Wild Alaskan Sockeye Salmon – Omega 3

Rating:
100% of 100

Villaks fra Alaska - Omega 3 er omega 3-olje av aller høyeste kvalitet fra villfanget Sockeye-laks fisket i Alaskas uberørte og rene havvann. Villfanget Sockeye-laks er naturlig rik på de viktige omega-3-fettsyrene EPA og DHA, samt vitamin D. Villaks fra Alaska - Omega 3 inneholder også astaxantin og vitamin A. Villaks fra Alaska - Omega 3 er den fineste fiskeoljen med omega 3 som vi har funnet på markedet.

 • Ekstremt ren Omega-3 fra villfanget laks fra Alaska
 • Uendret og ufortynnet fiskeolje
 • Naturlig forhold av EPA og DHA
 • Inneholder naturlig D-vitamin, A-vitamin og astaxantin
 • Svært lavt peroksidverdi selv etter produksjonsdato
 • Ingen kunstige stoffer, vitaminer eller mineraler er tilsatt
 • Helt fri for fyllstoffer, fargestoffer og tilsetningsstoffer
 • Testet fri for tungmetaller, sopp, gjær og bakterier
 • Inneholder ikke gluten, soya, melkeprodukter, magnesiumstearat eller GMO
Special Price 499 kr
Regular Price 529 kr
  • Tollfri leveranse
  • Trustpilot 4,8 / 5
  • Fri frakt fra 899 kr
  • På lager
   • Kjøp mere - spar mere
   • Kjøp 2 for 489 kr hver og spar 2%
   • Kjøp 3 for 479 kr hver og spar 4%
   • Kjøp 4 for 449 kr hver og spar 10%
  Innhold
  90 kapsler
  Anb. pris
  529 kr
  Porsjoner
  30
  Art. nr
  GREAT10007
  EAN
  7350131871066

Wild Alaskan Sockeye Salmon – Omega 3

Villfanget Alaska Sockeye Laks – Omega-3 er omega-3 olje av absolutt høyeste kvalitet fra villfanget Sockeye-laks fisket i Alaskas uberørte og rene havvann. Villfanget Sockeye-laks er naturlig rik på de viktige omega-3 fettsyrene EPA og DHA, samt D-vitamin. Villfanget Alaska Sockeye Laks – Omega-3 inneholder også astaxantin og A-vitamin. Villfanget Alaska Sockeye Laks – Omega-3 er den fineste fiskeoljen med omega-3 som vi har funnet på markedet. Sockeye-laksens kjøtt er mørkerødt, noe som skyldes deres naturlige kosthold av krill og plankton som inneholder et karotenoidpigment kalt astaxantin. Denne kraftige forbindelsen gir ikke bare en dyp farge, men fungerer også som en antioksidant.

Naturlig og ufortynnet fiskeolje

Villfanget Alaska Sockeye Laks – Omega-3 forblir uendret og beholder sin naturlige form uten overdreven bearbeiding. Ingen kunstige vitaminer eller mineraler tilsettes i dette produktet, og det er spesielt ikke fortynnet. Når fiskeoljer er fortynnet, oppstår det ofte problemer med peroksydasjon. Peroksydasjon er en prosess der fettet i fiskeoljen reagerer med oksygen og danner peroksider. Dette kan skje når oljen blir eksponert for varme, lys eller langvarig lagring. Peroxider er skadelige forbindelser som kan forårsake oksidativt stress i kroppen og føre til celleskader. Fortynnede fiskeoljer har en unaturlig høy konsentrasjon av fettsyrer, noe som øker risikoen for peroksydasjon siden det er flere fettmolekyler som kan reagere med oksygen. Villfanget Alaska Sockeye Laks – Omega-3 er en naturlig fiskeolje som inneholder en god forhold av EPA og DHA, og som ikke er fortynnet.

Fiskeolje naturlig rik på D-vitamin og astaxantin

Wild Alaskan Sockeye Salmon – Omega 3 er rik på naturlig forekommende vitamin D, som bidrar til å opprettholde normal beinstruktur, normale tenner, normal muskelfunksjon og normal funksjon av immunsystemet. I tillegg spiller D-vitamin en rolle i celledelingsprosessen og bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet.

Villaks er de eneste fiskene som naturlig inneholder astaxantin. Blant villaks-arter inneholder villaks fra Alaska høyest nivåer av astaxantin og vitamin D3. Den naturlige astaxantinen i Wild Alaskan Sockeye Salmon – Omega 3 beskytter den mer effektivt mot oksidasjon enn de svakere tokoferol-antioksidantene som tilsettes i vanlige fiskeoljer.

Ren og stabil omega 3-fiskeolje

Sockeye-laksen transporteres direkte fra båten til en dedikert anlegg ved kysten hvor laksen rengjøres og oljen fjernes, dypkjøles og lagres i oksygenfrie, UV-bestandige beholdere. Renere og mer stabil fiskeolje når det gjelder oksidasjon har vi ikke funnet på markedet. Oksidert fiskeolje er usunn fordi den kan inneholde høye nivåer av skadelige forbindelser som frie radikaler og oksiderte fettsyrer. Disse stoffene kan forårsake betennelse og oksidativt stress i kroppen, noe som igjen kan føre til celleskader.

Omega 3-fiskeolje og helse

De langkjedede omega 3-fettsyrene er svært viktige for helsen. DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon og normalt syn. EPA og DHA bidrar til normal hjertefunksjon.

Kan omega 3-fiskeolje gis til dyr?

Wild Alaskan Sockeye Salmon – Omega 3 kan også med fordel gis som tilskudd til dyr som hunder og katter, samt husdyr.

Holdbarhet

Ville Sockeye-laks fra Alaska tilbringer 3 år i havet før de returnerer til ferskvannsstrømmene for å gyte. De fiskes ved skånsomme metoder som drivgarn og notfiske. Drivgarn som fiskemetode har lav miljøpåvirkning med minimalt bunnkontakt. Størrelsen på fiskene som fanges kan bestemmes av maskestørrelsen, noe som bidrar til å unngå å fange ungfisk. Notfiske i åpent vann anses generelt sett som en effektiv form for fiske. Det har ingen kontakt med havbunnen og kan ha lave nivåer av bifangst, det vil si utilsiktet fangst av uønskede arter. Fiskerinæringen for Alaskas Sockeye-laks er også sertifisert i henhold til to uavhengige standarder for bærekraftige fiskerier: RFM (Responsible Fisheries Management) og MSC (Marine Stewardship Council). I Alaskas delstatskonstitusjon er det også en prinsipp om bærekraftig utnyttelse av fiskeressursene. I Alaska skal fiskeressursene brukes, utvikles og bevares i tråd med prinsippet om bærekraftig utbytte, for å sikre at de ville Sockeye-laksene forblir i Alaskas farvann for kommende generasjoner. Wild Alaskan Sockeye Salmon – Omega 3 er den mest bærekraftige fiskeoljen vi har funnet på markedet.

Innhold per dagsdose (3 softgels)   % av DRI*
Omega 3-olje fra viltfanget Sockeye-laks fra Alaska 3000 mg *
Totalt Omega-3 fettsyrer 630 mg *
hvorav EPA 255 mg *
hvorav DHA 216 mg *
Astaxanthin 17,7 µg *
Vitamin D 4,88 µg 98

DRI = Daglig referanseinntak, *DRI ikke etablert

Ingredienser

Lakseolje fra villfanget Sockeye-laks fra Alaska (fisk), softgel-kapsler (fiskegelatin, glyserin, renset vann), antioksidant (naturlige tokoferoler).

Dosering

3 kapsler om dagen med eller uten mat.

Merk

Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utenfor rekkevidde for barn. Kosttilskudd bør ikke anvendes som erstatning for variert kost. Det er viktig med variert og balansert kost og sunn livsstil. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Plasser aldri kosttilskudd i direkte sollys, i fuktige miljøer eller nær en varmekilde. Lukk boksen ordentlig. Framstilt i USA. Softgel-kapslene kan tygges i stykker av personer som har vanskeligheter med å svelge hele kapsler. Innholdet smaker litt som fiskeolje, men ikke ufriskt.

Kontraindikasjoner

Personer med arvelig blødersykdom bør ikke bruke Eskimo-3. Omega-3 fettsyrer kan føre til en viss forlengelse av blødningstiden. Personer som bruker blodfortynnende medisiner (Apekumarol, Warfarin) eller acetylsalisylsyre (Bamycor, Trombyl, Magnecyl, osv.) bør derfor rådføre seg med lege før behandling med Eskimo-3 påbegynnes.

Produktanmeldelser
 1. Fem stjerner!
  Rating
  100%
  Virkelig god fiskeolje!

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:Wild Alaskan Sockeye Salmon – Omega 3
Vurdering