AKKURAT NÅ – 20 % rabatt på produkter for hår, negler og hud!

Krompikolinat

Krompikolinat – Chromium Picolinate fra Thorne er sannsynligvis verdens reneste kromtilskudd. Det er perfekt for den som vil normalisere blodsukkeret eller som stadig har lyst på søtsaker.

 • Krom som bidrar til normale blodsukkernivåer
 • Bidrar til normal distribusjon av protein, karbohydrater og fett
 • Naturlig glutenfritt og fritt fra melkeprodukter
Special Price 279 kr
Regular Price 289 kr
Kostnad per dag:
4,65 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere
  • På lager
  Innhold
  60 kapsler
  Anb. pris
  289 kr
  Merke
  Porsjoner
  60
  Art. nr
  SK-M255
  EAN
  0 51494 40023 4

Krompikolinat

Krom er et viktig mineral som bidrar til normalisering av blodsukkernivåer. Krom er en del av GTF, som står for Glucose Tolerance Factor, eller glukosetoleransefaktor. Krom deltar i kroppens distribusjon av glukose, samt fett og protein, men er primært kjent for å bidra til å vedlikeholde normale blodsukkernivåer.

Nordiske ernæringsanbefalinger angir ikke et anbefalt inntak RDI av krom, ettersom det mangler grunnlag for å fastslå dette. Heller ikke EU angir noen anbefaling. Derimot bruker man av og til internasjonalt det man kaller «adekvat inntak». Krom fra Thorne inneholder 500 mikrogram rent krompikolinat.

Innhold (1 kap)   % av DRI
Krompikolinat 500 µg 250

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke fastslått

Ingredienser

Mikrokristallin cellulose (stabiliseringsmiddel), kapsel av hydroxypropyl methyl cellulose (fra bartre), kiseldioxid (fyllstoff).

Dosering

1 kapsel 1 gang/dag ved måltid

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Write Your Own Review
Du vurderer:Krompikolinat
Vurdering