AKKURAT NÅ – 20 % rabatt på produkter for hår, negler og hud!

Flora Basic Probiotika

Markedets kanskje beste grunnleggende probiotika med 5 milliarder bakterier fra 5 klinisk undersøkte og naturlig forekommende stammer per kapsel. Passer både kvinner, menn og barn.

 • 5 klinisk undersøkte og naturlig forekommende stammer
 • 5 milliarder bakterier per kapsel som tåler romtemperatur
 • Med DR-kapsel uten plast for maksimal overlevelse av probiotikaen til tykktarmen
 • Bioburk fri for hormonforstyrrende BPA, BPF, BPS, bløtgjørere og ftalater
 • Fri for melk, gluten, GMO og magnesiumstearat
 • Produsert under ISO9001 og HACCP (ISO22000)
 • Passer for veganere og vegetarianere
Special Price 399 kr
Regular Price 459 kr
Kostnad per dag:
13,3 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere
  • Ikke på lager
   • Kjøp mere - spar mere
   • Kjøp 2 for 379 kr hver og spar 5%
   • Kjøp 3 for 369 kr hver og spar 8%
   • Kjøp 4 for 349 kr hver og spar 13%
  Innhold
  30 kapsler
  Anb. pris
  459 kr
  Porsjoner
  30
  Art. nr
  GREAT10010
  EAN
  7350131871097

Flora Basic Probiotika

Flora Basic Probiotika er den beste grunnleggende probiotikaen vi har kommet over. Hver kapsel inneholder 5 milliarder bakterier fra 5 klinisk undersøkte og naturlig forekommende stammer. Den er utmerket for personer med lette tarmproblemer med lettere mage- og tarmproblemer samt for de som opplever uro eller oppblåst/gassig mage og tarm. For personer med mer alvorlige tarmproblemer, IBS, ulcerøs kolitt, Crohns og lekk tarm, anbefaler vi i stedet Flora Plus+ Probiotika.

Flora Basic Probiotika passer utmerket for barn fra 5 år, men også eldre og yngre kvinner og menn. Flora Basic Probiotika er fri for gluten, melkeprodukter, GMO, magnesiumstearat samt de hormonforstyrrende stoffene BPA, BPF, BPS, ftalater og andre bløtgjørere.

Antall bakterier per kapsel
Flora Basic Probiotika inneholder 5 milliarder sunne og naturlig forekommende bakterier per kapsel.

Antall stammer
Flora Basic Probiotika har 5 stammer.

Oppbevaring – romtemperatur eller kjøleskap
All probiotika har det best med å oppbevares kjølig i kjøleskapet, men Flora Basic Probiotika tåler romtemperatur og kan derfor også tas med på reiser.

Boks
Flora Basic Probiotika bruker en boks i bioplast som er helt fri for de hormonforstyrrende stoffene BPA, BPF, BPS, ftalater og andre bløtgjørere. Boksen produseres av polyeten fra sukkerør, en fornybar ressurs.

Produksjon
Flora Basic Probiotika produseres ikke bare under det strenge kvalitetssikringssystemet ISO9001, men også den internasjonale standarden for mattrygghet, ISO 22000 og HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). Flora Basic Probiotika er naturlig fri for gluten, melkeprodukter, genmodifiserte stoffer og den passer både for veganere og vegetarianere.

Overlevelse
Dessverre er det en seiglivet myte at ingen bakterier overlever magesyren. Tenk på at surkål, andre fermenterte grønnsaker, rotfrukter og bakterier i jorden ga oss kontinuerlig inntak av bakterier til tarmfloraen selv om disse ikke var kapslet inn. Flora Basic Probiotika inneholder imidlertid prebiotikaen fruktooligosakkarider (FOS) for å øke bakterienes overlevelse til tykktarmen og for at den skal vare lenger. Flora Basic Probiotika bruker også såkalte DR-kapsler (Delayed Release) for å beskytte probiotikaen mot magesyren. DR-kapsler er de fineste kapslene vi har støtt på for å takle magesyren, og de er selvfølgelig helt frie for plastpolymere. DR-kapslene hjelper med å beskytte ingredienser i kosttilskudd som er sensitive for magesyre. Kapselen løses opp etter en lengre periode og beskytter ingrediensene i kapselen mot nedbrytning i magesekken slik at de når tykktarmen.

Innholdsfortegnelse  
Melkesyrebakterier fra 5 forskjellige stammer 5 milliarder
Bifidobacterium longum
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus brevis
Lactobacillus plantarum
Bifidobacterium lactis

Ingredienser

Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium lactis, fruktooligosakkarider, MCT-olje-pulver, vegetabilsk kapsel (cellulose).

Dosering

1 kapsel om dagen til måltid. Dosen kan økes midlertidig til 2 kapsler om dagen ved behov. Ved svelgevansker kan kapselen tas fra hverandre og innholdet drysses på kald mat eller i kald drikke som inntas umiddelbart.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Write Your Own Review
Du vurderer:Flora Basic Probiotika
Vurdering