kapslene tas fra hverandre og innholdet kan strøs over mat eller i drikke som deretter inntas med en gang. 

Observera

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Write Your Own Review
Du vurderer:CoQ10 – Koenzym Q10
Vurdering