MegaFlora for Women

MegaFlora® for Women (MegaFlora for kvinner) er et tilskudd med 50 milliarder melkesyrebakterier av 14 klinisk undersøkte stammer, spesielt produsert for den kvinnelige bakteriefloraen. MegaFlora® for Women inneholder også tranebær, rødbeter, stor kardeborre- og løvetannrot.

 • 50 milliarder bakterier per dagsdose
 • 14 ikke-konkurrerende stammer per kapsel, med spesielle stammer tilpasset kvinners flora
 • Testet fri for melkeprodukter, soya, GMO, glyfosat, pesticider, herbicider og magnesiumstearat
739 kr
  • Alle priser inkluderer toll og MVA
  • Levering 2-6 arbeidsdager
  • På lager
  Innhold
  60 kapsler
  Anb. pris
  739 kr
  Porsjoner
  30 serveringar
  Varenummer
  10021
  EAN
  0 51494 10021 9

MegaFlora for Women

MegaFlora® for Women inneholder 50 milliarder melkesyrebakterier av 14 ulike stammer, samt tranebær, rødbeter, stor kardeborrerot og løvetannrot. Bakteriekulturen i MegaFlora® for Women er velkjente melkesyrebakterier og produktet anbefales for kvinner. Melkesyrebakterier inngår i den normale tarmfloraen og anses som gode tarmbakterier. MegaFlora® for Women er melkesyrebakterier som kan brukes regelmessig hele året, eller periodevis i forbindelse med f.eks. reiser utenlands. De mest kjente stammene i kvinnens flora er Lactobacillus rhamnosus (HN001) og Lactobacillus plantarum (LP115). MegaFlora® for Women egner seg dessuten godt sammen med inntak av antibiotika. Man bør la det gå minst to timer fra da antibiotika ble inntatt. Melkesyrebakteriene må tas sammen med mat. 

Å innta flere ulike melkesyrebakterier er positivt, ettersom de har ulike egenskaper og trives i de ulike surhetsmiljøene som er i mage- og tarmsystemet vårt. Tarmslimhinnen fornyes regelmessig og har behov for gode melkesyrebakterier.

Innhold per dagsdose 
Melkesyrebakterier fra 14 forskjellige bakteriestammer 50 milliarder
Tranebær 400 mg
Rødbete 80 mg
Løvetannrot 80 mg
Storborrerot 80 mg

Ingredienser

Fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), tranebær (Vaccinium macrocarpon), Lactobacillus plantarum, rødbete (Beta vulgaris), fyllmiddel (kalciumlaurat), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), løvetannrot (Taraxacum officinale), storborrerot (Arctium lappa), Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus brevis, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactococcus lactis, vegetabilsk kapselskall (hydroxypropylmetylcellulose).

Dosering

2 kapsler daglig i forbindelse med måltid. Ved vanskeligheter med å svelge, kan kapslene tas fra hverandre og innholdet kan strøs over kald mat eller i kald drikke som deretter inntas med en gang. Produktet er rettet mot kvinner.

Observera

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares i kjøleskap. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Write Your Own Review
Du vurderer:MegaFlora for Women