Vitamin D3 2000 IU

Vitamin D3 2000 IE (50 µg) fra MegaFood er vitamin D3 av whole food-kvalitet.

 • Vitamin D3 med whole food og raw food
 • 2000 IE (50 µg) per tablett
 • Testet fri for plantevernmidler, herbicider, glyfosat, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
449 kr
  • Tollfri leveranse
  • Trustpilot 4,8 / 5
  • Fri frakt fra 899 kr
  • På lager
  Anb. pris
  419 kr
  Art. nr
  Vitamin-D3-CONF
  EAN
  0 51494 10222 0

Vitamin D3 2000 IU

Vitamin D3 2000 IE (50 µg) fra MegaFood bidrar til å opprettholde immunforsvarets normale funksjon. Kosttilskuddet bidrar også til normalt opptak og utnyttelse av kalsium og fosfor samt til å opprettholde normale kalsiumnivåer i blodet. Vitamin D3 2000 IE (50 µg) fra MegaFood bidrar i tillegg til å opprettholde et normalt skjelett, normal muskelfunksjon og til å bevare normale tenner. Vitaminet har også en rolle i celledelingsprosessen. Vitamin D3 2000 IE (50 µg) fra MegaFood inneholder brokkoli, persille, gulrot og rødbeter. I 2013 ble det gjennomført en studie som ble publisert i Journal of the American Medical Association, der man undersøkte vitamin-D3-kosttilskudd. To tredeler av alle kosttilskuddene viste seg å ha store variasjoner når man kontrollerte hva pakken faktisk inneholdt sammenliknet med det som sto spesifisert på etiketten. Vitamin D3 2000 IE (50 µg) kommer fra MegaFood, som tester alle kosttilskuddene sine i laboratorier, så det som står på etiketten faktisk stemmer. 

Som en av få bedrifter i verden, kjøper MegaFood, sammen med søsterselskapet Innate Response, inn hele grønnsaker, frukt, urter og bær. De maler og tørker råvarene selv, på lav temperatur, som er veldig uvanlig. De fleste bedrifter som produserer whole food kjøper inn ferdigtørket pulver fra en tredjepart. Ofte benyttes spraytørking, trommeltørking eller frysetørking, og alle disse metodene skader råvarene på ulike måter. MegaFood tørker med Refractance Window Drying, og dette er per dags dato den mest skånsomme tørkemetoden som finnes. MegaFood har til og med et eget laboratorium som benyttes for å kontrollere produktene i tre ulike tilfeller. De sender også hvert parti til flere ulike tredjeparts-laboratorier for ytterlig kontroll av blant annet plantevernmidler, ugressmiddel og andre giftstoffer. Det finnes ingen andre produsenter innen whole food som er like strenge som MegaFood og søsterselskapet Innate Response.

Innhold per dagsdose % av DRI
Vitamin D3 (2000 IE) 50 µg 1000
Brokkoli 70 mg *
Persille 55 mg *
Gulrot 30 mg *
Rødbete 10 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke fastsatt

Ingredienser

Fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose),  Saccharomyces cerevisiae, fullkornsris (Oryza sativa), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), brokkoli (Brassica oleracea), overflatebehandlingsmiddel (stearinsyre), persilleblad (Petroselinum crispum), gulrot (Daucus carota subsp. sativus), rødbete (Beta vulgaris), Vitamin D3. 

Dosering

1 tablett daglig med mat eller uten mat. Tabletten kan bli knust eller pulverisert og strødd på mat eller i drikke dersom du har problemer med å svelge. 

Whole food

Dette produktet er laget av ekte mat og vitamin D3. Vitamin D3 er kombinert med utvalgte grønnsaker og næringsgjær i en unik prosess for å skape et whole food kosttilskudd med høy biotilgjengelighet. Les mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Skal ikke brukes av barn og unge under 18 år. Laget i USA. 

Write Your Own Review
Du vurderer:Vitamin D3 2000 IU
Vurdering