Zink

Zinc (Sink) fra MegaFood er whole food sink som blant annet bidrar til immunforsvarets normale funksjon. Det produseres i USA, på den mest skånsomme måten for å få et produkt med høy biotilgjengelighet.

 • Sink som er whole food og raw food
 • Høy biotilgjengelighet
 • Testet fri for plantevernmidler, herbicider, glyfosat, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
As low as 329 kr
  • Alle priser inkluderer toll og MVA
  • Levering 2-6 arbeidsdager
  • På lager
  Anb. pris
  419 kr
  Porsjoner
  60 serveringar
  Varenummer
  Zink
  EAN
  0 51494 10188 9

Zink

Sink bidrar til immunsystemets normale funksjon og til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Sink bidrar også til normal syre-baseomsetning, til normal karbohydratomsetning og til normal omsetning av makronæringsstoffer. Sink bidrar dessuten til normal omsetning av fettsyrer, til normal omsetning av vitamin A og til til normal proteinsyntese. Sink bidrar til å opprettholde normale knokler, til å opprettholde normalt hår, normale negler og normal hud. Sink bidrar også til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet. Sink spiller en rolle i celledelingsprosessen og bidrar til normal kognitiv funksjon og til normal DNA-syntese. Sink bidrar dessuten til normal fruktbarhet og reproduksjonsevne. Få vet at sink også bidrar til normalt syn. Sink fra MegaFood inneholder dessuten spinat, persille, brokkoli og rødbeter. 

Som en av få bedrifter i verden, kjøper MegaFood, sammen med søsterselskapet Innate Response, inn hele grønnsaker, frukt, urter og bær. De maler og tørker råvarene selv, på lav temperatur, som er veldig uvanlig. De fleste bedrifter som produserer whole food kjøper inn ferdigtørket pulver fra en tredjepart. Ofte benyttes spraytørking, trommeltørking eller frysetørking, og alle disse metodene skader råvarene på ulike måter. MegaFood tørker med Refractance Window Drying, og dette er per dags dato den mest skånsomme tørkemetoden som finnes. MegaFood har til og med et eget laboratorium som benyttes for å kontrollere produktene i tre ulike tilfeller. De sender også hvert parti til flere ulike tredjeparts-laboratorier for ytterlig kontroll av blant annet plantevernmidler, ugressmiddel og andre giftstoffer. Det finnes ingen andre produsenter innen whole food som er like strenge som MegaFood og søsterselskapet Innate Response.

Innhold per dagsdose % av DRI
Sink 22,5 mg 225
Spinat 20 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke fastsatt

Ingredienser

Fullkornsris (Oryza sativa), Saccharomyces cerevisiae, sinkklorid, fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), overflatebehandlingsmiddel (stearinsyre), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), spinat (Spinacia oleracea), persilleblad (Petroselinum crispum), gulrot (Daucus carota subsp. sativus), brokkoli (Brassica oleracea), rødbete (Beta vulgaris).

Dosering

1 tablett daglig med mat eller uten mat. Tabletten kan bli knust eller pulverisert og strødd på mat eller i drikke dersom du har problemer med å svelge. 

Whole food

Dette produktet er laget av ekte mat og sink. Sink er kombinert med utvalgte grønnsaker, urter og næringsgjær i en unik prosess for å skape et whole food kosttilskudd med høy biotilgjengelighet. Les mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA. 

Write Your Own Review
Du vurderer:Zink
Relaterte produkter
 1. One Daily

  One Daily er et multivitamin-mineral basert på whole food og raw food. Man tar...

  619 kr
 2. One Daily uten jern

  One Daily uten jern er et multivitamin-mineral basert på whole food og raw food. Man tar...

  619 kr
 3. B Complex
  B Complex
  , 90 tabletter eller 180 tabletter

  B Complex er et whole food kosttilskudd med alle de åtte B-vitaminene i whole food-form....

  As low as 519 kr
 4. Magnesium 300

  Magnesium 300 fra Innate Response er en kombinasjon av flere magnesiumformer som bidrar til &a...

  449 kr