C-Complete Powder

Rating:
100% of 100

C-vitaminpulver er et vannløselig pulver med ulike former av C-vitamin som fungerer som antioksidanter i kroppen og bidrar til immunsystemets normale funksjon.

 • C-vitamin med askorbinsyre og mineralaskorbater for optimalt opptak
 • Forårsaker ikke mage- eller tarmproblemer
 • Inneholder flere forskjellige antioksidantrike planter
 • Velsmakende og lettoppløselig i væske
 • Søtet med stevia
 • Testet fri for plantevernmidler, herbicider, glyfosat, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
469 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere
  • På lager
  Innhold
  81 g
  Anb. pris
  469 kr
  Porsjoner
  30
  Art. nr
  44016
  EAN
  0 51494 44016 2

C-Complete Powder

C-vitaminpulver fra Innate Response er et C-vitamintilskudd som også inneholder tre viktige bioflavonoider (quercetin, hesperidin og rutin) i tillegg til acerolabær, camu camu, amlafrukt, tranebær og gojibær som alle inneholder naturlig C-vitamin i tillegg til viktige tilleggsfaktorer som er nødvendige for maksimalt opptak av kroppen og cellene.

Ettersom C-vitaminpulver fra Innate Response inneholder flere former av mineralknyttede C-vitaminformer, anbefales den til personer som får mage- og tarmproblemer av vanlig askorbinsyre. For deg som vil ha et wholefood C-vitamin anbefales i stedet vitamin C-400.

C-vitamin er et vannløselig vitamin som fungerer som antioksidant i kroppen. Det forhindrer dermed skader fra frie radikaler i kroppen. C-vitamin er også en del av bygging av kollagen, en strukturell del av bindevev, blodårer, hud og skjelett. C-vitamin er også viktig i produksjonen av signalsubstanser (nevrotransmittere) og hormonet noradrenalin fra signalsubstansen dopamin, som har flere viktige funksjoner i kroppen, spesielt gjennom hvordan dette påvirker humøret.

Innehåll per dagsdos   % av DRI
Vitamin C (askorbinsyre) 1000 mg 500
Acerolabær 150 mg *
Camu camu 100 mg *
Amlafrukt 95 mg *
Amerikanske tranebær 80 mg *
Hesperidin 20 mg *
Quercetin 20 mg *
Rutin 20 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke etablert

Ingredienser

Kalcium-L-askorbat, sitronsyre, magnesium-L-askorbat, kalium-L-askorbat, naturlig appelsinsmak, acerolabær (Malpighia emarginata), camu camu-frukt (Myrciaria dubia), betakaroten, amlafrukt (Phyllanthus emblica), amerikanske tranebær (Vaccinium macrocarpon), steviolglykosider fra stevia (Stevia rebaudiana), gojibær (Lycium barbarum), Vitamin C, appelsin (Citrus sinensis), naturlig mangosmak, quercetin, hesperidin, råris (Oryza sativa), rutin, fyllstoff (cellulosa), klumpforebyggende middel (kiseldioxid).

Dosering

1 måleskje (2,7 g) per dag utblandet i 2–3 dl vann. Kan også blandes ut i smoothie eller juice. Produktet er i pulverform.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Produktanmeldelser
 1. Bli i bedre form!
  Total vurdering
  100%
  Jeg drikker det når jeg føler meg slapp, og jeg blir faktisk i bedre form og forkjølelsessymptomene forsvinner vanligvis. I tillegg er det godt.

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:C-Complete Powder
Vurdering