Iron Response

Rating:
100% of 100
 • Whole food og raw food kosttilskudd som bidrar til normal dannelse av røde blodceller.
 • Med i et klinisk studie som viser at det ikke fører til mage- og tarmbesvær
 • Testet fri for plantevernmidler, herbicider, glyfosat, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
629 kr
Kostnad per dag:
6,99 kr
  • Tollfri leveranse
  • Trustpilot 4,8 / 5
  • Fri frakt fra 899 kr
  • På lager
  Innhold
  90 tabletter
  Anb. pris
  629 kr
  Porsjoner
  90
  Art. nr
  40010
  EAN
  0 51494 40010 4

Iron Response

Iron Response er et kosttilskudd basert på whole food og raw food, og bidrar til normal dannelse av røde blodceller. Det inneholder vitamin B12, folsyre, C-vitamin, rødbeter, appelsin og brokkoli. Inneholder jern som bidrar til normal dannelse av hemoglobin og til normal transport av oksygen i kroppen. Iron Response bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Iron Response fra Innate Response har vært med i en klinisk studie som viser at kvinner som tar Iron Respons øker hemoglobinnivået og jernnivået selv ved lavere doser, og ikke minst uten å gi de normale bivirkningene i mage og tarm som de fleste andre jerntilskudd, både syntetiske og whole food, gir. Flere kunder som ikke har fått opp jernnivået med andre kosttilskudd har fått dem opp, uten bivirkninger, med Iron Response fra Innate Response. 

Som en av få bedrifter i verden, kjøper Innate Response, sammen med søsterselskapet MegaFood, inn hele grønnsaker, frukt, urter og bær. De maler og tørker råvarene selv, på lav temperatur, som er veldig uvanlig. De fleste bedrifter som produserer whole food kjøper inn ferdigtørket pulver fra en tredjepart. Ofte benyttes spraytørking, trommeltørking eller frysetørking, og alle disse metodene skader råvarene på ulike måter. Innate Response tørker med Refractance Window Drying, og dette er per dags dato den mest skånsomme tørkemetoden som finnes. Innate Response har til og med et eget laboratorium som benyttes for å kontrollere produktene i tre ulike tilfeller. De sender også hvert parti til flere ulike tredjeparts-laboratorier for ytterlig kontroll av blant annet plantevernmidler, ugressmiddel og andre giftstoffer. Det finnes ingen andre produsenter innen whole food som er like strenge som Innate Response og søsterselskapet MegaFood.

Innhold per dagsdose   % av DRI
Vitamin C (Askorbinsyre) 15 mg 19
Folat (Folsyre) 408 µg 204
Vitamin B12 30 µg 1200
Jern (Jernglysinat) 26 mg 186
Rødbete (Beta vulgaris) økologisk 125 mg *

Matblanding (økologisk):

Fullkornsris (Oryza sativa), Appelsin (Citrus sinensis), Brokkoli (Brassica oleracea italica)

36 mg *

DRI = Daglig referansienntak
* DRI ikke fastsatt

Andre ingredienser

Fermenterte ingredienser (risprotein (Oryza sativa), autolysert gjærekstrakt, økologisk råris (Oryza sativa), inaktiv gjær (Saccharomyces cerevisiae)), overflatebehandlingsmiddel (stearinsyre), risprotein (Oryza sativa), klumpforebyggende middel (kiseldioksid), autolysert gjærekstrakt, fyllstoff (cellulosepulver).

Dosering

1 tablett per dag. Kan tas med eller uten mat. Tabletten kan knuses eller morteres og strøs på mat eller i drikke ved problemer med svelging.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Produktanmeldelser
 1. Veldig bra jernverdi
  Rating
  100%
  Dette er den eneste jerntabletten som har klart å få opp min dårlige jernverdi opp gjennom årene. Selv under svangerskapet fikk jeg opp verdien som var dårlig i starten, og jordmoren sa at jeg burde fortsette med tablettene som fungerte så bra for meg

  Review by

  Posted on

 2. Det eneste som fungerer!
  Rating
  100%
  Det eneste jerntilskuddet jeg kan spise uten å bli dårlig i magen!

  Review by

  Posted on

 3. Høyere ferritinverdi
  Rating
  100%
  Dette hevet ferritinverdien min og er det eneste jerntilskuddet magen min har tolerert (bortsett fra jerninfusjon, da ...)

  Review by

  Posted on

 4. Endelig resultater
  Rating
  100%
  Jeg er gravid og sliter med å få opp den lave jernverdien min. Jeg spiser for tiden fire tabletter om dagen og det er det eneste som gir resultater, så jeg gjør litt framskritt for hver måling jeg tar med noen ukers mellomrom. Dette gir meg ingen bivirkninger i magen, i motsetning til jerntablettene jeg kjøpte på apoteket som endte med total forstoppelse og ikke ga høyere jernverdi.

  Review by

  Posted on

 5. Anbefales på det sterkeste!
  Rating
  100%
  Anbefales på det sterkeste! Jeg har ikke tålt andre produkter på markedet! Iron Response har hevet ferritinverdien min, jeg føler meg bedre og har mer energi! Tabletten er delbar, lett å svelge, ser ut til å absorberes lett i magen og er uten noen merkelig syntetisk bismak eller andre bivirkninger!

  Review by

  Posted on

 6. Wow!!! Stor forskjell!!!
  Rating
  100%
  Jeg må bare si WOW! Kvinner, ikke glem at vi av natur veldig lett får jernmangel, noe som kan føre til depresjon, angst og utmattelse! Jeg har tatt Innate Iron Response i noen uker, og kjenner stor forskjell. Fra å føle meg 20 år eldre og utslitt, føler jeg meg nå glad, ung og strålende!!

  Review by

  Posted on

 7. Det beste jerntilskuddet!
  Rating
  100%
  Dette er helt klart det beste jerntilskuddet. Jeg fikk orden på jernmangelen min på bare noen få dager. Jeg gikk fra å være konstant trøtt til å føle meg normal igjen, og har ingen problemer med magen! Jeg har ulcerøs kolitt og må være ekstra forsiktig med hva jeg putter i meg, og det gikk veldig fint å ta dette kosttilskuddet.

  Review by

  Posted on

 8. Meget fine jernverdier
  Rating
  100%
  Nå har jeg spist disse jerntablettene regelmessig i en lang periode. Jeg har fått veldig fine jernverdier, selv om jeg gir blod og ikke spiser duroferon. Magen min «stopper» vanligvis opp etter en tablett med duroferon. Takk for flotte produkter.

  Review by

  Posted on

 9. Det beste tilskuddet
  Rating
  100%
  Har brukt Iron Response gjennom svangerskapet mitt og har hatt en super verdi!

  Review by

  Posted on

 10. Absolutt det beste jerntilskuddet
  Rating
  100%
  Jeg hadde alvorlig vitamin- og mineralmangel etter en infeksjon som skadet tarmen. Verdien min ble ikke bedre før jeg begynte å ta Innate Response vitamintilskudd. For første gang i år ble ferritinverdien min forbedret med Iron Response.

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:Iron Response
Vurdering