AKKURAT NÅ – 20 % rabatt på produkter for hår, negler og hud!

Electrolytes Plus+

Markedets kanskje reneste elektrolytter for optimal væskebalanse og elektrolyttbalanse i kroppen. Hjelper til med å lindre symptomer på dehydrering som svimmelhet, tretthet og hodepine. Passer både for de som trener og de som ikke trener. Fri for skjult magnesiumoksid og uten tilsetningsstoffer, sukker eller søtningsmidler.

 • Elektrolytter av høyeste kvalitet for optimal væskebalanse
 • Praktiske porsjonsforpakninger for engangsbruk, perfekte å ta med seg
 • Fri for bufferert magnesiumoksid eller andre billige former for mineraler
 • Fri fra melk, gluten, GMO, magnesiumstearat, sukker, kunstige søtningsmidler, fyllstoffer og tungmetaller
 • Paleo- og ketovennlig samt passer for veganer og vegetarianere
 • Porsjonsforpakninger fri for hormonforstyrrende BPA, BPF, BPS, mykgjørere og ftalater
 • Produsert under HACCP (ISO22000)

Special Price 399 kr
Regular Price 499 kr
Kostnad per dag:
13,3 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere
  • Ikke på lager
   • Kjøp mere - spar mere
   • Kjøp 2 for 389 kr hver og spar 3%
   • Kjøp 3 for 379 kr hver og spar 5%
   • Kjøp 4 for 359 kr hver og spar 10%
  Innhold
  30 stickpakninger
  Anb. pris
  759 kr
  Porsjoner
  30
  Art. nr
  GREAT10011
  EAN
  7350131871103

Electrolytes Plus+

Markedets kanskje reneste elektrolytter for optimal væskebalanse og elektrolyttbalanse i kroppen. Hjelper til med å lindre symptomer på dehydrering som svimmelhet, tretthet og hodepine. Passer både for de som trener og de som ikke trener. Fri for skjult magnesiumoksid og uten tilsatte smakstilsetninger. Fri fra melk, gluten, GMO, magnesiumstearat, sukker, kunstige søtningsmidler, fyllstoffer og tungmetaller.

Natriumklorid – Le Guérandais Guérande Salt

Electrolytes Plus+ inneholder Le Guérande havsalt, kjent for sitt rene havsalt som gir elektrolyttene natrium og klorid. Le Guérande havsalt høstes for hånd og er 100 % naturlig og uraffinert uten tilsetningsstoffer. Le Guérandais Guérande Salt er for øyeblikket den eneste franske havsaltet som har blitt tildelt merket Label Rouge, en offisiell symbol på overlegen kvalitet som overvåkes av en uavhengig sertifiseringsorgan godkjent av Landbruksdepartementet i Frankrike. Sporbarhet er en viktig del av overvåkingen av Le Guérande havsalt.

Natrium (Na+)

Electrolytes Plus+ inneholder natrium fra Le Guérande havsalt.

 • Væskebalanse: Natrium hjelper til med å regulere væskebalansen i kroppen ved å kontrollere mengden vann som finnes både inne i og utenfor cellene. Dette bidrar til å opprettholde normalt blodtrykk og væskenivåer.
 • Nerveimpulser: Natriumioner er avgjørende for å skape og sende nerveimpulser. Når en nerveimpuls sendes, strømmer natrium inn i cellen og skaper en aktionspotensial, som er de elektriske signalene som tillater nerveceller å kommunisere med hverandre og med musklene.
 • Muskelkontraksjon: Natrium er også nødvendig for at musklene skal fungere riktig. Ved muskelkontraksjoner, som inkluderer alt fra å bevege en finger til å gå eller løpe, er natriumioner involvert i å skape den elektriske signalet som utløser muskelbevegelsen.

Klorid (Cl-)

Electrolytes Plus+ inneholder klorid fra Le Guérande havsalt.

 • Syre-basebalanse: Klorid er en viktig del av saltsyren (HCl) i magesekken, som hjelper til med å bryte ned maten og absorbere næringsstoffer. Det spiller en rolle i å opprettholde kroppens syre-basebalanse ved å fungere som en buffer for å nøytralisere overskudd av sure eller basisker stoffer i kroppen.
 • Væskebalanse: Klorid arbeider sammen med natrium for å regulere væskebalansen. Ved å kontrollere mengden natrium og klorid i kroppen, kan cellene beholde riktig mengde vann for å fungere riktig.
 • Nervefunksjon: Kloridioner hjelper også med å regulere nervefunksjonen ved å være involvert i å skape den elektriske gradienten over celleveggen. Dette er nødvendig for at nerveceller skal kunne sende og motta signaler.

Kalium (K+)

Electrolytes Plus+ inneholder høykvalitets kalium. Kalium er en viktig mineral som bidrar til normal funksjon av nervesystemet, normal muskelfunksjon og opprettholdelse av normalt blodtrykk.

 • Muskelkontraksjon og nervefunksjon: Kalium er en nøkkel-elektrolytt for å opprettholde normal muskel- og nervefunksjon. Det er spesielt viktig for hjertemuskelen, der det hjelper til med å regulere hjertets rytme og sammentrekninger.
 • Væskebalanse: Kalium arbeider sammen med natrium for å regulere væskebalansen og blodtrykket i kroppen. Det hjelper til med å kontrollere mengden væske inne i og utenfor cellene.
 • Syre-basebalanse: Kalium er også viktig for å opprettholde kroppens syre-basebalanse ved å hjelpe til med å regulere pH-nivåene.

Magnesium (Mg2+)

Electrolytes Plus+ inneholder lettabsorbert magnesium av høyeste kvalitet, fri for buffret eller skjult magnesiumoksid. Magnesium er ikke bare viktig for elektrolyttbalansen. Magnesium bidrar også til å opprettholde normal tannhelse, normal benbygning og normal proteinsyntese. Magnesium bidrar også til å redusere tretthet og utmattelse, normal energiomsetning, normal funksjon av nervesystemet, normal muskelfunksjon og har en rolle i celledelingen.

 • Muskel- og nervefunksjon: Magnesium er avgjørende for normal muskel- og nervefunksjon. Det er involvert i over 600 biokjemiske reaksjoner i kroppen, inkludert muskelkontraksjoner og nerveimpulser. Magnesium hjelper musklene med å slappe av etter kontraksjon, noe som er avgjørende for å forhindre kramper.
 • Energiproduksjon: Magnesium er nødvendig for å omdanne mat til energi. Det er en del av prosessen der cellene bryter ned karbohydrater og fett for å lage ATP (adenosintrifosfat), kroppens primære energikilde.
 • Benhelse: Magnesium er en viktig komponent i benstrukturen. Det hjelper til med å regulere aktiviteten til parathyreoideahormonet (PTH), som er ansvarlig for å opprettholde kalsiumbalansen i kroppen. Dette er viktig for å fremme sterke ben.

Fornektelse av Kalsium (Ca2+), Fosfat (PO43-) og Bikarbonat (HCO3-)

Kalsium (Ca2+)

Vi har valgt å ikke inkludere kalsium i Electrolytes Plus+ for å unngå risikoen for overskudd av kalsium. Ikke alle mennesker trenger ekstra kalsium, og å få for mye kalsium kan være skadelig og kan føre til overkalsifisering av vev, blodårer og organer. Hvis man lider av kalsiummangel, er det bedre å ta et rent kalsiumtilskudd som inneholder mer kalsium enn hva et elektrolytttilskudd ville gjøre. Å inkludere kalsium i Electrolytes Plus+ kan derfor være unødvendig for mange brukere. Electrolytes Plus+ inneholder blant annet elektrolyttene magnesium og kalium, som det imidlertid er vanlig for mennesker å ha mangel på.

Fosfat (PO43-)

Mangel på fosfor er ekstremt sjelden fordi fosfor finnes i mange matvarer og er en vanlig ingrediens i kostholdet vårt. Det er faktisk vanligere at mennesker får for mye fosfor enn for lite. Dette skyldes at mange bearbeidede matvarer, brus og kosttilskudd inneholder fosforsyre. For høye nivåer av fosfor i kroppen, spesielt i forhold til kalsium, kan være skadelig for benhelsen og kan bidra til helseproblemer som benskjørhet på lang sikt. Målet med Electrolytes Plus+ er å fokusere på å gjenopprette elektrolyttene som vanligvis går tapt gjennom svetting og trening, som natrium, kalium og magnesium, uten å risikere å gi for mye av andre næringsstoffer som allerede finnes i kosten.

Bikarbonat (HCO3-)

Bikarbonat (HCO3-) kan potensielt forstyrre balansen mellom magnesium og kalium i kroppen på grunn av dens evne til å påvirke pH-verdien. Når bikarbonat tas inn, spesielt i store mengder, kan det føre til en økning i blodets pH-verdier, noe som skaper en mer alkalisk miljø. Forskning viser at endringer i pH-verdien kan påvirke hvordan elektrolytter som magnesium og kalium absorberes og utskilles av kroppen. Økt alkalinitet kan påvirke distribusjonen og balansen av disse elektrolyttene. En forskyvning i pH-verdien mot en mer alkalisk nivå kan påvirke hvordan magnesium og kalium fungerer og absorberes i kroppen. Når pH-verdien blir for høy (alkalos), kan det påvirke ionekanalenes funksjon i cellene, noe som igjen kan påvirke hvordan magnesium og kalium transporteres inn og ut av cellene. Dette kan forstyrre normal muskel- og nervefunksjon samt påvirke væskebalansen. Ved å unngå å inkludere bikarbonat i elektrolyttblandingen, reduseres risikoen for å skape en ubalanse mellom magnesium og kalium. Forskning viser at alkalose, forårsaket av økt inntak av bikarbonat, også kan påvirke muskel- og nervefunksjon negativt.

Fickenscher, A., Mazer, C. D., & Verjee, Z. H. (2012). The acid-base effects of saline and albumin fluid resuscitation: the role of chloride content. Critical Care, 16(5), R154.

Phillips, R., et al. (1988). Effects of acid-base changes on serum potassium concentration. Journal of Clinical Pathology, 41(5), 501–504. 

Referanse: Wood, P. G. (2000). Alkalosis and Potassium Handling. Nephron, 84(4), 281–286. 

Renhet og fri for tilsatser

Electrolytes Plus+ er produsert i Sverige under strenge standarder. Den er produsert under HACCP ISO 22000. Electrolytes Plus+ er fri for melk, gluten, GMO, magnesiumstearat, sukker, kunstige søtningsmidler og fyllstoffer. Våre stick packs er fri for hormonforstyrrende BPA, BPF, BPS, myknere og ftalater?

Electrolytes Plus+ er ideell for personer som følger en paleo- eller ketovennlig kosthold, veganere og vegetarianere.

Innhold (1 stickpakning)   % av DRI
Le Guérande havssalt 2 500 mg *
     Klorid 1 500 mg *
     Natrium 1 000 mg *
Kalium  300 mg 15
Magnesium 100 mg 27

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke etablert

Ingredienser 

Le Guerandais havsalt, kaliumsitrat, magnesiumbisglycinat, magnesiummalat.

Dosering

Bland en stick pack daglig med minst 2,5 desiliter vann, juice eller annen valgfri drikke. Produktet har en salt smak. Electrolytes Plus+ kan konsumeres når som helst på dagen, men vi anbefaler å ta Electrolytes Plus+ rett om morgenen når du våkner, omtrent 30 minutter før trening, og når du trenger å være mentalt klar og fokusert.

Observera

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme.

Write Your Own Review
Du vurderer:Electrolytes Plus+
Vurdering