Fermented Chlorella

 • Fermentert chlorella med høyeste biotilgjengelighet
 • Inneholder Chlorella Growth Factor (CGF) som ikke finnes i spirulina eller andre alger
 • Rik på proteiner, fytonæringsstoffer, vitaminer, mineraler og klorofyll
 • Dyrkes i et sterilt miljø fritt for giftstoffer og tungmetaller
 • Inneholder ikke gluten, melkeprodukter, soya, GMO eller magnesiumstearat
Special Price 419 kr
Regular Price 479 kr
  • Tollfri leveranse
  • Trustpilot 4,8 / 5
  • Fri frakt fra 899 kr
  • På lager
  Innhold
  450 tabletter
  Anb. pris
  479 kr
  Porsjoner
  90
  Art. nr
  DM10097
  EAN
  813006015851

Fermented Chlorella

Fermented Chlorella – tabletter
Dr. Mercolas fermenterte chlorella er formodentlig én av verdens fineste chlorella. Fermenteringsprosessen gjør den ekstremt lettopptakelig ettersom celleveggene er lette for fordøyelsen å bryte ned. Chlorella er svært næringsrikt og brukes også i flere detox-protokoller.

Chlorella Growth Factor – CGF
Dr. Mercolas fermenterte chlorella inneholder også Chlorella Growth Factor (CGF), som er et unikt kompleks rikt på nukleinsyrene RNA og DNA, aminosyrer, vitaminer, mineraler, polysakkarider og betaglukaner. Chlorella Growth Factor finnes ikke i spirulina eller andre mikroalger.

Når man eldes produseres det mindre RNA og DNA, hvilket bremser de cellulære prosessene. Veggene i cellene som transporterer næringsstoffer og avfall får nedsatt funksjon, men mat rik på RNA og DNA kan bedre den cellulære helsen og cellens energiproduksjon. Chlorella regnes for å være den rikeste kilden til nukleinsyrer (RNA og DNA) i verden, 17 ganger mer konsentrert enn sardiner, som er den nest beste kilden.

Fermentert Chlorella – høyeste biotilgjengelighet
Fermenteringsprosessen utgjør en stor forskjell når det gjelder biotilgjengeligheten. Chlorella har cellevegger som er naturlig vanskelige å penetrere. Det gjør det vanskelig for kroppen å bryte ned og ta opp chlorella. Mange foretak bryter derfor ned celleveggene i forkant, men det kan dessverre skade innholdet som finnes i chlorellaens celler. Dr. Mercolas fermenterte chlorella gjør derimot innholdet i chlorellaens celler tilgjengelig uten først å bryte ned celleveggen og skade innholdet. Denne prosessen gjør dem unike.

Sporstoffer
Dr. Mercolas fermenterte chlorella inneholder også sporstoffer fra to ulike rødalger: Lithothamnion glaciale og Lithothamnion tophiforme. Disse er rike på flere viktige sporstoffer.

Ekstremt rent produkt
Dr. Mercolas fermenterte chlorella er ekstremt ren. Den dyrkes innendørs i et sterilt miljø fritt for tungmetaller, giftstoffer og syntetiske ingredienser. De er også uten soya, gluten og GMO. Bedre Chlorella enn dette finnes ikke på markedet.

Innehåll per dagsdos   % av DRI
Energi 5 kcal/20,9 kJ
Protein <1 g
Karbohydrater 0 g
hvorav sukkerarter 0 g
Fett 0 g
Chlorella 970 mg *
Spormineralkompleks fra rødalger:
Lithothamnion glaciale og Lithothamnion tophiforme
30 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke etablert

Ingredienser

Fermentert chlorella (Chlorella vulgaris), Lithothamnion glaciale, Lithothamnion tophiforme.

Dosering

5 tabletter per dag. Kan tas med eller uten mat.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Write Your Own Review
Du vurderer:Fermented Chlorella
Vurdering