Glutamin

Glutamin kosttilskudd & L-glutamin tilskudd

L-Glutamin er den mest vanlige aminosyren i kroppen og den har flere viktige funksjoner for helsen. Glutamin er mest kjent for å bidra til tarmhelsen, for sin rolle i proteinsyntesen og for å redusere muskelnedbrytning. Glutamin fungerer som drivstoff for cellene i tynntarmen, noe som gjør det viktig for personer med tarmlidelser. Glutamin er også vanlig i skjelettmuskulaturen og hjelper også med muskelreparasjon og restitusjon etter trening.

  1. GI Response
    899 kr
  2. Köp L-Glutamine från Thorne
    Special Price 379 kr Regular Price 399 kr

Når skal man ta L-glutamin?

L-glutamin kan tas på ulike tidspunkter avhengig av individuelle behov og mål. Mange velger å ta det før eller etter trening for å fremme restitusjon og muskelreparasjon. Andre tar det mellom måltider for å støtte tarmhelsen og fordøyelsen.

Glutaminkapsler eller glutaminpulver?

Glutamin kan tas både som pulver og i form av kapsler.

Glutaminpulver

Glutaminpulver er et vanlig alternativ for de som foretrekker å blande dosen sin med vann, juice eller proteinshakes. Pulveret kan være enkelt å dosere og kan raskt blandes for en praktisk inntak.

Glutaminkapsler

Glutaminkapsler er praktiske for personer på farten eller de som foretrekker en enkel dosering. Kapslene er lette å svelge og kan tas når som helst på dagen for å dekke dine glutaminbehov.

L-Glutamin eller glutamin?

"L" i L-glutamin står for "levorotatorisk", noe som indikerer at det er den naturlige formen kroppen bruker. I kosttilskudd og helseprodukter refererer termen "glutamin" vanligvis til L-glutamin, siden det er den biologisk aktive formen kroppen trenger. Så i sammenheng med kosttilskudd og helse brukes termene ofte om hverandre, men den korrekte termen for aminosyren er L-glutamin.

Kjøpe glutamintilskudd billig online hos Greatlife

Billige glutamintilskudd er de som har høyeste kvalitet og renhet. Hvis du kjøper glutamintilskudd av lav kvalitet, kan du oppleve dårligere opptak og funksjon i kroppen, samt stoffer du ikke ønsker å få i deg. Det kan bli dyrt i lengden med glutamintilskudd av lav kvalitet.