Ho! Ho! 20 % rabatt på kosttilskudd fra Greatlife, Innate Response og MegaFood. Rabattkode SANTA.
A photo of Greatlife.se

Greatlife.se

På Greatlife kompromissar vi aldrig med kvalitet, endast det bästa är gott nog när det gäller hälsan och vi tror att kosttillskott som är så nära mat som möjligt, whole food, är bättre än syntetiskt isolerade vitaminer och mineraler.

Innate Response på 60 sekunder

Innate Response på 60 sekunder

Innate Response benytter hele, ferske og lokalt dyrkede råvarer som de maler og tørker selv. Dette bevarer fytokjemikaliene bedre enn ved å kjøpe ferdigtørket pulver – som de fleste i bransjen gjør. 

Les mer

Nedstemthet – utmattede binyrer?

Nedstemthet – utmattede binyrer?

Binyrene dine har to primære funksjoner: De setter i gang kroppen din på morgenen etter at du har sovet, og de håndterer alt stresset dine hverdagslige aktiviteter gir opphav til. Kortisol er det viktigste hormonet som frigis i binyrebarken. Binyremargen frigir derimot i hovedsak adrenalin. Adrenalin er ansvarlig for følelser som blant annet aggresjon, å ville flykte, redsel og uro. Når man snakker om utmattede binyrer, mener man egentlig binyrebarken og kortisolproduksjonen. Denne artikkelen skal ta for seg kortisol. 

Les mer

Hvordan vet jeg om et kosttilskudd er bra eller ikke?

Hvordan vet jeg om et kosttilskudd er bra eller ikke?

Det finnes et hav av ulike kosttilskudd på markedet, og det dukker stadig opp nye. Det er dessverre ikke mulig å avgjøre hvorvidt kvaliteten på disse er bra eller dårlig basert på kun utseende og markedsføring. Kosttilskuddet kan være både tiltalende og velgjort, men dette sier ingenting om kvaliteten på det som er inni emballasjen. Du bør lese det som står med liten skrift og se på hver ingrediens, samt vurdere hva slags fremstillingsmetode som er brukt. I tillegg bør du se på hvor råvarene kommer fra, for å kunne bedømme kosttilskuddets faktiske kvalitet. Dette er imidlertid ingen lett oppgave! Derfor har greatlife.se guider og beskrivelser som hjelper deg, slik at du vet hva du skal se etter neste gang du velger et kosttilskudd. Det er to viktige prinsipper du bør ha i bakhodet når du leser denne artikkelen: 

Les mer

Problemer med skjoldbruskkjertelen?

Problemer med skjoldbruskkjertelen?

Skjoldbruskkjertelen eller glandula thyreoidea som den heter på latin, er en hormonproduserende kjertel på halsen, like under strupehodet. Skjoldbruskhormoner påvirker flere viktige funksjoner i kroppen som metabolisme, kroppsvarmeproduksjon og kalsiummetabolisme. Hvis skjoldbruskkjertelen produserer for lite hormoner, oppstår en tilstand som kalles hypotyreose, og hvis den produserer for mye hormoner, oppstår hypertyreose. 

Les mer