AKKURAT NÅ – 20 % rabatt på produkter for hår, negler og hud!

L-Lysine

L-Lysine fra Thorne har tradisjonelt vært benyttet mot herpes og for å forbedre hudens helse. L-lysine er en viktig bestanddel i produksjonen av kollagen. L-Lysine fra Thorne er ekstremt ren og dessuten fritt fra magnesiumstearat.

 • Tradisjonelt benyttet for herpes og hudhelse
 • Aminosyre som inngår i produksjonen av kollagen
 • Ekstremt rent produkt uten magnesiumstearat, syntetiske tilsetninger og kunstige fargestoffer
Special Price 189 kr
Regular Price 199 kr
Kostnad per dag:
3,15 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere
  • På lager
  Innhold
  60 kapsler
  Anb. pris
  199 kr
  Merke
  Porsjoner
  60
  Art. nr
  SA516
  EAN
  693749516026

L-Lysine

Lysin er en essensiell aminosyre som vi må få i oss gjennom mat. Rent generelt trenger man å få i seg minst 30 mg lysin per kilogram kroppsvekt hver dag. Lysin forekommer hovedsakelig i fisk og kjøtt. Vegetarianere som spiser mange ulike kornslag og lite belgvekster risikerer å få i seg for lite lysin.

Lysin er kjent for at det tradisjonelt har vært benyttet ved utslag av herpes simplex virus (HSV). Lysin bidrar til at herpesviruset ikke kan bruke arginin til å formere seg. Dosering er viktig om man tar lysin mot herpes, ifølge forskning. Doser på 3 000 mg har fungert bra mot herpes, mens doser på 1250 mg ikke har fungert ifølge forskning. Lysin bidrar dessuten til opptak av kalsium i kroppen og til at sår gror raskere, ifølge forskning.

L-Lysine fra Thorne er en ren og biotilgjengelig type lysin helt uten magnesiumstearat, syntetiske tilsetninger og kunstige fargestoffer. Thorne er kjent for å ha ekstremt rene og utrolig nøye kontrollerte produkter. Produktene framstilles i USA under GMP.

For den som lider av herpes anbefaler vi L-Lysine i kombinasjon med Ultra C. C-vitamin bidrar til et normalt immunforsvar og til normal kollagenformasjon, noe som har betydning for hudens normale funksjon.

Innhold 1 kap)   % av DRI
L-lysin (som L-lysin monohydroklorid) 500 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke fastsatt

Ingredienser

Kalsiumlaurat (kalsiumsalt fra fettsyre, stabiliseringsmiddel), hydroxipropylmetylcellulosa (vegetabilsk kapsel fra bartrær), leucin, kiseldioxid (fyllstoff).

Dosering

1 kapsel 2–3 ganger/dag. Tas på tom mage med ett glass vann.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Write Your Own Review
Du vurderer:L-Lysine
Vurdering