Blue Blockers Optic Pro

Rating:
100% of 100

Kanskje markedets beste Blue Blockers – briller som blokkerer blått lys. Blue Blockers Optic Pro blokkerer 99,43 % av alt blått lys fra mobiltelefoner, nettbrett, TV-skjermer, dataskjermer, vanlige lamper og lysrør.

 • Briller som blokkerer 99,43 % av blått lys
 • Bidrar til bedre søvn og innsovning
 • Knusesikre linser
 • Innfatning og linser veier kun 23 gram
 • Innfatning som sitter komfortabelt på nesen og stenger som ikke gnager
 • 100 % nedbrytbar, FSC-sertifisert boks
Special Price 699 kr
Regular Price 899 kr
  • Tollfri leveranse
  • Trustpilot 4,8 / 5
  • Fri frakt fra 899 kr
  • På lager
  Innhold
  1 st
  Anb. pris
  769 kr
  Art. nr
  GREAT20004
  EAN
  7350131872032

Blue Blockers Optic Pro

Hvorfor bruke briller som blokkerer blått lys?

Eksponering for kunstig blått lys på kvelden påvirker søvnkvaliteten og kan også øke risikoen for søvnløshet. Mobiltelefoner, nettbrett, TV-skjermer, dataskjermer, og til og med vanlige lamper og lysrør sender ut blått lys. Denne typen lys nedregulerer hjernens produksjon av melatonin, et hormon som er helt avgjørende for god søvn. Uten nok melatoninproduksjon er det stort sett umulig å sove godt. Den vitenskapelige litteraturen sier at den såkalte søvneffektiviteten og innsovningstid inn er merkbart bedre for brukere av blåblokkerende briller, og at forsøksgrupper som bruker briller som blokkerer blått lys opplever en betydelig forbedring av søvnkvaliteten sammenlignet med kontrollgrupper som ikke hadde på slike briller. Eksponering for store mengder blått lys kan føre til tørre, kløende øyne, anspente øyne, hodepine, og ikke minst innsovningsvansker. Blått lys anses også for å ha en negativ innvirkning på stresshormoner.

Hvorfor skal jeg velge Blue Blockers Optic Pro?

Blue Blockers Optic Pro med spesiallinser blokkerer 99,43 % av alt blått lys fra mobiltelefoner, nettbrett, TV-skjermer, dataskjermer, og til og med vanlige lamper. Det er en av de beste spesiallinsene vi har møtt på for blokkering av blått lys. Innfatningen og linsene veier kun 23 gram, og linsene er knusesikre. Innfatningen sitter komfortabelt på nesen, og stengene gnager ikke mot ørene. Blue Blockers Optic Pro bidrar til at innsovningen og nattesøvnen blir betydelig bedre. Forskning viser at søvneffektiviteten og søvnlatensen (tiden det tar å sovne) blir bemerkelsesverdig bedre for de som bruker blueblockers-briller.

Blue Blockers Optic Pro kommer i en 100 % nedbrytbar, FSC-sertifisert boks. FSC står for Forest Stewardship Council, en organisasjon som arbeider for å fremme utøvelsen av bærekraftig skogbruk over hele verden. Esken er 100 % biologisk nedbrytbar.

Hvordan skal jeg bruke Blue Blockers Optic Pro?

Bruk Blue Blockers Optic Pro 2–3 timer før du går og legger deg om kvelden. Ta dem ikke av deg før du har slukket alle lamper og gått og lagt deg. Om du må se på telefonen før du sovner eller midt på natten, ta på deg Blue Blockers Optic Pro først for å minske risikoen for at du får innsovningsvansker eller dårlig søvn. Brillene skal ikke brukes ved bilkjøring.

Hva er blått lys?

Lysets bølgelengder måles i nanometer (nm), og hvert bølgelengdeområde har en egen farge. Jo kortere bølgelengde, dess mer energi inneholder lyset. Blått lys strekker seg fra ca. 380–500 nm. Naturlig blått lys finnes mest i morgenlyset og dagslyset. På kvelden minsker mengden blått lys. Det er viktig å eksponeres for naturlig blått lys på morgenen for å våkne og bli pigg i løpet av dagen. Kunstig blått lys forekommer derimot i unaturlig høy proporsjon til øvrig lys (grønt, gult, rødt) når det stråler fra mobiltelefoner, nettbrett, TV-skjermer, dataskjermer, og til og med vanlige lamper og lysrør, hvilket altså har en negativ innvirkning på søvnhormonet melatonin, men også cellene i netthinnen.

Kan jeg bruke Blue Blockers Optic Pro utenpå andre briller?

Blue Blockers Optic Pro er ikke laget for å has utenpå andre briller. Det finnes de som velger å bruke dem slik, men dette anbefaler vi ikke.

Kan barn bruke Blue Blockers Optic Pro?

Innfatning og stenger er laget for voksne, men barn kan bruke Blue Blockers Optic Pro så lenge stengene passer.

Finnes det næringsstoffer som er viktige for søvnen?

Signalveien som starter med aminosyren tryptofan og slutter med søvnhormonet melatonin krever at man har tilstrekkelige nivåer av vitamin B3 (niacin), vitamin B6vitamin Dsink, og magnesium.

Produktanmeldelser
 1. Bra briller
  Rating
  100%
  Sovne fortare og sove bedre med disse brillene. Anbefales!

  Review by

  Posted on

 2. Mitt beste kjøp dette året!
  Rating
  100%
  Med disse brillene sover jeg mye bedre. Jeg behøver ikke lenger å ta melatoninkapsler, som ga meg mareritt. Brillene tar jeg på tre timer før leggetid, og jeg sover kjempegodt. Ettersom jeg har aspergers syndrom har jeg naturlig lavt melatonininnhold. Min bror har hatt brillene lenge, men han har ikke syndromet og behøver bare én time før leggetid, men for dere som har ASP Autism; kjøp brillene, for de fungerer og er billigere enn medisinene. Det er god kvalitet på brillene. De er fine, og passer alle. Det beste kjøpet jeg har gjort i år!

  Review by

  Posted on

 3. Effektive!
  Rating
  100%
  Bruker disse hver kveld, og de er kjempegode! Hatt insomnia i perioder siden jeg var liten. Har også tatt melatonintilskudd i perioder for å sovne. Når jeg anvender brillene har jeg ikke hatt vanskelig for å sovne, eller kjent noe behov for melatonintilskudd. Kjennes veldig avslappende å ha brillene på selv når jeg ikke ser på en skjerm.

  Review by

  Posted on

 4. Skikkelig bra!
  Rating
  100%
  Dette er et suverent produkt. De er deilige å ha på seg, og perfekte å bruke om kvelden for søvnen! Tommel opp!

  Review by

  Posted on

 5. Veldig gode for øynene!
  Rating
  100%
  Veldig gode for øynene, ikke minst om kvelden når du utsettes for blått lys. Ganske store, men det trenger ikke være negativt. Anbefales!

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:Blue Blockers Optic Pro
Vurdering