MegaFlora Women's Probiotic

Rating:
100% of 100

MegaFlora Women's Probiotic er et tilskudd med 50 milliarder melkesyrebakterier av 14 klinisk undersøkte stammer, spesielt produsert for den kvinnelige bakteriefloraen. MegaFlora® for Women inneholder også tranebær, rødbeter, stor kardeborre- og løvetannrot.

 • 50 milliarder bakterier per dagsdose
 • 14 ikke-konkurrerende stammer per kapsel, med spesielle stammer tilpasset kvinners flora
 • Testet fri for melkeprodukter, soya, GMO, glyfosat, pesticider, herbicider og magnesiumstearat
899 kr
Kostnad per dag:
29,97 kr
  • Tollfri leveranse
  • Trustpilot 4,8 / 5
  • Fri frakt fra 899 kr
  • På lager
  Innhold
  60 kapsler
  Anb. pris
  899 kr
  Porsjoner
  30
  Art. nr
  10021
  EAN
  0 51494 10021 9

MegaFlora Women's Probiotic

MegaFlora Women's Probiotic inneholder 50 milliarder melkesyrebakterier av 14 ulike stammer, samt tranebær, rødbeter, stor kardeborrerot og løvetannrot. Bakteriekulturen i MegaFlora® for Women er velkjente melkesyrebakterier og produktet anbefales for kvinner. Melkesyrebakterier inngår i den normale tarmfloraen og anses som gode tarmbakterier. MegaFlora® for Women er melkesyrebakterier som kan brukes regelmessig hele året, eller periodevis i forbindelse med f.eks. reiser utenlands. De mest kjente stammene i kvinnens flora er Lactobacillus rhamnosus (HN001) og Lactobacillus plantarum (LP115). MegaFlora® for Women egner seg dessuten godt sammen med inntak av antibiotika. Man bør la det gå minst to timer fra da antibiotika ble inntatt. Melkesyrebakteriene må tas sammen med mat. 

Å innta flere ulike melkesyrebakterier er positivt, ettersom de har ulike egenskaper og trives i de ulike surhetsmiljøene som er i mage- og tarmsystemet vårt. Tarmslimhinnen fornyes regelmessig og har behov for gode melkesyrebakterier.

Innhold per dagsdose 
Melkesyrebakterier fra 14 forskjellige bakteriestammer 50 milliarder
Tranebær 400 mg
Rødbete 80 mg
Løvetannrot 80 mg
Storborrerot 80 mg

Ingredienser

Fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), tranebær (Vaccinium macrocarpon), Lactobacillus plantarum, rødbete (Beta vulgaris), fyllmiddel (kalciumlaurat), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), løvetannrot (Taraxacum officinale), storborrerot (Arctium lappa), Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus brevis, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactococcus lactis, vegetabilsk kapselskall (hydroxypropylmetylcellulose).

Dosering

2 kapsler daglig i forbindelse med måltid. Ved vanskeligheter med å svelge, kan kapslene tas fra hverandre og innholdet kan strøs over kald mat eller i kald drikke som deretter inntas med en gang. Produktet er rettet mot kvinner.

Observera

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares i kjøleskap. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Produktanmeldelser
 1. Fungerer
  Rating
  100%
  Det første probiotikumet jeg har prøvd som jeg føler gir magen energi med en gang og ikke har noen bivirkninger. Bra etter penicillin som virker negativt på bakterier. Kan også forebygge urinveisinfeksjon. Innholdet føles også naturlig og friskt.

  Review by

  Posted on

 2. Vaginal kløe forsvant
  Rating
  100%
  Har hatt skjedeproblemer siden jeg ble gravid med kløe og ubalanse. Jeg har testet alt men det hjalp bare midlertidig og så kom alt tilbake. Etter 1 uke med bruk av dette probiotikumet forsvant alt og ingen av problemene kom tilbake. Anbefaler dette sterkt!

  Review by

  Posted on

 3. Hudutslettet er borte!
  Rating
  100%
  Etter 2 uker har utslettet mitt forsvunnet! /Marina

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:MegaFlora Women's Probiotic
Vurdering