AKKURAT NÅ – 20 % rabatt på produkter for hår, negler og hud!

MSM – organisk svovel

Rating:
100% of 100

MSM – organisk svovel kalles også skjønnhetsmineralet da det fungerer som en bestanddel i kollagen, altså det proteinet som bygger opp bindevev, muskler, skjelett, hår, hud, og negler. MSM er også viktig for bindevev og brusk.

 • Inneholder det fineste MSM-et som finnes: Opti-MSM
 • Inneholder alfa-liponsyre, trimetylglysin og en spesiell svovelblanding
 • MSM av absolutt høyeste kvalitet, renhet, og biotilgjengelighet
 • Sikkert for veganere og vegetarianere
Special Price 419 kr Regular Price 429 kr
Kostnad per dag:
13,97 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere
  • På lager
  Innhold
  60 kapsler
  Anb. pris
  429 kr
  Porsjoner
  60
  Art. nr
  DM10075
  EAN
  8 13006 01500 4

MSM – organisk svovel

MSM (Methyl Sulfonyl Methane) er organisk svovel som finnes helt naturlig i kroppen og i maten du spiser. Svovel kalles naturens «skjønnhetsmineral» siden den anses for å holde huden myk og ungdommelig, samt for å bidra til sterkt og sunt hår og negler. Svovel er nødvendig for produksjon av kollagen og keratin, som er proteinet som trengs for å styrke og vedlikeholde hud, hår og negler. MSM gir derfor fleksibilitet, tone og styrke til muskler, ledd, hud, hår og negler. MSM er også viktig for bindevev og dannelse av brusk.

MSM klassifiseres som ett av de minst giftige substansene som finnes, sammenlignbart med vann. Forskere skriver i tidsskriftet Nutrients at MSM anvendes til en rekke ulike formål, der den vanligste bruken er som et antiinflammatorisk tilskudd. En mengde ulike helseplager forbedres med MSM-tilskudd, inkludert inflammasjon, muskelsmerte, oksidativt stress, og antioksidantkapasitet. Det har blitt undersøkt godt i dyremodeller, så vel som i humane kliniske undersøkelser og eksperimenter. MSM er generelt anerkjent som et sikkert godkjent stoff, og de fleste individer tolererer doser opp til fire gram dagli, med få kjente og milde bivirkninger.

Dr. Stanley Jacob, medlem i Research Fellowship fra Harvard Medical School i USA, samt forsker ved Oregon Health Science University i USA, har forsket på MSM i over 30 år. Han mener at MSM, som blant annet inngår i kollagenprosessen, minsker arrvev. Han mener videre at MSM reduserer inflammasjoner i kroppen.

Forskning publisert i det internasjonalt anerkjente vitenskapelige tidsskriftet International Journal for Vitamin and Nutrition Research viser at så lite som 1 gram MSM per dag reduserer visuelle tegn på hudens aldring, og at 3 gram per dag reduserer ansiktsrynker.

En blindtest på MSMs effekt på hår og negler konstaterte at 100 % av de som har fått MSM viste økt og forbedret hårvekst tilsvarende placebo. En annen blindtest viste at personer som tar MSM får økt neglevekst samt tykkere og sterkere negler. Det som styrker hår og negler styrker også huden.

Innhold (2 kap)  
Opti-MSM (Metylsulfonylmetan) 1000 mg
Trimetylglysin 100 mg
R-alfaliponsyre 25 mg
Svovelblanding (økologisk brokkoli, hvitløk, savoykål, grønnkål) 25 mg

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke etablert

Ingredienser

Metylsulfonylmetan (MSM), trimetylglysin, R-alfaliponsyre, brokkoli (Brassica oleracea italica, hele veksten), hvitløk (Allium sativum), savoykål (Brassica oleracea capitata), grønnkål (Brassica oleracea sabellica), vegetabilsk kapsel (hydroksipropylmetylcellulose), fyllstoff (cellulosa), antiklumpemiddel (kiseldioksid).

Dosering

2 kapsler om dagen med eller uten mat, helst før kl. 15. Ved vanskeligheter med å svelge kan kapselen åpnes, og innholdet strøs på mat eller i drikke, som så konsumeres umiddelbart.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Produktanmeldelser
 1. Fantastisk produkt for min mage!
  Total vurdering
  100%
  MSM er et fantastisk produkt som reparerer min mage. Jeg har testet mye men det virker nesten som om MSM er det eneste jeg trenger å spise sammen med enzymer for å få en velfungerende mage.

  Review by

  Posted on

 2. Bjørkepollenallergien er borte!
  Total vurdering
  100%
  Jeg er så lykkelig! Har blitt helt kvitt min bjørkepollenallergi takket være MSM. Endelig kan jeg nyte våren fullt ut. Takket være dette produktet har jeg også fått mindre tørr hud. Trenger ikke lenger å bruke penger på dyre kremer og oljer. Kommer til å anbefale dette produktet til venner og bekjente.

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:MSM – organisk svovel
Vurdering