AKKURAT NÅ – 20 % rabatt på produkter for hår, negler og hud!

Balanced Minerals

Balanced Minerals (Mineralkompleks) er et mineraltilskudd av ypperste kvalitet basert på whole food og raw food. Den inneholder også brennesle og åkersnelle.

 • Inneholder flere viktige mineraler og sporstoffer i whole food-form
 • Bidrar til flere viktige funksjoner for en god helse
 • Høy biotilgjengelighet
 • Testet fri for sprøytemidler, plantevernmidler, herbicider, glyfosat, tungmetaller, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
569 kr
Kostnad per dag:
25,29 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere
  • På lager
  Innhold
  90 tabletter
  Anb. pris
  569 kr
  Porsjoner
  30
  Art. nr
  10169
  EAN
  0 51494 10169 8

Balanced Minerals

Balanced Minerals er et mineraltilskudd av ypperste kvalitet basert på whole food, og inneholder også brennesle og åkersnelle. Balanced Minerals inneholder næringsstoffer som bidrar til immunsystemets normale funksjon. Den inneholder også stoffer som bidrar til normal energiomsetning og til å redusere tretthet og utmattelse. Joden som finnes i Balanced Minerals bidrar til normal produksjon av skjoldbruskkjertelhormoner og til normal funksjon av skjoldbruskkjertelen og nervesystemet. Sink bidrar til normal syre-base-balanse og til normal fertilitet og reproduksjon. Krom bidrar til å opprettholde normale blodsukkernivåer, og selen bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Mangan bidrar til normal dannelse av bindevev. Kalsium er nødvendig for å opprettholde normal benstruktur, men bidrar også til fordøyelsesenzymenes normale funksjon.

Vil du vite mer om hvorfor vi valgte MegaFood og Innate Response? Les her.

Innhold (4 tab)   % av DRI
Kalsium 133 mg 17
Jod 67 µg 45
Magnesium 67 mg 18
Sink 20 mg 200
Selen 80 µg 145
Mangan 2,7 mg 135
Krom GTF 80 µg 200
Molybden 31 µg 62
Bor 667 µg *
Brennesle 133 mg *
Åkersnelle 67 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke etablert

Ingredienser

Råris (Oryza satva), Saccharomyces cerevisiae, kalsiumglycinat, klumpforebyggende middel (silisiumdioksid), magnesiumglycinat, behandlingsmiddel utre (stearinsyre), brennesle (Urtica dioica, løv), fyllstoff (cellulosepulver), åkersnelle (Equisetum arvense, løv), sinkglycinat, manganglycinat, borglycinat, kromglycinat, selenglycinat, molybdenglycinat.

Dosering

4 tabletter per dag. Kan tas med eller uten mat. Tabletten kan knuses eller males og strøs på mat eller i drikke ved svelgevansker.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Write Your Own Review
Du vurderer:Balanced Minerals
Vurdering