Olivenbladsekstrakt

Olivenbladsekstrakt er effektivt mot skadelige bakterier og virus, og inneholder dessuten kraftige antioksidanter med styrkende effekt på blodkar og positive effekter på kolesterol og lever.

 • Absolutt høyeste kvalitet av olivenbladsekstrakt
 • Fra oliventreblader med 18 prosent oleuropeiner
 • Har tradisjonelt vært brukt for å styrke immunforsvaret
Special Price 419 kr
Regular Price 459 kr
Kostnad per dag:
6,98 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere
  • På lager
  Innhold
  60 kapsler
  Anb. pris
  459 kr
  Merke
  Porsjoner
  60
  Art. nr
  SF763
  EAN
  693749763031

Olivenbladsekstrakt

Olivenbladsekstrakt kommer fra olivenblader og inneholder blant annet de bioaktive stoffene hydroxytyrosol, tyrosol og oleuropein (ligstroside) som opptas i tynntarmen. Olivenbladsekstrakt motvirker eller dreper flere skadelige bakterier i prøverørsstudier, blant annet Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis, og Streptococcus pyogenes, men også Campylobacter i tynntarmen, Helicobacter pylori, Klebsiella pneumoniae og Escherichia coli (E-koli). Forskning har til og med vist at ren olivenbladsekstrakt motvirker bakterier bedre enn olivenbladers enkelte bestanddeler gjør, ettersom stoffene fungerer sammen med hverandre.

Prøverørsforsøk viser dessuten at Olivenbladsekstrakt motvirker flere typer virus, for eksempel herpesvirus (MRS), coxackievirus A21, parainfluenza 3 virus, pseudorabies virus, vesicular stomatitis virus, encephalomyocarditis virus, Newcastle virus (GB), influenza A virus (PR8), Sindbis virus og rotavirus som gir diaré hos barn.

Olivenbladsekstrakt inneholder kraftige antioksidanter. Fenoler i olivenbladekstrakt beskytter LDL-kolesterol fra å oksidere og har dessuten positiv effekt på LDL, HLD og totalkolesterolet. Fenoler i olivenbladekstrakt motvirker plakk i blodårer. Olivenbladsekstrakt later også til å redusere høyt blodtrykk. Olivenbladsekstrakt later til å ha en god effekt på omgjøringen av glukose. Forskning på rotter med diabetes viser at olivenbladekstrakt reduserer risikoen for neurologisk smerte.

Olivenbladsekstrakt har i forskning vist seg å motvirke solens skadelige effekter på huden takket være ekstraktets anti-inflammatoriske effekter på huden.
Olivenbladsekstrakt har også vist seg å motvirke leverskader hos rotter som har fått en diett som påvirker leverens helse negativt.
Forskning på olivenbladekstrakt viser ingen betydelige negative bivirkninger for doser på 1 000 mg over åtte uker.
Thorne Researach olivenbladekstrakt er standardisert til 18 % oleuropein.

Innhold (1 kap)   % av DRI
Olivenbladsekstrakt (Olea europaea) 500 mg *
L-leucin 40 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke fastsatt

Ingredienser

Olivenbladsekstrakt (Olea europaea), hydroxipropylmetylcellulosakapsel (fra bartrær), kiseldioxid (klumpforebyggende).

Dosering

1 kapsel 2 ganger/dag

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA. Bør ikke tas av gravide eller ammende kvinner.

Write Your Own Review
Du vurderer:Olivenbladsekstrakt
Vurdering