Spirulina

 • Økologisk spirulina som fremstilles under GMP
 • Rik på fytonæringsstoffer, aminosyrer, vitaminer, mineraler og klorofyll
 • Laboratorietestet fri for kjemikalier og microcystin-toksiner
 • Inneholder ikke gluten, melkeprodukter, soya eller magnesiumstearat
Special Price 419 kr
Regular Price 429 kr
  • Tollfri leveranse
  • Trustpilot 4,8 / 5
  • Fri frakt fra 899 kr
  • På lager
  Innhold
  120 tabletter
  Anb. pris
  429 kr
  Porsjoner
  30
  Art. nr
  DM10325
  EAN
  810487034340

Spirulina

Spirulina – rikt på næringsstoffer

Dr. Mercolas økologiske spirulina er antakeligvis blant verdens fineste spirulina. Hvert parti testes fritt for kjemikalier, microcystin-toksiner og andre algetoksiner. Spirulina inneholder mengder av fytonæringsstoffer, aminosyrer, vitaminer, mineraler og klorofyll. Spirulina er en blågrønn alge som vanligvis brukes i detox-protokoller.

Dr. Mercolas økologiske spirulina er også rik på GLA (gammalinolensyre). GLA er en viktig byggestein i hudcellenes membran og spiller også en viktig rolle for hudens evne til å binde fukt. GLA påvirker også hudens elastisitet og bidrar til å danne en god beskyttelsesbarriere. GLA motvirker tørr hud.

Dr. Mercolas økologiske spirulina er rik på phycocyanin, som er et pigmentprotein. Det finnes forskning som viser at phycocyanin har flere helsefordeler, blant annet som sterk antioksidant. Dr. Mercolas økologiske spirulina er også rik på klorofyll og karotenoider i whole food-form.

Dersom du tar spirulina, anbefaler vi sterkt at du også tar et tilskudd av vitamin B12, ettersom spirulina inneholder pseudovitamin B12, som kan redusere opptaket av aktivt B12.

Dr. Mercolas økologiske spirulina – svært ren spirulina

Dr. Mercolas Spirulina dyrkes langt borte fra industri- og jordbruksanlegg. Man er ekstremt nøye med vannkvaliteten, og produksjonen følger GMP (Good Manufacturing Practices), som er den standarden som farmasøytiske selskaper bruker i sin produksjon. Man følger også BRC Global Standard for Food Safety – en standard for sikker matvareproduksjon.

Siden 1. mars 2011 har det vært lurt å unngå alger og tare fra vann i nærheten av Fukushima i Japan. Dr. Mercolas økologiske spirulina dyrkes i ferskvann, som ikke innebærer noen risiko for radioaktivitet. Alger kan også inneholde brom, et halogen som kan skade kroppen. Dr. Mercolas økologiske spirulina er uten brom.

Havalger, men også ferskvannsalger som spirulina, kan inneholde høye nivåer av microcystin-toksiner. Dette er giftstoffer som kan skade både lever og hjerne. Ved algeoppblomstring produseres store mengder microcystin-toksiner, som er en grunn til at både mennesker og dyr bør være forsiktige med å få i seg vann med algeoppblomstring. Dr. Mercolas økologiske spirulina er ekstremt ren. Den kontrolleres for å være fri for microcystin-toksiner, andre algegiftstoffer, gluten, melkeprodukter, soya og magnesiumstearat.

Innhold (4 tab)   % av DRI
Energi 10 kcal/41,8 kJ
Protein 1 g
Karbohydrater 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Fett 0 g
A-vitamin (betakaroten) 230 µg 29
Spirulina 2000 mg *
Phycocyanin 280 mg *
Klorofyll 22 mg *
Karotenoider 7,2 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke etablert

Ingredienser

Økologisk spirulina (Arthrospira platensis), silisiumdioksid.

Dosering

4 tabletter per dag. Kan tas med eller uten mat.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Write Your Own Review
Du vurderer:Spirulina
Vurdering