Undecylenic Acid

Rating:
100% of 100

Formula SF722 inneholder undecylensyre i en base av ren, extra virgin olivenolje. Formel SF722 bidrar til å opprettholde en sunn flora i tarmene og underlivet.

 • Seks ganger mer effektiv enn kaprylsyre mot Candida
 • Bidrar til en sunn tarmflora
 • Bidrar til en god underlivsflora
 • Laboratorietestet formel uten giftstoffer
Special Price 699 kr
Regular Price 749 kr
Kostnad per dag:
13,98 kr
  • Tollfri leveranse
  • Trustpilot 4,8 / 5
  • Fri frakt fra 899 kr
  • På lager
  Innhold
  250 kapsler
  Anb. pris
  749 kr
  Merke
  Porsjoner
  50
  Art. nr
  SF722
  EAN
  693749722014

Undecylenic Acid

Formula SF722 mot Candida inneholder Undekansyre (også kalt undecylensyre). Dette er en effektiv fettsyre som finnes i mat og i kroppen. Den er seks ganger mer effektiv enn kaprylsyre for å motvirke Candida. SF722 mot Candida bidrar til en god tarmflora fri fra sopp, blant annet Candidasoppen. SF722 mot Candida motvirker Candida albicans, Candida glabrate, Candida tropicalis, Candida parapsilosis og Candida krusei, for å nevne noen ulike typer Candida. SF722 mot Candida er også effektiv mot andre former av Candida og annen sopp. SF722 mot Candida bidrar dessuten til å opprettholde en god og soppfri vaginal flora.

En velfungerende og sunn tarmflora er viktig for å kunne oppta og nyttiggjøre næringsstoffer, samt kvitte seg med avfallsstoffer. Dårlige kostvaner, antibiotika, kortison og stress kan ha negativ innvirkning på tarmfloraen. Dette kan føre til at Candida og andre sopper som forekommer naturlig i tarmene får spre seg fritt. Dette kan igjen føre til mange diffuse helseplager. Visse fettsyrer virker i tarmene ved å motvirke slik fri spredning av sopp og Candida. Eksempler på slike fettsyrer er laurinsyre, kaprylsyre og undekansyre (undecylensyre). Undekansyre er den mest effektive soppdrepende fettsyren vi kjenner til. Den forekommer naturlig i blant annet svette, som beskytter hud som er overgrodd av sopp.

Undecylensyre som finnes i SF722 mot Candida hindrer også morfogenese hos Candida Albicans. Det vil si at undecylensyre hindrer at Candida går fra å være en form for gjær til en form for Candida med hyfer – celletråder som danner såkalt mycel-nett.

Formula SF722 mot Candida i kombinasjon med velgjørende tarmbakterier og endrede kostvaner med blant annet bortfall av raffinert sukker, enkelte usunne planteoljer og raske karbohydrater, samt bortfall av hurtigmat generelt er en god begynnelse for å motvirke fri spredning av sopp. Formula SF722 mot Candida har vært ett av Thornes bestselgende produkter i over 20 år. Merk at produktet ikke er vegansk.

Formula SF722 mot Candida fra Thorne er en ren type undekansyre, helt fri for magnesiumstearat, syntetiske tilsetningsstoffer og kunstige fargestoffer. Thorne er kjent for sine ekstremt rene og nøye kontrollerte produkter. Produktene framstilles i USA under GMP.

Innehold (5 kap)   % av DRI
10-Undecylensyre (fra ricinolje) 250 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke fastsatt

Ingredienser

10-Undecylensyre, extra virgin olivenolje, gelatinkapsel (storfe), renset vann, vegetabilsk glycerol.

Dosering

5 kapsler 2–3 ganger/dag. Tas på tom mage med et glass vann. Dagsdosen på innholdsfortegnelsen er basert på fem kapsler daglig.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA. Bør ikke tas av gravide.

Produktanmeldelser
 1. Det beste jeg har prøvd mot Candida
  Rating
  100%
  Vil bare si at det er et supert produkt! Så langt det absolutt beste jeg har prøvd mot candida!

  Review by

  Posted on

 2. Hjelper mot overvekst av candida
  Rating
  100%
  Hjelper definitivt mot overvekst av candida. Siden jeg begynte å ta produktet, ble symptomene på candidaforgiftning mye mildere (tretthet, akne, depresjon). Vurderer å kjøpe en boks til.

  Review by

  Posted on

 3. Kjempebra
  Rating
  100%
  Har hatt store problemer med sopp i magen og underlivet grunnet antibiotika. Har prøvd alt, til og med reseptbelagt. Dette produktet har hjulpet meg enormt, og soppen forsvant etter 30 dagers bruk. Takk.

  Review by

  Posted on

 4. Svært effektiv mot Candida
  Rating
  100%
  Dette er det mest effektive jeg har brukt mot Candidaovervekst i magen.

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:Undecylenic Acid
Vurdering
Relaterte produkter
 1. Greatlife Flora Plus+
  Rating:
  100%
  Special Price 699 kr Regular Price 759 kr
 2. MSM – organisk svovel
  Rating:
  100%
  Special Price 419 kr Regular Price 429 kr