Daily Immune Support

Daily Immune Support fra superbedriften MegaFood inneholder whole food C-vitamin, sink, D-vitamin og Astragalus som styrker immunforsvaret.

 • Med stoffer som bidrar til et normalt immunforsvar
 • Inneholder kontrollert astragalus og whole food-vitaminer og -mineraler
 • Testet fri for sprøytemidler, plantevernmidler, herbicider, glyfosat, tungmetaller, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
549 kr
Kostnad per dag:
9,15 kr
  • Tollfri leveranse
  • Trustpilot 4,8 / 5
  • Fri frakt fra 899 kr
  • På lager
  Innhold
  60 tabletter
  Anb. pris
  549 kr
  Porsjoner
  60
  Art. nr
  10443
  EAN
  0 51494 10443 9

Daily Immune Support

Daily Immune Support inneholder whole food C-vitamin, sink, D-vitamin og Astragalus som framfor alt styrker immunforsvaret.

C-vitamin bidrar til immunsystemets normale funksjon, samt å beskytte cellene mot oksidativt stress. C-vitamin bidrar også til å redusere trøtthet og utmattelse. Ettersom C-vitamin bidrar til normal kollagendannelse har C-vitamin også betydning for blodårenes, benmargens, bruskens, tannkjøttets, tennenes og hudens normale funksjon. Noe ikke alle er kjent med er at C-vitamin dessuten bidrar til nervesystemets normale funksjon og til normal psykologisk funksjon.

Sink bidrar ikke bare til immunsystemets normale funksjon, men det beskytter også cellene mot oksidativt stress og bidrar til normal syre-basebalanse. Dessuten bidrar sink til normal omsetning av karbohydrater og makronæringsstoffer. Sink bidrar videre til å opprettholde normal hud, hår og negler, samt til normal omsetning av fettsyrer og vitamin A som i sin tur er viktig for et sterkt immunforsvar. Sink bidrar videre til normal kognitiv funksjon, til normal DNA-syntese og normal fertilitet og reproduksjon. Sink trengs også for å opprettholde normal benmarg og synsevne, samt for å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet.

D-vitamin bidrar ikke bare til immunsystemets normale funksjon, men også til å opprettholde normale kalsiumnivåer i blodet i tillegg til normalt opptak og normal utnyttelse av kalsium og fosfor. Dessuten bidrar D-vitamin til å opprettholde normal benmarg og tenner, samt til å opprettholde normal muskelfunksjon. Videre spiller D-vitamin en rolle i den viktige celledelingsprosessen.

Astragalus membranaceus, som tradisjonelt har vært brukt for å støtte immunforsvaret og luftveisinfeksjoner, har også tradisjonelt blitt benyttet for å behandle allergier. Forskning viser at astragalus reduserer ulike inflammatoriske molekyler i både slimhinnene i nesen og i blodet, hvilket reduserer risikoen for allergisk rhinitt.

Innhold (1 tab)   % av DRI
Vitamin C 90 mg 113
Vitamin D3 (600 IU) 15 µg 300
Sink 6 mg 60
Astragalus 500 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke fastsatt

Ingredienser

Astragalus (Astragalus membranaceus, rot), vitamin C, sinkbisglycinat, råris (Oryza sativa), saccharomyces cerevisiae, fyllmasse (cellulosepulver), overflatebehandlingsmiddel (stearinsyre), klumpforebyggende middel (kiseldioksid).

Dosering

1 tablett per dag. Kan tas med eller uten mat. Tabletten kan knuses eller morteres og strøs på mat eller i drikke ved problemer med svelging.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Write Your Own Review
Du vurderer:Daily Immune Support
Vurdering