Men's Advanced Multivitamin

 • Ekte whole food-vitaminer og -mineraler av raw food-kvalitet
 • Med næringsstoffer som bidrar til normal proteinsyntese og normalt testosteronnivå i blodet.
 • Inneholder også kolin
 • Laboratorietestet inneholder ikke gluten, meieriprodukter, soya, GMO, glyfosat, plantevernmidler, ugressmidler og magnesiumstearat
749 kr
  • Tollfri leveranse
  • Trustpilot 4,8 / 5
  • Fri frakt fra 899 kr
  • På lager
  Anb. pris
  739 kr
  Art. nr
  Multi-Men-CONF
  EAN
  0 51494 10319 7

Men's Advanced Multivitamin

Men's Advanced Multivitamin er et multivitaminmineral spesielt produsert for menn opptil 55 år. Men's Advanced Multivitamin er basert på ekte whole food-vitaminer og -mineraler av høyeste kvalitet, noe som optimaliserer biotilgjengeligheten. I Men's Advanced Multivitamin er det også kolin og metabolitter som har metabolske og regulatoriske funksjoner i kroppen. Kolin bidrar til normal homocystein-omsetning, normal omsetning av fett og til å opprettholde normal leverfunksjon. Men's Advanced Multivitamin inneholder også mikronæringsstoffer som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress, til normal proteinsyntese og til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet. Men's Advanced Multivitamin har bevart kofaktorene som trengs for optimalt opptak, i motsetning til syntetisk isolerte kosttilskudd. 

Som en av få bedrifter i verden, kjøper MegaFood, sammen med søsterselskapet Innate Response, inn hele grønnsaker, frukt, urter og bær. De maler og tørker råvarene selv, på lav temperatur, som er veldig uvanlig. De fleste bedrifter som produserer whole food kjøper inn ferdigtørket pulver fra en tredjepart. Ofte benyttes spraytørking, trommeltørking eller frysetørking, og alle disse metodene skader råvarene på ulike måter. MegaFood tørker med Refractance Window Drying, og dette er per dags dato den mest skånsomme tørkemetoden som finnes. MegaFood har til og med et eget laboratorium som benyttes for å kontrollere produktene i tre ulike tilfeller. De sender også hvert parti til flere ulike tredjeparts-laboratorier for ytterlig kontroll av blant annet plantevernmidler, ugressmiddel og andre giftstoffer. Det finnes ingen andre produsenter innen whole food som er like strenge som MegaFood og søsterselskapet Innate Response.

Innhold per dagsdose % av DRI
Vitamin A 600 µg RE 75
Vitamin C 200 mg 250
Vitamin D3 (800 IE) 20 µg 400
Vitamin E (Tokoferoler, tokotrienoler, d-alfa, beta, gamma, delta) 33,5 mg α-TE 279
Vitamin K (Vitamin K1 og K2) 80 µg 107
Vitamin B1 1,8 mg 164
Vitamin B2 2,1 mg 150
Niacin 20 mg NE 125
Vitamin B6 (Pyridoksal-5'-fosfat) 6 mg 429
Folsyre (Kalsium-L-metylfolat) 100 µg 50
Vitamin B12 (Metylkobalamin) 12 µg 480
Biotin 300 µg 600
Pantotensyre (Kalsium-D-pantotenat) 8 mg 133
Jod 150 µg 100
Sink 22,5 mg 225
Selen 70 µg 127
Kobber 150 µg 15
Mangan 2 mg 100
GTF Krom 120 µg 300
Molybden 55 µg 110
Kolin 200 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke fastsatt

Ingredienser

Kolinbitartrat, fullkornsris (Oryza sativa), vitamin C, appelsin (Citrus sinensis), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), sinkklorid, overflatebehandlingsmiddel (stearinsyre), Saccharomyces cerevisiae, vitamin E (blandede tokoferoler), fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), gulrot (Daucus sativa), niacin, vitamin A, pantotensyre, Vitamin K2, vitamin B6 (pyridoksal-5'-fosfat), vitamin B2 (riboflavin-5′-natriumfosfat), kål (Brassica oleracea capitata), manganklorid, antioksidant (askorbylpalmitat), vitamin B1, blandede karotenoider, brokkoli (Brassica oleracea italica), krom(III)klorid, vitamin E (blandede tokotrienoler), kobbersulfat, biotin, vitamin K1, kaliumjodid, natriumselenat, folsyre (kalsium-L-metylfolat), ammoniummolybdat, vitamin D3, vitamin B12 (metylkobalamin).

Dosering

2 tabletter daglig med mat eller uten mat. Tabletten kan bli knust eller pulverisert og strødd på mat eller i drikke dersom du har problemer med å svelge. Produktet er rettet mot menn. 

Whole food

Dette produktet er laget av ekte mat, vitaminer og mineraler. Hvert vitamin og mineral er kombinert med utvalgte grønnsaker, frukt eller næringsgjær i en unik prosess for å skape et whole food kosttilskudd med høy biotilgjengelighet. Les mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Skal ikke brukes av barn under 11 år. Laget i USA. 

Write Your Own Review
Du vurderer:Men's Advanced Multivitamin
Vurdering