Iron Response – jerntabletter

Iron Response er et kosttilskudd basert på whole food og raw food som bidrar til normal dannelse av røde blodceller. Det inneholder også vitamin B12, folsyre, C-vitamin, rødbeter, appelsin og brokkoli.

 • Whole food og raw food kosttilskudd som bidrar til normal dannelse av røde blodceller.
 • Med i et klinisk studie som viser at det ikke fører til mage- og tarmbesvær
 • Testet fri for plantevernmidler, herbicider, glyfosat, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
499 kr
  • Alle priser inkluderer toll og MVA
  • Levering 2-6 arbeidsdager
  • På lager
  Innhold
  90 tabletter
  Anb. pris
  499 kr
  Porsjoner
  90 serveringar
  Varenummer
  40010
  EAN
  0 51494 40010 4

Iron Response – jerntabletter

Iron Response er et kosttilskudd basert på whole food og raw food, og bidrar til normal dannelse av røde blodceller. Det inneholder vitamin B12, folsyre, C-vitamin, rødbeter, appelsin og brokkoli. Inneholder jern som bidrar til normal dannelse av hemoglobin og til normal transport av oksygen i kroppen. Iron Response bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Iron Response fra Innate Response har vært med i en klinisk studie som viser at kvinner som tar Iron Respons øker hemoglobinnivået og jernnivået selv ved lavere doser, og ikke minst uten å gi de normale bivirkningene i mage og tarm som de fleste andre jerntilskudd, både syntetiske og whole food, gir. Flere kunder som ikke har fått opp jernnivået med andre kosttilskudd har fått dem opp, uten bivirkninger, med Iron Response fra Innate Response. 

Som en av få bedrifter i verden, kjøper Innate Response, sammen med søsterselskapet MegaFood, inn hele grønnsaker, frukt, urter og bær. De maler og tørker råvarene selv, på lav temperatur, som er veldig uvanlig. De fleste bedrifter som produserer whole food kjøper inn ferdigtørket pulver fra en tredjepart. Ofte benyttes spraytørking, trommeltørking eller frysetørking, og alle disse metodene skader råvarene på ulike måter. Innate Response tørker med Refractance Window Drying, og dette er per dags dato den mest skånsomme tørkemetoden som finnes. Innate Response har til og med et eget laboratorium som benyttes for å kontrollere produktene i tre ulike tilfeller. De sender også hvert parti til flere ulike tredjeparts-laboratorier for ytterlig kontroll av blant annet plantevernmidler, ugressmiddel og andre giftstoffer. Det finnes ingen andre produsenter innen whole food som er like strenge som Innate Response og søsterselskapet MegaFood.

Innhold per dagsdose % av DRI
Vitamin C 15 mg 19
Folsyre 400 µg 200
Vitamin B12 30 µg 1200
Jern 26 mg 186
Rødbete 125 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke fastsatt

Ingredienser

Fullkornsris (Oryza sativa), Saccharomyces cerevisiae, rødbete (Beta vulgaris), jern(II)sulfat, overflatebehandlingsmiddel (stearinsyre), vitamin C, appelsin (Citrus sinensis), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), brokkoli (Brassica oleracea italica), folsyre, vitamin B12. 

Dosering

1 tablett daglig med mat eller uten mat. Tabletten kan bli knust eller pulverisert og strødd på mat eller i drikke dersom du har problemer med å svelge. 

Whole food

Dette produktet er laget av ekte mat, vitaminer og mineraler. Hvert vitamin og mineral er kombinert med utvalgte grønnsaker, frukt eller næringsgjær i en unik prosess for å skape et whole food kosttilskudd med høy biotilgjengelighet. Les mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Skal ikke brukes av barn under 11 år. Laget i USA. 

Write Your Own Review
Du vurderer:Iron Response – jerntabletter
Relaterte produkter
 1. Vitamin C-400
  Vitamin C-400
  , 90 tabletter eller 180 tabletter

  Vitamin C-400 er et skånsomt tørket whole food C-vitamin fra appelsin som ogs&ari...

  As low as 549 kr
 2. B Complex
  B Complex
  , 90 tabletter eller 180 tabletter

  B Complex er et whole food kosttilskudd med alle de åtte B-vitaminene i whole food-form....

  As low as 519 kr