Flora 300-14

Rating:
100% of 100

Flora 300-14 er en intensiv behandling med probiotika av høyeste kvalitet fra 14 ulike stammer som brukes ved alvorlige mage- og tarmproblemer eller i forbindelse med inntak av antibiotika.

 • Probiotika for voksne
 • 300 milliarder velgjørende tarmbakterier per kapsel
 • 14 ikke-konkurrerende stammer som overlever det sure miljøet i magen
 • Laboratorietestet inneholder ikke gluten, meieriprodukter, soya, GMO, glyfosat, plantevernmidler, ugressmidler og magnesiumstearat
519 kr
Kostnad per dag:
74,14 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere
  • På lager
  Innhold
  7 kapslar
  Anb. pris
  519 kr
  Porsjoner
  7
  Art. nr
  40140
  EAN
  0 51494 40140 8

Flora 300-14

Flora 300-14 er en syv-dagers intensivbehandling med probiotika for personer med alvorlig gastrointestinal ubalanse. Det er markedets kraftigste probiotika (tarmbakterier). Den inneholder 14 forskjellige klinisk testede stammer av gode tarmbakterier som ikke konkurrerer med hverandre i dosen 300 milliarder bakterier per kapsel. Flora 300-14 er svært godt egnet for personer med vanskeligere fordøyelsesproblemer eller for å gjenvinne tarmflorabalansen under eller etter en antibiotikakur

En god tarmflora er grunnleggende for god fordøyelse og for helsen. Tarmbakterier er bra for å balansere mikrofloraen i tarmen, som blant annet hjelper på fordøyelsesprosessen, avgiftning og eliminering av fekalier. Flora 300-14 er laget for å skape en sunn flora i tykktarm raskt. Flora 300-14 inneholder 300 milliarder bakterieceller av 14 forskjellige ikke-konkurrerende stammer. Flora 300-14 er ikke basert på melkeprodukter.

Dette produktet er en kjølevare som må settes i kjøleskapet ved mottak av leveransen. Vi anbefaler at du henter pakken din så snart du har fått beskjed om at den har ankommet.

Vil du vite mer om hvorfor vi valgte MegaFood og Innate Response? Les her.

Innhold (1 kap)  
Melkesyrebakterier fra 14 forskjellige stammer  300 milliarder
Bifidobacterium lactis
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus bulgaricus
Bifidobacterium longum
Bifidobacterium bifidum
Bifidobacterium infantis
Lactobacillus gasseri
Streptococcus thermophilus
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus brevis
Lactobacillus casei
Lactobacillus salivarius
Lactobacillus plantarum
Lactococcus lactis

Ingredienser

Fyllstoffer (cellulose), Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, antiklumpemidler (silisiumdioksid, L-leucin), Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus gasseri, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, vegetabilsk kapsel (cellulose).

Dosering

1 kapsel om dagen sammen med mat. Hvis du har problemer med å svelge, kan kapselen åpnes og innholdet kan drysses på kald mat eller i kald drikke som inntas umiddelbart.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares i kjøleskap. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Produktanmeldelser
 1. Reddet magen min
  Total vurdering
  100%
  Reddet magen min etter at antibiotika ødela den helt, var dårlig i 2,5 uke. På dag 3 var jeg helt stabil igjen.

  Review by

  Posted on

 2. Veldig bra!
  Total vurdering
  100%
  Jeg hadde en kraftig infeksjon og fikk antibiotika både intravenøst ​​og 2 forskjellige kurer parallelt etterpå. Magen min var en katastrofe og ingenting fungerte. Kjøpte disse og de hadde stor effekt. Allerede etter 3 dager var avføringen normal igjen og etter behandlingen følte jeg meg helt restituert.

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:Flora 300-14
Vurdering