MegaFlora Plus – probiotika

Rating:
100% of 100
 • Probiotika for voksne
 • 50 milliarder velgjørende tarmbakterier per kapsel
 • 14 ikke-konkurrerende stammer som overlever det sure miljøet i magen
 • Laboratorietestet inneholder ikke gluten, meieriprodukter, soya, GMO, glyfosat, plantevernmidler, ugressmidler og magnesiumstearat
999 kr
Kostnad per dag:
16,65 kr
  • Tollfri leveranse
  • Trustpilot 4,8 / 5
  • Fri frakt fra 899 kr
  • På lager
  Innhold
  60 kapsler
  Anb. pris
  999 kr
  Porsjoner
  60
  Art. nr
  10223
  EAN
  0 51494 10223 7

MegaFlora Plus – probiotika

MegaFlora Plus er et meget godt og veldig sterkt probiotikum (tilskudd av tarmbakterier) med 14 ulike klinisk undersøkte stammer av gode tarmbakterier som ikke konkurrerer med hverandre. En god tarmflora er grunnleggende for god fordøyelse og for helsen. Tarmbakterier er bra for å balansere mikrofloraen i tarmen, som blant annet hjelper på fordøyelsesprosessen, avgiftning og eliminering av fekaler. MegaFlora Plus er laget for å skape en sunn flora i tykktarmen. MegaFlora Plus inneholder 50 milliarder bakterieceller fra 14 forskjellige ikke-konkurrerende stammer.MegaFlora Plus er ikke basert på melkeprodukter. 

En god tarmflora er grunnleggende for god fordøyelse og for helsen. Tarmbakterier er gode for å balansere mikrofloraen i tarmen, som blant annet hjelper på fordøyelsesprosessen, avgiftning og eliminering av afekalier. MegaFlora Plus er laget for å skape en sunn flora i tykktarmen. 

Dette produktet er en kjølevare som må settes i kjøleskapet ved mottak av leveransen. Vi anbefaler at du henter pakken din så snart du har fått beskjed om at den har ankommet. 

Vil du vite mer om hvorfor vi valgte MegaFood og Innate Response? Les her.

Innhold (1 kap)  
Melkesyrebakterier fra 14 forskjellige stammer 50 milliarder
Bifidobacterium lactis
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus bulgaricus
Bifidobacterium longum
Bifidobacterium bifidum
Bifidobacterium infantis
Lactobacillus gasseri
Streptococcus thermophilus
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus brevis
Lactobacillus casei
Lactobacillus salivarius
Lactobacillus plantarum
Lactococcus lactis

Ingredienser

Fyllstoffer (cellulose), Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, antiklumpemidler (silisiumdioksid, L-leucin), Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus gasseri, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, vegetabilsk kapsel (cellulose).

Dosering

1 kapsel om dagen sammen med mat. Hvis du har problemer med å svelge, kan kapselen åpnes og innholdet kan drysses på kald mat eller i kald drikke som inntas umiddelbart.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares i kjøleskap. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Produktanmeldelser
 1. V good
  Rating
  100%
  Over the years I’ve tried many probiotics and they never worked on me. I was sceptical at first but read many reviews on mega food home page and decided to try it out. I’m sø positively surprised.. it works. I would recommend it to people who are constipated, who have ibs or sibo.

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:MegaFlora Plus – probiotika
Vurdering