Kreatin

Kreatintilskudd

Kreatin er en naturlig forekommende substans som finnes i kroppens muskelvev. Den fungerer som en energireserve for raske og eksplosive bevegelser. Det er et populært kosttilskudd blant idrettsutøvere og treningsentusiaster, kjent for å øke prestasjon og restitusjon ved fysisk aktivitet, men kreatin er også bra for hjernens funksjon. Det kan være fordelsaktig for eldre voksne og personer for sin kombinasjon av å øke muskelstyrke og også for hjernens funksjon.

 1. Creatine Monohydrate Pure – Kreatin
  Rating:
  100%
  Special Price 599 kr Regular Price 699 kr
 2. Köp kreatin från Thorne med fri frakt
  Rating:
  100%
  Special Price 699 kr Regular Price 729 kr

Kjøp billig kreatin på nett hos Greatlife

Billig kreatin er kreatin av høyeste kvalitet og renhet. Hvis du kjøper lavkvalitets kreatin, kan du oppleve dårligere opptak, dårligere funksjon i kroppen og til og med stoffer du ikke ønsker å få i deg. Det kan bli dyrt i lengden med dårlig kreatin. Vi har to forskjellige kreatintilskudd: Creavitalis, som er vårt fineste kreatin, og Thornes kreatin, som også er veldig bra.

Kreatinkapsler eller kreatinpulver

Valget mellom kreatinkapsler og kreatinpulver kan være en personlig preferanse. Kreatinpulver er vanligvis mer prisgunstig og gir deg muligheten til å dosere nøyaktig etter dine behov. Det er også enkelt å blande i drikker eller mat. På den andre siden er kreatinkapsler praktiske å ta med seg og krever ingen væske. Det avhenger av dine behov og bekvemmelighet hvilket alternativ som passer best for deg.

Kreatinpulver

Kreatinpulver er vanligvis mer prisgunstig og gir deg muligheten til å dosere nøyaktig etter dine behov. Det er også enkelt å blande i drikker eller mat. Kreatinpulver kan absorberes raskere siden det blandes med væske, noe som kan være en fordel for noen brukere.

Kreatinkapsler

Kreatinkapsler er praktiske å ta med seg og krever ingen væske. De er også praktiske for nøyaktig dosering, da hver kapsel inneholder en bestemt mengde kreatin. Kapsler kan være et godt alternativ hvis du er på farten eller ikke liker smaken av kreatinpulver.

Vegansk kreatin

Kreatin for vegetarianere

Selv om vegetarisk kreatin er liknende, kan den inneholde visse animalske biprodukter. Det er viktig for vegetarianere å dobbeltsjekke ingrediensene for å forsikre seg om at de samsvarer med deres kostvalg.

Vegan kreatin

Vegansk kreatin er spesielt utviklet for å møte behovene til de som følger en vegansk livsstil. Disse kreatintilskuddene er laget uten noen animalske ingredienser, noe som gjør dem egnet for veganere. Creatine Monohydrate Pure - Kreatin passer både for veganere og vegetarianere. Dette kreatintilskuddet passer perfekt for veganere som ønsker å øke prestasjonen og styrken sin.