Fermented Beet Powder

Dr. Mercolas økologiske Fermented Beet Powder Rødbetepulver er av absolutt høyeste kvalitet. Den inneholder økologisk gjærede rødbeter i pulverform med naturlige nitrater, fytokjemikalier, antioksidanter og næringsstoffer som folat, C-vitaminer, fiber, mangan og kalium. Dr. Mercolas økologiske Fermented Beet Powder Rødbetepulver er perfekt i smoothien din. Fri for soya, GMO og gluten.

 • Gjærede økologiske rødbeter
 • Har historisk blitt brukt for å fremme blodsirkulasjonen
 • Naturlige nitrater
 • Fri for sukker gjennom gjæringsprosessen
 • Fri for GMO, gluten, soya og søtningsmidler
Special Price 419 kr
Regular Price 429 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere.
  • På lager
  Innhold
  150 g
  Anb. pris
  429 kr
  Porsjoner
  30
  Art. nr
  DM10221
  EAN
  813006018401

Fermented Beet Powder

Dr. Mercolas økologiske Fermented Beet Powder Rødbetepulver er av absolutt høyeste kvalitet. Den inneholder økologisk gjærede rødbeter i pulverform med naturlige nitrater, fytokjemikalier, antioksidanter og andre næringsstoffer som folat, C-vitaminer, fiber, mangan og kalium. Den er perfekt i smoothien din. Fri for soya, GMO, gluten og søtningsmidler.

Gjæringsprosessen gjør at Dr. Mercolas Fermented Beet Powder stort sett er fri for karbohydrater. I tillegg kommer ikke Dr. Mercolas Fermented Beet Powder Rødbetepulver fra GMO-rødbeter, noe som ellers ikke er helt uvanlig. Dr. Mercolas Fermented Beet Powder Rødbetepulver i smoothien din eller bare blandet i et glass vann. Rødbeter har historisk sett blitt brukt til å øke og forbedre blodsirkulasjonen.

Sunne nitrater i rødbeter
Rødbeter er usedvanlig nitratrike. Nitrat (NO3-) forvandles til nitrit (NO2-) i kroppen, som igjen forvandles til nitrogenoksid (NO) i kroppen. Nitrogenoksid-molekylet har mange helsefordeler. De mest kjente er å senke blodtrykket, forbedre metabole utfordringer, redusere oksygenforbruk under fysisk aktivitet, men også forbedre funksjonen til cellenes mitokondrier.

Nitrogenoksid og ereksjon
Nitrogenoksid forhindrer at et stoff som kalles syklisk GMP (cGMP) brytes ned, som igjen forbedrer ereksjonen. Legemiddel for potens fungerer på samme måte. Om du har problemer med ereksjon, kontakt oss på info@greatlife.no så vi kan hjelpe deg videre.

Natriumnitrat og natriumnitritt
Saltene natriumnitrat og natriumnitritt, som blant annet brukes i charcuterie, danner derimot usunne nitrosaminer. For at nitrat skal være sunt må det komme fra rødbeter eller andre matvarer hvor det forekommer naturlig.

Innhold (1 måleskje)   % av DRI
Energi 15 kcal/63 kJ
Fett 0 g
hvorav mettet 0 g
Karbohydrater 3 g
hvorav sukkerarter 0 g
Fiber 1 g
Protein 1 g

DRI = Daglig referanseinntak

Ingredienser

Rødbeter (økologiske, gjærede).

Dosering

1 måleskje daglig (5 g) i vann, i en smoothie eller juice. Kan tas når som helst på dagen.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Write Your Own Review
Du vurderer:Fermented Beet Powder
Vurdering