Elderberry Immune Support Gummies

 • Laget med økologiske hyllebær og sink
 • Helt uten kunstige farge- og smaksstoffer
 • Testet fri for sprøytemidler, plantevernmidler, herbicider, glyfosat, tungmetaller, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
469 kr
  • Tollfri leveranse
  • Trustpilot 4,8 / 5
  • Fri frakt fra 899 kr
  • På lager
  Innhold
  54 gummies
  Anb. pris
  469 kr
  Porsjoner
  27
  Art. nr
  10414
  EAN
  051494104149

Elderberry Immune Support Gummies

Gummy Elderberry Immune Support – Berry er sannsynligvis verdens beste og nyttigste gummies. Den inneholder økologiske hyllebær, økologiske villblåbær, økologisk ingefær og sink. Hyllebær har vært mye brukt i folkemedisin gjennom historien, og inneholder C-vitamin, betakaroten og fytonæringsstoffer.

Sink har mange viktige funksjoner i kroppen. Det bidrar til immunforsvarets normale funksjon, å beskytte cellene mot oksidativt stress og til normal syre-basebalanse. Sink er også viktig fordi det bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, normal kognitiv funksjon, normal DNA-syntese og til normal fruktbarhet og reproduksjon. Dessuten bidrar sink til normal omsetning av makronæringsstoffer, fettsyrer og vitamin A, samt til normal proteinsyntese. Noe ikke alle er kjent med er at sink også bidrar til å opprettholde normal hud, hår og negler, samt til å opprettholde normal benmarg. Ikke nok med det, så bidrar sink også til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet og normalt syn, og spiller en rolle i celledelingsprosessen. Sink er et svært viktig mikronæringsstoff.

En desiliter vanlig appelsinjuice inneholder drøyt 8 gram sukkerarter. Et vanlig glass appelsinjuice inneholder altså 20 gram sukkerarter, som vil si 20 ganger så mye som én vinngummi.

Innhold (2 gummies)   % av DRI
Energi 15 kcal/62,8 kJ
Protein 0 g
Karbohydrater 3 g
hvorav sukkerarter 2 g
Fett 0 g
Sink 6 mg 60
Hyllebær 400 mg *
Villblåbær 100 mg *
Ingefær (rot) 20 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke fastsatt

Ingredienser

Hyllebær (Sambucus nigra), blåbær (Vaccinium myrtillus), ingefær (Zingiber officinale, rot), zinkcitrat økologisk tapiokasirup, økologisk rørsukker, pektin fra eple, natriumcitrat, sitronsyre, solsikkeolje, karnaubavoks.

Dosering

2 vinngummier per dag. Kan tas med eller uten mat.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Write Your Own Review
Du vurderer:Elderberry Immune Support Gummies
Vurdering