D-Mannose

Rating:
100% of 100
 • Unik spesialformel med D-Mannose, tranebær, hibiskus og løvetann for å motvirke urinveisinfeksjon
 • 1000 mg D-Mannose per dagsdose
 • Laboratorietestet uten plantevernmidler, tungmetaller, E. coli, salmonella, gjær og sopp
 • Uten magnesiumstearat
Special Price 499 kr
Regular Price 799 kr
Kostnad per dag:
16,63 kr
  • Tollfri leveranse
  • Trustpilot 4,8 / 5
  • Fri frakt fra 899 kr
  • På lager
   • Kjøp mere - spar mere
   • Kjøp 2 for 489 kr hver og spar 2%
   • Kjøp 3 for 469 kr hver og spar 6%
   • Kjøp 4 for 439 kr hver og spar 12%
  Innhold
  60 kapsler
  Anb. pris
  699 kr
  Porsjoner
  30
  Art. nr
  GREAT10001
  EAN
  7350131871004

D-Mannose

D-Mannose med tranebær, hibiskus og løvetann er et produkt som reduserer usunn biofilm i urinrøret og motvirker urinveisinfeksjon. D-Mannose er den aktive ingrediensen mot urinveisplager i tranebærjuice. Den finnes også i små mengder i blant annet bær, fersken og epler. D-Mannose er et monosakkarid som ikke forårsaker leverproblemer, slik som glukose kan gjøre. Kroppen tar opp D-Mannose mye langsommere enn glukose, og svært små mengder metaboliseres slik at effekten på blodsukkeret er lav. D-Mannose omdannes ikke til glykogen. Hoveddelen av D-Mannosen filtreres i nyrene og går via urinblæren gjennom urinveiene og ut av kroppen. I urinveiene bærer D-mannosen med seg de ugunstige bakteriene ut med urinen.

Tranebær inneholder såkalte proantocyanider. Disse finnes også i grønn te, vindruer, epler og sjokolade, men de proantocyanidene som finnes i tranebær er såkalte type A, mens øvrige matvarer har type B. Det er kun type A som har vist seg å forhindre at bakterier binder seg til slimhinnen i urinrøret.

Hibiskus av arten Hibiscus sabdariffa, som finnes i D-Mannose med tranebær, hibiskus og løvetann, har i studier vist seg å være antibakteriell. Hibiscus sabdariffa har trolig sterke antioksidative effekter. Forskning viser at hibiskus av arten Hibiscus sabdariffa har en potensielt fordelaktig effekt på urinveisinfeksjoner.

Løvetann er vanndrivende, og forskning viser at løvetannekstrakt er effektivt mot bakterier som Staphylococcus aureus, relativt effektivt mot Escherichia coli og Klebsiella pneumoniae og også mot andre gramnegative bakterier.

Vi kan ikke finne noe bedre produkt mot urinveisinfeksjoner for tiden. D-Mannose med tranebær, hibiskus og løvetann har også gjennomgått testing i to ulike uavhengige laboratorier uten noen som helst anmerkning angående sprøytemidler, tungmetaller, bakterier, gjær eller sopp. Produktet er dessuten fritt for magnesiumstearat.

Innhold (2 kap) % av DRI 
D-Mannose 1000 mg
Tranebærjuice (pulver) 150 mg
Hibiskusblomst (ekstrakt) 100 mg
Løvetannrot (ekstrakt) 100 mg

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke etablert

Ingredienser

D-Mannose, tranebær (Vaccinium macrocarpon, pulver fra juice), hibiskusblomst (Hibiscus sabdariffa, ekstrakt), løvetannrot (Taraxacum officinale, ekstrakt), vegetabilsk kapsel (cellulose)

Dosering

2 kapsler per dag med 2,5 dl vann 30 minutter før måltid. Dosen kan dobles og tas ved to ulike anledninger ved alvorlig plager. For vedlikeholdsdose: 2 kapsler med 2,5 dl vann eller usøtet tranebærjuice 30 minutter før måltid 2–3 ganger i uka. Ved graviditet og amming, snakk med legen din før du tar dette kosttilskuddet.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Produktanmeldelser
 1. Rett og slett det beste!
  Rating
  100%
  Jeg har periodvis problemer med urinværksinfeksjon, og dette produktet hjelper nesten umiddelbart! Det tar selvfølgelig litt tid før tablettens effekt merkes - omtrent som med smertestillende — men så forsvinner symptomene helt! Den beste produktet på markedet etter min mening!

  Review by

  Posted on

 2. Det beste legemiddelet
  Rating
  100%
  Etter å ha blitt foreskrevet hele syv antibiotikakurer, drukket ren sitronsaft og prøvd alle slags kjerringråd mot UVI fant jeg D-Mannose, og det er det ENESTE som har hjulpet meg!

  Review by

  Posted on

 3. Umiddelbar effekt
  Rating
  100%
  Jeg begynte å bruke det etter at jeg leste boken "Plant Paradox". D-Mannose ble anbefalt som lecitinblokkerer. Knærne mine føles bedre når jeg tar dem og dette er mye bedre enn å kun ta Glukosamin.

  Review by

  Posted on

 4. Ingen verk!
  Rating
  100%
  Fikk beskjed fra Helsestasjonen om at det var urinveisinfeksjon. Oi. Jeg får ikke lenger vondt når jeg tisser. Det flyter som det skal!

  Review by

  Posted on

 5. Så takknemlig!
  Rating
  100%
  Takk gode Guuud for dette produktet mot urinveisinfeksjon, så takknemlig!

  Review by

  Posted on

 6. Det beste jeg har testet
  Rating
  100%
  Jeg tar denne og drikker med utvannet usukret tranebærsaft. Det er det eneste som har hjulpet. Tok kun to dager, og jeg har aldri prøvd noe bedre! Hadde tre påfølgende urinveisinfeksjoner tidligere.

  Review by

  Posted on

 7. En skikkelig knallkur!
  Rating
  100%
  Allerede etter de to første tablettene merket jeg forskjell på min (litt for langvarige urinveisinfeksjon), og etter omtrent 1–2 uker var den helt borte.
  Sååå takknemlig for D-Mannose og anbefaler den VIRKELIG!

  Review by

  Posted on

 8. Helt klart best!
  Rating
  100%
  Den er best!

  Review by

  Posted on

 9. Slår alt med hestelengder!
  Rating
  100%
  Helt suverent, slår alle tidligere kurer med flere hestelengder. Alle eldre bør bli tilbudt dette ved UVI-plager. Tenk så mye antibiotika som kunne spares, for ikke å snakke om lidelser! Ingen plager de siste to årene takket være deres D-Mannose. PS, fungerer også på husdyrene våre. Hilsen veterinæren!

  Review by

  Posted on

 10. Antibiotika hjalp ikke, men det gjorde D-Mannose!
  Rating
  100%
  Etter tre antibiotikakurer som ikke hjalp bestilte jeg D-Mannose og begynte med to kapsler. Jeg tok så én kapsel morgen, lunsj og ettermiddag pluss en halv sitron daglig, og endelig er alt bra!! Skal bestille en ny boks i tilfelle elendigheten kommer tilbake. Det føles bra å ta et naturpreparat i stedet for antibiotika. Så fornøyd og glad!

  Review by

  Posted on

 11. Hadde problemer i to år! Forsvant!
  Rating
  100%
  Når jeg fikk min kroniske UVI (diagnose stilt i London) hadde jeg hatt kroniske smerter i to år! Tok D-Mannose, og 90 % av smertene i blæren forsvant. Tar denne for eksempel etter samleie.

  Review by

  Posted on

 12. Så utrolig bra!
  Rating
  100%
  Så utrolig bra! Fungerer for meg på dag to!

  Review by

  Posted on

 13. Mye bedre enn antibiotika!
  Rating
  100%
  Fungerer mye bedre enn antibiotika ved urinveisinfeksjon!

  Review by

  Posted on

 14. Suverent!
  Rating
  100%
  Suverent mot UVI!

  Review by

  Posted on

 15. Helt fantastisk!
  Rating
  100%
  Deres D-Mannose har virkelig hjulpet meg! Den er helt fantastisk, må jeg si!

  Review by

  Posted on

 16. Jeg har fått hjelp!
  Rating
  100%
  Jeg har fått hjelp av deres D-Mannose og deres kostråd mot urinveisinfeksjon. Så takknemlig!

  Review by

  Posted on

 17. Det beste jeg har prøvd!
  Rating
  100%
  Deres D-Mannose har hjulpet mot min urinveisinfeksjon etter kun to dager! Dette er det beste jeg har prøvd mot urinveisinfeksjon!

  Review by

  Posted on

 18. Fem stjerner!
  Rating
  100%
  Jeg tar to kapsler om morgenen og to kapsler om ettermiddagen, samt to kapsler hver kveld etter at jeg fikk en kraftig urinveisinfeksjon. Litt bedre i går, og i dag er jeg nesten fri fra urinveisinfeksjonen takket være D-Mannose som har hjulpet meg mot urinveisinfeksjon. Du kommer ikke til å angre om du bestiller produktet, det er det beste jeg har tatt mot urinveisinfeksjon. Nå har jeg bestilt en ny boks for sikkerhets skyld, man tar tablettene når man har en infeksjon og til den har blitt bedre, så tar man en pause

  Review by

  Posted on

 19. Det beste jeg har tatt mot urinveisinfeksjon!
  Rating
  100%
  Jeg tar to kapsler om morgenen og to kapsler om ettermiddagen, samt to kapsler hver kveld siden jeg fikk en kraftig urinveisinfeksjon. Litt bedre i går, og i dag er jeg nesten fri fra urinveisinfeksjonen takket være deres D-Mannose! Det er det beste jeg noen gang har tatt mot urinveisinfeksjon, og nå har jeg bestilt en ny boks for sikkerhets skyld!

  Review by

  Posted on

 20. Best!!!
  Rating
  100%
  Har hatt gjentatte urinveisinfeksjoner og tatt antibiotika. Begynte med D-Mannose. Har tatt det i en måned nå, og hittil har jeg vært frisk!

  Review by

  Posted on

 21. Har blitt frisk!
  Rating
  100%
  Jeg har tatt tre antibiotikakurer mot urinveisinfeksjon, men har ikke blitt frisk. Med deres D-Mannose har jeg endelig blitt kvitt urinveisinfeksjonen!

  Review by

  Posted on

 22. Hjalp med én gang!
  Rating
  100%
  Har akkurat kjøpt D-Mannose mot urinveisinfeksjon, og det hjalp med én gang!

  Review by

  Posted on

 23. Det eneste som fungerer!
  Rating
  100%
  Jeg hadde urinveisinfeksjon minst én gang i måneden, men nå føler jeg meg bedre enn på lenge! Jeg tar to kapsler hver dag.

  Review by

  Posted on

 24. Har reddet meg!
  Rating
  100%
  Dette ble redningen etter mer enn et år med gjentatte urinveisinfeksjoner!

  Review by

  Posted on

 25. Så bra!
  Rating
  100%
  Fungerer kjempebra for meg!

  Review by

  Posted on

 26. Flott produkt!
  Rating
  100%
  Hvis du sliter med gjentatte urinveisinfeksjoner, bør du prøve dette flotte produktet. Fantastisk. Jeg har fått hjelp, akkurat som mange andre.

  Review by

  Posted on

 27. Har ikke merket noe til infeksjonen
  Rating
  100%
  Kjøpte D-Mannose mot urinveisinfeksjon som jeg har hatt i flere år (jeg har tatt gjentatte penicillinkurer) og tok to tabletter hver dag i to uker. Siden har jeg ikke merket noe til infeksjonen på flere uker. Har kjøpt en ekstra boks for å ha i tilfelle infeksjonen kommer tilbake.

  Review by

  Posted on

 28. Fantastisk produkt!
  Rating
  100%
  For et fantastisk produkt! Etter fire urinveisinfeksjoner ønsket jeg å unngå flere antibiotikakurer, og etter at jeg begynte med D-Mannose har jeg sluppet både urinveisinfeksjoner og antibiotika.

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:D-Mannose
Vurdering