B Complex

Rating:
100% of 100

B Complex er et whole food kosttilskudd med alle de åtte B-vitaminene i whole food-form.

 • Ekte whole food-vitaminer og mineraler av raw food-kvalitet 
 • Alle de åtte B-vitaminene 
 • Testet fri for plantevernmidler, herbicider, glyfosat, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
539 kr
  • Tollfri leveranse
  • Trustpilot 4,8 / 5
  • Fri frakt fra 899 kr
  • På lager
  Art. nr
  B-Complex-CONF
  EAN
  0 51494 40011 1

B Complex

B Complex er et whole food kosttilskudd med alle de åtte B-vitaminene i whole food-form. B-vitaminene er viktige for svært mange funksjoner i kroppen. Vitamin B1, vitamin B2 og niacin bidrar til normal energiomsetning og til nervesystemets normale funksjon. Vitamin B1 bidrar til normal hjertefunksjon og normal psykologisk funksjon. Riboflavin bidrar til å opprettholde normale slimhinner, normale røde blodceller, normal hud, normalt syn, normal jernomsetning, til å beskytte cellene mot oksidativt stress og til å redusere tretthet og utmattelse. Niacin bidrar til normal psykologisk funksjon, til å opprettholde normale slimhinner, normal hud og til å redusere tretthet og utmattelse. Vitamin B6 bidrar til normal cysteinsyntese, til normal homocysteinomsetning, til normal energiomsetning, til nervesystemets og immunforsvarets normale funksjon, til å redusere tretthet og utmattelse, til å regulere hormonaktiviteten, til normal dannelse av røde blodceller, til normal psykologisk funksjon, til normal protein- og glykogenomsetning. Folsyre bidrar til vevsvekst hos gravide, til normal aminosyresyntese, til normal blodproduksjon, til normal homocysteinomsetning, til normal psykologisk funksjon, til immunforsvarets normale funksjon og til å redusere tretthet og utmattelse. Folsyre og vitamin B12 har en rolle i celledelingsprosessen. Vitamin B12 bidtar til normal energiomsetning, til nervesystemets normale funksjon, til normal homocysteinomsetning, til normal psykologisk funksjon, til normal dannelse av røde blodceller, til immunforsvarets normale funksjon og til å redusere tretthet og utmattelse. Biotin bidrar til normal energiomsetning, til nervesystemets normale funksjon, til normal omsetning av makronæringsstoffer, til normal psykologisk funksjon, til å beholde normalt hår, til å opprettholde normale slimhinner og normal hud. Pantotensyre bidrar til normal energiomsetning, til normal mental ytelse og til å redusere tretthet og utmattelse. Pantotensyre bidrar også til normal syntese og omsetning av steroide hormoner, vitamin D og enkelte nevrotransmittere. 

Som en av få bedrifter i verden, kjøper Innate Response, sammen med søsterselskapet MegaFood, inn hele grønnsaker, frukt, urter og bær. De maler og tørker råvarene selv, på lav temperatur, som er veldig uvanlig. De fleste bedrifter som produserer whole food kjøper inn ferdigtørket pulver fra en tredjepart. Ofte benyttes spraytørking, trommeltørking eller frysetørking, og alle disse metodene skader råvarene på ulike måter. Innate Response tørker med Refractance Window Drying, og dette er per dags dato den mest skånsomme tørkemetoden som finnes. Innate Response har til og med et eget laboratorium som benyttes for å kontrollere produktene i tre ulike tilfeller. De sender også hvert parti til flere ulike tredjeparts-laboratorier for ytterlig kontroll av blant annet plantevernmidler, ugressmiddel og andre giftstoffer. Det finnes ingen andre produsenter innen whole food som er like strenge som Innate Response og søsterselskapet MegaFood.

Innhold per dagsdose   % av DRI
Vitamin B1 (tiamin) 9 mg 818
Vitamin B2 (riboflavin) 9 mg 643
Niacin (vitamin B3) 45 mg NE 281
Vitamin B6 (pyridoxin) 10 mg 714
Folsyre (Kalsium-L-metylfolat) 240 µg 120
Vitamin B12 (Metylkobalamin) 50 µg 2000
Biotin 30 µg 60
Pantotensyre (vitamin B5) 45 mg 750
Grønnkål 125 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke fastsatt

Ingredienser

Fullkornsris (Oryza sativa), fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), grønnkålsblad (Brassica oleracea sabellica), pantotensyre, Saccharomyces cerevisiae, niacin, antiklumpemiddel (silisiumdioksid), overflatebehandlingsmiddel (stearinsyre), vitamin B1, vitamin B6, vitamin B2, stabilisator (guar gum), brokkoli (Brassica oleracea), folsyre, vitamin B12, biotin.

Dosering

1 tablett daglig med mat eller uten mat. Tabletten kan bli knust eller pulverisert og strødd på mat eller i drikke dersom du har problemer med å svelge. 

Whole food

Dette produktet er laget av ekte mat og vitaminer. Hvert vitamin er kombinert med utvalgte grønnsaker eller næringsgjær i en unik prosess for å skape et whole food kosttilskudd med høy biotilgjengelighet. Les mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Skal ikke brukes av barn under 3 år. Laget i USA.

Produktanmeldelser
 1. Veldig fornøyd!
  Rating
  100%
  Jeg er veldig fornøyd med dette B-vitaminet. I perioder der jeg har sluttet å bruke det føler jeg meg sliten og vil ikke være foruten. Kan anbefales på det varmeste!

  Review by

  Posted on

 2. Veldig fornøyd!
  Rating
  100%
  Jeg er veldig fornøyd med dette B-vitaminet. I perioder der jeg har sluttet å bruke det føler jeg meg sliten og vil ikke være foruten. Kan anbefales på det varmeste!

  Review by

  Posted on

 3. Veldig fornøyd!
  Rating
  100%
  Jeg er veldig fornøyd med dette B-vitaminet. I perioder der jeg har sluttet å bruke det føler jeg meg sliten og vil ikke være foruten. Kan anbefales på det varmeste!

  Review by

  Posted on

 4. Bli kvitt rastløse ben!
  Rating
  100%
  Jeg er veldig fornøyd med innkjøpet mitt av Innate B-Complex og Iron Response. Føler meg i bedre form og har endelig blitt kvitt rastløse ben!

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:B Complex
Vurdering