Vitamin D3 5000 IU

 • Vitamin D3 (kolekalsiferol) med vitamin K1 og vitamin K2
 • 5000 IE (125 µg) per kapsel
 • D-vitamin bidrar til immunforsvarets normale funksjon
 • Laboratorietestet dose av vitamin D3
 • Testet fri for plantevernmidler, herbicider, glyfosat, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
1299 kr
Kostnad per dag:
10,83 kr
  • Tollfri leveranse
  • Trustpilot 4,8 / 5
  • Fri frakt fra 899 kr
  • På lager
  Innhold
  120 kapsler
  Anb. pris
  1299 kr
  Porsjoner
  120
  Art. nr
  10441
  EAN
  0 51494 10441 5

Vitamin D3 5000 IU

Vitamin D3 5000 IE (125 µg) med K-vitamin fra MegaFood er et ekstremt bra og stabilt kosttilskudd som blant annet bidrar til immunsystemets normale funksjon. Kombinasjonen av vitamin D3 (kolekalsiferol) med vitamin K1 og vitamin K2 gjør MegaFood kosttilskudd trygt, også når man tar høyere doser av D-vitamin. Dessverre er D-vitaminmangel vanlig i Norge.

D-vitamin bidrar, i tillegg til immunforsvarets normale funksjon, til normale kalsiumnivåer i blodet og til å opprettholde normal benstruktur. D-vitamin bidrar også til å opprettholde normale tenner og til normalt opptak og utnyttelse av kalsium og fosfor. Dessuten bidrar D-vitamin til normal muskelfunksjon og spiller også en rolle i celledelingsprosessen. Vitamin K bidrar også til normal blodkoagulasjon.

I 2013 ble det gjennomført en stor studie som ble publisert i Journal of the American Medical Association, hvor man undersøkte mange ulike D-vitamintilskudd. Dessverre viste det seg at to tredjedeler av alle kosttilskudd hadde svært store variasjoner av hva som fantes i glasset sammenlignet med hva som sto på etiketten. Det lønner seg å kjøpe kvalitet. Vitamin D3 5000 IE (125 µg) med K-vitamin kommer fra MegaFood, som tester alle sine kosttilskudd i eget laboratorium så vel som hos uavhengige tredjepartslaboratorier. Slik kan du være sikker på at det som står på etiketten, faktisk er det du får i deg.

Innhold (1 kap)   % av DRI
Vitamin D3 (5000 IE) 125 µg 2500
Vitamin K (Vitamin K1 og vitamin K2) 200 µg 267

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke etablert

Ingredienser

Fyllstoff (cellulosepulver, dikalsiumfosfat), vitamin D3, vitamin K1, råris (Oryza sativa), hvitkål (Brassica oleracea capitata), vitamin K2, antioksidasjonsmiddel (askorbylpalmitat), vegetabilsk kapsel (cellulose).

Dosering

1 kapsel om dagen sammen med mat. Hvis du har problemer med å svelge, kan kapselen åpnes og innholdet kan drysses på mat eller i drikke som inntas umiddelbart.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Write Your Own Review
Du vurderer:Vitamin D3 5000 IU
Vurdering