AKKURAT NÅ – 20 % rabatt på produkter for hår, negler og hud!

Leveringsinformasjon

Greatlife.no benytter Posten/Bring og Instabox for å sende pakker

Greatlife.no benytter Posten/Bring og Instabox for å sende pakker.

Normal leveringstid fra Greatlife.no til kunder i Norge er 1-4 arbeidsdager. Ved stor pågang kan leveringstidene bli litt lengre.

Du er som kunde ansvarlig for at opplysningene som oppgis ved bestilling er korrekte, f eks navn, e-post och mobilnummer. Oppgis feil mobilnummer kan ikke pakken din varsles via SMS, men en hentelapp må sendes hjem til deg. Dette medfører at varsling av ankommet foresendelse tar noen dager ekstra. Når du oppgir postnummeret ditt i kassen, så kommer vises de leveransealternativene du har å velge mellom.

Instabox Express

Vil du få pakken levert i ekspressfart til et pakkeskap? Da kan vi tilby frakttjenesten Instabox for 49 kroner.

Når kommer pakken min?

Når ordren din er pakket mottar du sms med sporingslink fra Instabox. I tillegg sendes en mail for å kontrollere at du har angitt riktig telefonnummer. Normal leveringstid er 1-2 arbeidsdager. Det som kan påvirke leveringstiden er åpningstider for skapet og hvor i Norge du bor.

Hvordan vet jeg at pakken min er på vei, og at den har kommet frem til skapet?

Når pakken er levert til Instabox skapet mottar du en SMS med PIN-kode. Denne koden tastes på skjermen til skapet for å åpne luken med pakken din. Av sikkerhetsmessige årsaker og forhindring av identitetssvindel, kan det hende du må identifisere deg meg BankID. Dette skjer med helt tilfeldige kunder, og vil derfor ikke gjelde for alle bestillinger.

Hva skjer om jeg ikke henter ut pakken min?

Pakken din ligger i 3 dager (lør og søn regnes som halve dager), før den kjøres tilbake til Instabox sitt lager. Da kan du bestille en ny utkjøring til samme eller et valgfritt Instabox skap, kostnadsfritt innen 10 dager.