Adrenal Strength

 • Med ashwagandha som har adaptogene egenskaper og bidrar til kroppens evne til å håndtere stress
 • Høy biotilgjengelighet
 • Med C-vitamin som bidrar til å minske trøtthet og utmattelse
 • Testet fri for sprøytemidler, plantevernmidler, herbicider, glyfosat, tungmetaller, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
789 kr
Kostnad per dag:
26,3 kr
  • Tollfri leveranse
  • Trustpilot 4,8 / 5
  • Fri frakt fra 899 kr
  • På lager
  Innhold
  60 tabletter
  Anb. pris
  789 kr
  Porsjoner
  30
  Art. nr
  20022
  EAN
  0 51494 20022 3

Adrenal Strength

Adrenal Strength fra MegaFood er et whole food kosttilskudd med adaptogener. Den inneholder ashwagandha (Sensoril) som bidrar til fysisk og psykisk helse ved svakhet, utmattelse og tretthet, samt nedsatt konsentrasjonsevne. Sensoril er den reneste formen av Ashwaganda, også kalt Withania somnifera, indisk ginseng eller Winter Cherry. Sensoril er åtte ganger kraftigere enn vanlig ashwaganda. Sensoril er en form for konsentrert Ashwagandaekstrakt, dessuten det eneste konsentratet som har opptil 8 % withanolider (en aktiv substans i ashwaganda). Ashwagandha har adaptogene egenskaper og bidrar til kroppens evne til å håndtere stress. Bidrar også til innsoving.

Adrenal Strength inneholder også reishi-sopp, rosenrot, hellig basilikum, astragalusrot, schisandrabær og L-Serin. Den sistnevnte hjelper til i produksjonen av kolin og bidrar dessuten til at nerveceller kan sende signaler på riktig måte. Dessuten inneholder Adrenal Strength Vitamin C som bidrar til normal funksjon av immunsystemet, til å beskytte cellene mot oksidativt stress, til å minske trøtthet og utmattelse, til normal kollagenformasjon som har betydning for blodårenes normale funksjon, samt til normal funksjon av benmarg og brusk, tannkjøtt og hud og tennenes normale funksjon. Vitamin C bidrar også til normal energiforbrenning, nervesystemets normale funksjon og til å gjenoppbygge den reduserte formen av vitamin E. Vitamin C øker dessuten jernopptaket. Pantotensyre, som også finnes i Adrenal Strength, bidrar til normal energiomsetning, normal psykisk prestasjonsevne, til å redusere tretthet og utmattelse, til normal syntese og omsetning av steroidhormoner, vitamin D og enkelte neurotransmittører.

Innhold (2 tab)   % av DRI
Vitamin C 100 mg 125
Pantotensyre 30 mg 500
Magnesium 40 mg 11
Ashwagandha 250 mg *
L-Serin 200 mg *
Reishi-sopp (lakkjuke) 200 mg *
Rosenrot 200 mg *
Hellig basilikum 175 mg *
Astragalusrot 100 mg *
Schisandrabær 100 mg *

DRI = Daglig referanesinntak
*DRI ikke fastsatt

Ingredienser

Råris (Oryza sativa), fyllstoff (cellulose), Ashwagandha (Withania somnifera, ekstrakt av rot og blader, Sensoril), Vitamin C, L-Serin, Reishi-sopp (Ganoderma Lucidum), rosenrot (Rhodiola rosea, rotekstrakt), hellig basilikum (Ocimum sanctum, blad), magnesiumbisglycinat, Saccharomyces cerevisiae, appelsin (Citrus sinensis), klumpforebyggende middel (kiseldioksid), lilla maisen, schisandrabær (Schisandra chinensis, bær), astragalusrot (Astragalus membranaceus, rot), overflatebehandlingsmiddel (stearinsyre), pantotensyre.

Dosering

2 tabletter per dag. Kan tas med eller uten mat. Tabletten kan knuses eller morteres og strøs på mat eller i drikke ved problemer med svelging.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA. Bør ikke tas av gravide eller ammende kvinner.

Sensoril® Ashwagandha er et varemerke for Nateron, Inc. Det er beskyttet av U.S.A. Patent 6.713.092.

Write Your Own Review
Du vurderer:Adrenal Strength
Vurdering