Sink

Rating:
100% of 100

Zinc (Sink) fra MegaFood er whole food sink som blant annet bidrar til immunforsvarets normale funksjon. Det produseres i USA, på den mest skånsomme måten for å få et produkt med høy biotilgjengelighet.

 • Sink som er whole food og raw food
 • Høy biotilgjengelighet
 • Testet fri for plantevernmidler, herbicider, glyfosat, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
449 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere
  • På lager
  Anb. pris
  419 kr
  Art. nr
  Zink
  EAN
  0 51494 10188 9

Sink

Sink bidrar til immunsystemets normale funksjon og til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Sink bidrar også til normal syre-baseomsetning, til normal karbohydratomsetning og til normal omsetning av makronæringsstoffer. Sink bidrar dessuten til normal omsetning av fettsyrer, til normal omsetning av vitamin A og til til normal proteinsyntese. Sink bidrar til å opprettholde normale knokler, til å opprettholde normalt hår, normale negler og normal hud. Sink bidrar også til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet. Sink spiller en rolle i celledelingsprosessen og bidrar til normal kognitiv funksjon og til normal DNA-syntese. Sink bidrar dessuten til normal fruktbarhet og reproduksjonsevne. Få vet at sink også bidrar til normalt syn. Sink fra MegaFood inneholder dessuten spinat, persille, brokkoli og rødbeter. 

Som en av få bedrifter i verden, kjøper MegaFood, sammen med søsterselskapet Innate Response, inn hele grønnsaker, frukt, urter og bær. De maler og tørker råvarene selv, på lav temperatur, som er veldig uvanlig. De fleste bedrifter som produserer whole food kjøper inn ferdigtørket pulver fra en tredjepart. Ofte benyttes spraytørking, trommeltørking eller frysetørking, og alle disse metodene skader råvarene på ulike måter. MegaFood tørker med Refractance Window Drying, og dette er per dags dato den mest skånsomme tørkemetoden som finnes. MegaFood har til og med et eget laboratorium som benyttes for å kontrollere produktene i tre ulike tilfeller. De sender også hvert parti til flere ulike tredjeparts-laboratorier for ytterlig kontroll av blant annet plantevernmidler, ugressmiddel og andre giftstoffer. Det finnes ingen andre produsenter innen whole food som er like strenge som MegaFood og søsterselskapet Innate Response.

Innhold per dagsdose % av DRI
Sink 22,5 mg 225
Spinat 20 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke fastsatt

Ingredienser

Fullkornsris (Oryza sativa), Saccharomyces cerevisiae, sinkklorid, fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), overflatebehandlingsmiddel (stearinsyre), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), spinat (Spinacia oleracea), persilleblad (Petroselinum crispum), gulrot (Daucus carota subsp. sativus), brokkoli (Brassica oleracea), rødbete (Beta vulgaris).

Dosering

1 tablett daglig med mat eller uten mat. Tabletten kan bli knust eller pulverisert og strødd på mat eller i drikke dersom du har problemer med å svelge. 

Whole food

Dette produktet er laget av ekte mat og sink. Sink er kombinert med utvalgte grønnsaker, urter og næringsgjær i en unik prosess for å skape et whole food kosttilskudd med høy biotilgjengelighet. Les mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA. 

Produktanmeldelser
 1. Beste sinktilskudd
  Total vurdering
  100%
  Jeg har hatt sinkmangel i snart to år til tross for å ha brukt reseptbelagte Solvezinc. Jeg har også prøvd diverse andre sinkpreparater, men etter at jeg begynte med MegaFood whole food sink har nå sinkverdien min endelig steget, og er innenfor normal referanseverdi! MegaFood sink er litt dyrere, men sååå mye bedre, og jeg vil heller bruke pengene på noe som virkelig fungerer! Takk!

  Review by

  Posted on

 2. Ekstremt bra!
  Total vurdering
  100%
  Må egentlig si at disse sinktablettene er ekstremt bra! Kjenner virkelig forskjellen!

  Review by

  Posted on

 3. Kjent stor forskjell!
  Total vurdering
  100%
  Jeg fant ut at den vanligste mangelen folk har er mangel på sink. Jeg har hatt vanskeligheter med å få myggstikk til å gro, og har hatt litt vondt her og der, spesielt når jeg trener. Med sink fra Greatlife har jeg merket forskjell mye raskere enn jeg trodde var mulig!

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:Sink
Vurdering