Astaxanthin

Astaxantin er én av verdens kraftigste antioksidanter. Den har demonstrert betydelig høyere antioksidativ kapasitet enn vitamin E, betakaroten og vitamin C.

 • Kan håndtere mange ulike frie radikaler samtidig
 • Beskytter både fettløselige og vannløselige deler av cellen
 • Kommer fra marine mikroalger, ikke syntetisk astaxantin
 • Ekstremt stabil astaxantin
Special Price 459 kr
Regular Price 499 kr
Kostnad per dag:
15,3 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere
  • På lager
  Innhold
  30 kapsler
  Anb. pris
  499 kr
  Porsjoner
  30
  Art. nr
  DM10059
  EAN
  813006013048

Astaxanthin

Astaxantin er én av verdens kraftigste antioksidanter. Den har demonstrert betydelig høyere antioksidativ kapasitet enn vitamin E, betakaroten og vitamin C. Astaxantin kan fås gjennom sopp, syntetisk fremstilt eller gjennom algen Haematococcus pluvialis. God astaxantin skal komme fra algen Haematococcus pluvialis og bør ikke ha blitt separert fra algen med løsemidler som heksan. Laksen får sin rosa farge fra astaxantin; oppdrettslaks får imidlertid syntetisk astaxantin, som kommer fra den petrokjemiske industrien. Dette er ikke å anbefale.

Dr. Mercolas astaxantin er den beste og reneste vi har funnet hittil. Det amerikanske skjønnhetsmagasinet Allure (januar 2009) beskriver hvordan Madonna gir sin hud fuktighet, elastisitet og UV-beskyttelse gjennom å spise villaks, som er rik på astaxantin (det er kun villfanget laks som er rik på astaxantin). Stjernenes hudlege Nicholas Perricone, som blant annet har vært hos Oprah og Access Hollywood, og som har skrevet boken «Ageless Face, Ageless Mind», sier at astaxantin «er en stjerne blant anti-aldringsmat». Han sier videre at astaxantin «har vist seg å forbedre hudens kvalitet og elastisitet og å redusere rynker. Den øker også utholdenhet og restitusjon ved intensiv trening». Vi har hittil ikke funnet noe bedre astaxantin enn den fra Dr. Mercola.

Dr. Mercolas astaxantin kommer fra algen Haematococcus pluvialis, som dyrkes i ferskvannskilder i Florida.

Innhold (1 kap)   % av DRI
Astaxantin 4 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke etablert

Ingredienser

Astaxantin (Haematococcus pluvialis), gelatinkapsel (fisk), solsikkelecitin, økologisk olivenolje (Olea europaea), rosmarinbladekstrakt (Rosmarinus officinalis).

Dosering

1 kapsel om dagen med eller uten mat.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Write Your Own Review
Du vurderer:Astaxanthin
Vurdering