Jod Iosoljod

Rating:
100% of 100

Iosoljod er en patentert form for vannløselig jod som kommer fra USA. Jod er helt nødvendig for dannelsen av skjoldbruskhormoner i skjoldbruskkjertelen.

 • Vannløselig form for jod
 • Bidrar till skjoldbruskkjertelens normale funksjon
 • Bidrar til å opprettholde normal hud
 • Bidrar til nervesystemets normale funksjon
Special Price 699 kr
Regular Price 729 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere
  • På lager
   • Kjøp mere - spar mere
   • Kjøp 2 for 679 kr hver og spar 3%
   • Kjøp 3 for 659 kr hver og spar 6%
   • Kjøp 4 for 639 kr hver og spar 9%
  Innhold
  30 ml
  Anb. pris
  729 kr
  Porsjoner
  610
  Art. nr
  GREAT10004
  EAN
  854951001124

Jod Iosoljod

Skjoldbruskhormonet T4 består av fire molekyler av jod samt ett molekyl av aminosyren tyrosin. Mangel på jod kan føre til forandringer i skjoldbruskkjertelen, som igjen kan føre til nedsatt metabolisme og immunitet. Mangel på jod øker risikoen for frie radikaler i skjoldbruskkjertelen. Miljøforurensning kan føre til økt jodmangel. Chris Kresser, som arbeider med integrativ medisin i USA og som har skrevet mye om hypotyreose, mener at 80 % av hans hypotyreosepasienter har jodmangel. Dr. David Brownstein sier at han etter å ha testet over 500 pasienter har kommet frem til at 94,7 % av dem har mangel på jod. Vi anbefaler alltid at du også tar selen når du tar jod-tilskudd. 

Iosol Iodine er en type jod. Det er en patentert form for vannløselig jod som til forskjell fra kaliumjodid, som ikke løser seg opp i vann, ikke har risiko for forgiftning eller irritasjon av skjoldbruskkjertelen på samme måte. Kaliumjodid kan overbelaste skjoldbruskkjertelen om det tas i høye doser, og Hashimotos tyreoiditt, som svekker skjoldbruskkjertelen og kan føre til hypotyreose, er oppdaget blant japanere som spiste store mengder tare som inneholdt kaliumjodid. For å produsere slik jod, ekstraherer man jod fra tare og får rene jodkrystaller som ikke er kaliumjodid. Den andre formen for slik type jod, er jod fra fjell i USA, som også løser seg opp i vann. Slik jod er et av de sikrere jodtilskuddene på markedet. Merk deg imidlertid at man aldri bør overdosere jod og at man ved hypertyreose (overaktiv skjoldbruskkjertel) bør kontrollere jodnivåene før man tar ytterligere jod. Merk at under hypertyreoidisme (overaktiv skjoldbruskkjertel), bør du sannsynligvis sjekke din jodstatus før du tar jod.

Innhold per dagsdose % av DRI
Jod 459 µg 306

DRI = Daglig referanseinntak

Ingredienser

Glycerin (vegetabilsk), kelpjod (Macrocystis pyrifera), rockjodkrystaller, renset vann.

Dosering

Bland 1 dråpe iosoljod i 0,6 dl vann. Rør og deretter ta 3 ts av blandingen. Den gir 459 μg (mikrogram) jod. Kast den resterende løsningen. Løsningen kan ikke lagres fordi jod fordampes. (For å få ca 100% av DRI, dvs. 150 μg jod, ta bare 1 teskje av blandingen i stedet.) En dråpe iosoljod inneholder 1,83 mg (1830 μg) som er for høyt et jodinntak. Det er derfor viktig å blande iosoliodin i henhold til doseringsinstruksjonene.

Observera

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt i romtemperatur. Bør ikke utsettes for direkte sollys eller varme. Laget i USA. 

Produktanmeldelser
 1. Fått bedre helse!
  Total vurdering
  100%
  Jeg bruker Iosol jod fra dere, og opplever forbedringer i helsen min. Jeg kan trene mer og tyngre, og svetter mer. Jeg hadde problemer med å svette før jeg begynte med jod.

  Review by

  Posted on

 2. Superbra!
  Total vurdering
  100%
  Jeg har brukt produktet i et år, og det er veldig bra! Jeg sluttet å miste håret og jeg har fått mer energi. Jeg føler meg bedre nå og kommer til å fortsette å ta jod!

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:Jod Iosoljod
Vurdering