Eskimo-3 Pure Omega 3 - kapslar

Eskimo-3 er en naturlig og stabil fiskeolje som inneholder omega-3-fettsyrer. Eskimo-3 er trolig verdens fineste og reneste omega-3-olje.

 • Er en av de mest omfattende undersøkte og dokumenterte fiskeoljene
 • Er den mest stabile fiskeoljen på markedet.
 • Den inneholder en patentert blanding av ulike antioksidanter, Pufanox, som gjenoppretter de antioksidantene som går tapt i renseprosessen
 • Naturlig fiskeolje.
315 kr
  • Alle priser inkluderer toll og MVA
  • Levering 2-6 arbeidsdager
  • På lager
  Innhold
  120 kapsler
  Anb. pris
  315 kr
  Merke
  Porsjoner
  120 serveringar
  Varenummer
  842674
  EAN
  7 391325 933412

Eskimo-3 Pure Omega 3 - kapslar

Merk deg at dagskostnaden er basert på to kapsler per dag. Eskimo-3 er en naturlig og stabil fiskeolje som inneholder omega-3-fettsyrer. Eskimo-3 er trolig verdens fineste og reneste omega-3-olje. Når fiskeoljen utvinnes går den igjennom en rensningsprosess som kalles molekylær destillasjon, for å skille fiskeoljen fra urenheter. De beskyttende og naturlige antioksidantene, som normalt går tapt ved fremstilling av omega-3, gjenopprettes for å få en stabil fiskeolje som ikke oksiderer. Vi må få i oss omega-3 via mat eller tilskudd ettersom det er en essensiell fettsyre som kroppen ikke selv klarer å produsere. Omega-3 har i vitenskapelige studier vist å gi en rekke helsefordeler i både hjernen og i resten av kroppen. Omega-3-fettsyrene EPA og DHA:

 • DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon
 • DHA bidrar til å opprettholde normalt syn
 • DHA bidrar til å opprettholde normale triglyseridnivåer i blodet
 • DHA og EPA bidrar til å opprettholde normalt blodtryk
 • DHA og EPA bidrar til å opprettholde normale triglyseridnivåer i blodet

Eskimo-3

 • Er sertifisert av FRIEND OF THE SEA fordi den oppfyller miljømessige godkjente fiske- og produksjonsmetoder.
 • Er en av de mest omfattende undersøkte og dokumenterte fiskeoljene
 • 100 % sporbart produkt med veldig strenge kvalitetskrav gjennom hele produksjonsprosessen
 • Er den mest stabile fiskeoljen på markedet. Den inneholder en patentert blanding av ulike antioksidanter, Pufanox, som gjenoppretter de antioksidantene som går tapt i renseprosessen
 • Ikke-konsentrert fiskeolje. (Fordelaktig ettersom produsenter av konsentrerte oljer kjemisk manipulerer fiskeoljen for å øke konsentrasjonen av omega-3)
 • 100 % naturlig omega-3 via riktig innhold av EPA og DHA. Kroppen omdanner EPA og DHA til omega-3
 • Naturlig omega-3 som er stabilt med høyt innhold av omega-3-fettsyrer i naturlig form – det vil si i samme form som den forekommer i naturen, uten kjemiske prosesser
 • Har blitt dokumentert i 7 doktorgradsavhandlinger, 28 kliniske studier og mer enn 130 vitenskapelige verk. Ingen annen fiskeolje på markedet er like velstudert og veldokumentert.
Innhold per dagsdose1 kapsel2 kapsler3 kapsler
Fiskolje 1000 mg 2000 mg 3000 mg
Omega-3-fettsyrer 350 mg 700 mg 1050 mg
hvorav EPA 160 mg 320 mg 480 mg
hvorav DHA 100 mg 200 mg 300 mg

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke fastsatt

Ingredienser

Fiskolje, gelatin, fuktighetsbevarende middel (glyserol), antioksidant (PUFANOX® [soyalecitin, E-vitaminkomplex (alfa-tokoferol og tokoferolrik ekstrakt), rosmarinekstrak, askorbylpalmitat], limearoma.

Dosering 

1–3 kapsler daglig tilpasset inntak av fet fisk i kosten. EPA og DHA bidrar til normal hjertefunksjon ved inntak av minst 250 mg per dag, hvilken tilsvarer 1 kapsel. 

Vad är PUFANOX®

Eskimo-3 har blant de beste peroksidasjonsverdiene av alle fiskeoljer på markedet. Så, i tillegg til å være en ekstremt ren fiskeolje, har Eskimo-3 også en veldig lav tilbøyelighet til rancid som gjør den til en av de mest stabile fiskeoljene. Det er svært viktig når regjerte flerumettet fett er svært skadelig for kroppen. PUFANOX® er deres proprietære antioksidant. Det har stor betydning for Eskimo-3 stabilitet og avgjørende for effekten av omega-3 fettsyrer. Harsk fiskeolje kan ha negative effekter på helsa vår.

Observera

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur i sin kartong. Vi anbefaler imidlertid å lagre Eskimo-3 i kjøleskap etter åpning. Hvis Eskimo-3 er lagret kaldt, kan det forekomme små nedbør i kapselen. Disse er krystalliseringer av korte fettsyrer. Det er ikke farlig eller skadelig på noen måte, og produktet har ikke forverret seg.Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. 

Write Your Own Review
Du vurderer:Eskimo-3 Pure Omega 3 - kapslar
Relaterte produkter
 1. One Daily

  One Daily er et multivitamin-mineral basert på whole food og raw food. Man tar...

  619 kr
 2. Vitamin D3 2000 IU

  Vitamin D3 2000 IE (50 µg) fra Innate Response er vitamin D3 av whole food-kvalitet.

  559 kr
 3. B Complex
  B Complex
  , 90 tabletter eller 180 tabletter

  B Complex er et whole food kosttilskudd med alle de åtte B-vitaminene i whole food-form....

  As low as 519 kr