MegaFlora for Baby and Me

MegaFlora® for Baby & Me (MegaFlora for fremtidig gravide, for gravide og for ammende) er et tilskudd med 30 milliarder melkesyrebakterier av 14 ulike klinisk undersøkte stammer, spesielt produsert for fremtidig gravide, gravide og ammende kvinners bakterieflora. MegaFlora® for Baby & Me inneholder dessuten også rødbeter og løvetann.

 • 30 milliarder bakterier per dagsdose
 • 14 ikke-konkurrerende stammer per kapsel med Lactobacillus rhamnosus (HN001)
 • Testet fri for melkeprodukter, soya, GMO, glyfosat, pesticider, herbicider og magnesiumstearat
739 kr
  • Alle priser inkluderer toll og MVA
  • Levering 2-6 arbeidsdager
  • På lager
  Innhold
  60 kapsler
  Anb. pris
  739 kr
  Porsjoner
  30 serveringar
  Varenummer
  10027
  EAN
  0 51494 10027 1

MegaFlora for Baby and Me

Inneholder 30 millioner levende melkesyrebakterier fra 14 ulike stammer, samt ingefærrot og løvetannrot. Bakteriekulturene i MegaFlora® for Baby & Me er velkjente melkesyrebakterier, og produktet anbefales til dem som vil bli gravide, til gravide og til ammende kvinner. 

Melkesyrebakterier inngår i den normale tarmfloraen og anses som gode tarmbakterier. MegaFlora® for Baby & Me er melkesyrebakterier som kan tas før graviditet, under graviditet samt ved amming. En av de mest kjente melkesyrebakteriene ved graviditet og amming er Lactobacillus rhamnosus (HN001). 

MegaFlora® for Baby & Me  egner seg dessuten godt sammen med inntak av antibiotika. Man bør la det gå minst to timer fra da antibiotika ble inntatt. Melkesyrebakteriene må tas sammen med mat. 

Å innta flere ulike melkesyrebakterier er positivt, ettersom de har ulike egenskaper og trives i de ulike surhetsmiljøene som er i mage- og tarmsystemet vårt. Tarmslimhinnen fornyes regelmessig og har behov for gode melkesyrebakterier.

Innhold per dagsdose 
Melkesyrebakterier fra 14 forskjellige bakteriestammer 30 milliarder
Ingefær 230 mg
Løvetann 230 mg
Rødbete 150 mg

Ingredienser

Fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), Ingefærrot (Zingiber officinale), vøvetannrot (Taraxacum officinale), rødbete (Beta vulgaris), fyllmiddel (kalciumlaurat), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus brevis, Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium infantis, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, vegetabilsk kapselskall (hydroxypropylmetylcellulose).

Dosering

2 kapsler daglig i forbindelse med måltid. Ved vanskeligheter med å svelge, kan kapslene tas fra hverandre og innholdet kan strøs over kald mat eller i kald drikke som deretter inntas med en gang. Produktet er rettet mot pregravida, gravide og ammende.

Observera

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares i kjøleskap. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Write Your Own Review
Du vurderer:MegaFlora for Baby and Me