AKKURAT NÅ – 20 % rabatt på produkter for hår, negler og hud!

Purple Defense

Purple Defense er en kraftig og beskyttende antioksidantblanding som bidrar til å beskytte kroppens celler mot oksidativt stress. Inneholder resveratrol, solbærekstrakt, vindruekjerneekstrakt, vindrueskallekstrakt og plommeekstrakt.

 • Inneholder den fineste formen for resveratrol
 • Bidrar til hjerte-karhelse og mitokondrienes helse
 • Beskytter mot frie radikaler og oksidativt stress
 • Bidrar til å opprettholde normal vekt
 • Har rensende effekt
Special Price 989 kr
Regular Price 999 kr
Kostnad per dag:
10,99 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere
  • På lager
  Innhold
  90 kapsler
  Anb. pris
  439 kr
  Porsjoner
  90
  Art. nr
  DM10038
  EAN
  813006011334

Purple Defense

Purple Defense er en godt sammensatt whole food-blanding av flere helsebringende stoffer.

Resveratrol
Dr. Mercola mener at resveratrolen – en polyfenol i Purple Defense – beskytter mitokondriene, det vil si cellenes kraftstasjon som produserer energi som kan lagres i form av ATP. Utenom å bidra til mitokondrienes helse, har resveratrol flere andre helsebringende effekter ifølge Dr. Mercola. Det beskytter mot frie radikaler, motvirker celleskade på DNA og bidrar til sunt blodtrykk og til hjertehelse. Naomi Whittel, forfatter av «Glow 15», skriver at resveratrol er hennes favorittpolyfenol, ikke bare fordi den beskytter kroppen mot inflammasjon og oksidasjon, men også fordi den gjør huden vakrere og motvirker rynker og tørr og grov hud. Stamme og rot fra parkslirekne som finnes i Purple Defense sies å redusere symptomer på overgangsalderen.

I motsetning til mange andre antioksidanter, kan resveratrol passere blod-hjernebarrieren og beskytte vevet i hjernen. Resveratrol er en vannløselig antioksidant som virker i blodet, i væsken mellom cellene og i væsken inne i cellene. Andre vannløselige antioksidanter er glutation og C-vitamin. Kroppen trenger også fettløselige antioksidanter som beskytter cellemembranen. Eksempler på disse er A- og E-vitamin, betakaroten og astaxantin.

Solbærekstrakt
Solbærekstrakt inneholder quercetin og er rik på antocyaniner, som er sterke antioksidanter. Solbær bidrar også til å opprettholde god funksjon i muskler og ledd, og bidrar til smidige ledd. Solbær bidrar også til at nyrenes og urinveienes funksjon opprettholdes. Solbær menes videre å kunne fremme vektnedgang og bidrar dessuten til å opprettholde en normal vekt. Solbær anses videre å kunne bidra til å forbedre immunforsvaret.

Vindruekjerneekstrakt
Vindruekjerneekstrakt inneholder rikelig med antioksidanter, og ifølge Dr. Axe har vindruekjerneekstrakt flere egenskaper: det antas å motvirke tilstander som candida, urinveisinfeksjon, soppinfeksjonen Histoplasma capsulatum, fotsopp og neglsopp. Dr. Mercola bruker OxyPhyte for å fremstille vindruekjerneekstrakt i Purple Defense.

Vindrueskallekstrakt
Vindrueskallekstrakt er naturlig rik på trans-resveratrol og inneholder også andre antioksidanter som beskytter cellene. Tilskudd av vindrueskallekstrakt har også vist seg å forbedre hudens elastisitet. Dr. Mercola bruker OxyPhyte for å fremstille vindrueskallekstrakt i Purple Defense.

Plommeekstrakt
Plommeekstrakt reduserer blodsukkernivåer og triglyserider i kroppen, ifølge Dr. Axe.

Innhold (1 kap)   % av DRI
Solbærekstrakt 150 mg *
Vindruekjerneekstrakt** 100 mg *
Vindrueskallekstrakt* 100 mg *
Plommeekstrakt** 50 mg *
Resveratrol fra parkslirekne (Polygonum cuspidatum)** 50 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke etablert

Ingredienser

Solbærekstrakt (Ribes nigrum), vindruekjerneekstrakt (Vitis vinifera), vindrueskallekstrakt (Vitis vinifera), plommeekstrakt (Prunus domestica), resveratrol fra parkslirekne (Polygonum cuspidatum), vegetabilsk kapsel (hydroxipropylmetylcellulose).

*OxyPhyte er et varemerke som tilhører RFI, LLC.

Dosering

1 kapsel om dagen sammen med mat. Hvis du har problemer med å svelge, kan kapselen åpnes og innholdet kan drysses på mat eller i drikke som inntas umiddelbart.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA. Bør ikke tas av gravide da det inneholder Resveratrol.

Write Your Own Review
Du vurderer:Purple Defense
Vurdering