Ho! Ho! 20 % rabatt på kosttilskudd fra Greatlife, Innate Response og MegaFood. Rabattkode SANTA.

Olivenbladsekstrakt

Olivenbladsekstrakt er effektivt mot skadelige bakterier og virus, og inneholder dessuten kraftige antioksidanter med styrkende effekt på blodkar og positive effekter på kolesterol og lever.

 • Absolutt høyeste kvalitet av olivenbladsekstrakt
 • Fra oliventreblader med 18 prosent oleuropeiner
 • Har tradisjonelt vært brukt for å styrke immunforsvaret
Special Price 419 kr
Regular Price 459 kr
Kostnad per dag:
6,98 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere
  • Ikke på lager
  Innhold
  60 kapsler
  Anb. pris
  459 kr
  Merke
  Porsjoner
  60
  Art. nr
  SF763
  EAN
  693749763031

Olivenbladsekstrakt

Olivenbladsekstrakt er ikke lenger tilgjengelig fra Thorne. Kontakt oss på [email protected] hvis du ønsker en gratis protokoll for å bekjempe bakterier eller virus. Ingen av våre kosttilskudd kan forebygge, behandle eller kurere sykdommer. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kosthold. Det er viktig med et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Våre egenvårdsprotokoller bør ikke brukes til å stille diagnoser eller behandle sykdommer. Våre egenvårdsprotokoller er kun råd og tips for egenomsorg og erstatter ikke konvensjonell medisinsk behandling. Vi kan bare gi råd om egenomsorg som vi selv ville fulgt i din situasjon.

Olivenbladsekstrakt kommer fra olivenblader og inneholder blant annet de bioaktive stoffene hydroxytyrosol, tyrosol og oleuropein (ligstroside) som opptas i tynntarmen. Olivenbladsekstrakt motvirker eller dreper flere skadelige bakterier og virus i prøverørsstudier.

Innhold (1 kap)   % av DRI
Olivenbladsekstrakt (Olea europaea) 500 mg *
L-leucin 40 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke fastsatt

Ingredienser

Olivenbladsekstrakt (Olea europaea), hydroxipropylmetylcellulosakapsel (fra bartrær), kiseldioxid (klumpforebyggende).

Dosering

1 kapsel 2 ganger/dag

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA. Bør ikke tas av gravide eller ammende kvinner.

Write Your Own Review
Du vurderer:Olivenbladsekstrakt
Vurdering