Daily C-Protect Booster

C-vitaminpulver i whole food-form fra superselskapet MegaFood. Daily C-Protect Nutrient Booster Powder inneholder også astragalus, schisandra, tranebær og blåbær.

 • Bidrar til immunforsvaret og reduserer tretthet og utmattelse
 • Inneholder Astragalus og Schisandrabær
 • Testet fri for sprøytemidler, plantevernmidler, herbicider, glyfosat, tungmetaller, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
449 kr
Kostnad per dag:
14,25 kr
  • Tollfri leveranse
  • Trustpilot 4,8 / 5
  • Fri frakt fra 899 kr
  • På lager
  Innhold
  63 g
  Anb. pris
  449 kr
  Porsjoner
  30
  Art. nr
  60137
  EAN
  0 51494 60137 2

Daily C-Protect Booster

Daily C-Protect Nutrient Booster Powder er et næringspulver spesielt utviklet for de som ønsker å støtte immunforsvaret. Den inneholder vitamin C i whole food-form samt astragalus, schisandra, tranebær og blåbær. Daily C-Protect Nutrient Booster Powder er helt fri for sukker og kunstige søtningsmidler. Den inneholder vitamin C som bidrar til immunsystemets normale funksjon og som også bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Vitamin C er også viktig da det bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Siden vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, er vitamin C også viktig for normal funksjon av blodårer, beinstruktur, brusk, tannkjøtt, tenner og hud. Det ikke alle vet er at vitamin C også bidrar til normal funksjon av nervesystemet og til normal psykologisk funksjon. Daily C-Protect Nutrient Booster Powder er fremfor alt et meget godt produkt for å opprettholde normal funksjon av immunsystemet.

Innhold (1 spiseskje)   % av DRI
Vitamin C (askorbinsyre) 250 mg 313
Amerikanske tranebær 230 mg *
Astragalus 200 mg *
Schisandra 175 mg *
Ville blåbær 145 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke bestemt

Ingredienser

Appelsin (Citrus sinensis), vitamin C, amerikanske tranebær (Vaccinium macrocarpon), astragalus (Astragalus membranaceus, rot), schisandra (Schisandra chinensis, frukt), ville blåbær (Vaccinium angustifolium), brun ris (Oryza sativa), fyllstoffer (cellulose), antiklumpemiddel (silika).

Dosering

1 spiseskje (2,13 g) daglig blandet i 2-3 dl vann. Kan også blandes ut i smoothie eller juice. Produktet er i pulverform.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA. Bør ikke tas av gravide eller ammende da det inneholder Astragalus.

Write Your Own Review
Du vurderer:Daily C-Protect Booster
Vurdering