Methyl B12

Rating:
100% of 100

Methyl B12 (Metyltilskudd med B12, folsyre og B6) er et whole food kosttilskudd med aktive former av vitamin B12, folsyre og vitamin B6.

 • Ekte whole food-vitaminer og mineraler av raw food-kvalitet
 • Med aktive former av vitamin B6, folsyre og vitamin B12
 • Testet fri for plantevernmidler, herbicider, glyfosat, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
649 kr
Kostnad per dag:
10,82 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere
  • På lager
  Innhold
  60 tabletter
  Anb. pris
  649 kr
  Porsjoner
  60
  Art. nr
  10332
  EAN
  0 51494 10332 6

Methyl B12

Methyl B12 er et whole food kosttilskudd med aktive former av vitamin B6, folsyre og vitamin B12. Vitamin B6, folat og vitamin B12 bidrar til normal homocysteinomsetning, til immunsystemets normale funksjon og til å redusere tretthet og utmattelse. Vitamin B6 og B12 bidrar dessuten til nervesystemets normale funksjon. Vitamin B12 bidrar til normal dannelse av røde blodlegemer og folat bidrar til normal bloddannelse. Folat spiller dessuten en rolle i celledelingsprosessen og bidrar til normal psykologisk funksjon. Vitamin B6 bidrar til å regulere hormonell aktivitet. Vitamin B6 er viktig fordi det bidrar til å regulere hormonell aktivitet. Methyl B12 er egnet for de som har MTHFR. 

Som en av få bedrifter i verden, kjøper MegaFood, sammen med søsterselskapet Innate Response, inn hele grønnsaker, frukt, urter og bær. De maler og tørker råvarene selv, på lav temperatur, som er veldig uvanlig. De fleste bedrifter som produserer whole food kjøper inn ferdigtørket pulver fra en tredjepart. Ofte benyttes spraytørking, trommeltørking eller frysetørking, og alle disse metodene skader råvarene på ulike måter. MegaFood tørker med Refractance Window Drying, og dette er per dags dato den mest skånsomme tørkemetoden som finnes. MegaFood har til og med et eget laboratorium som benyttes for å kontrollere produktene i tre ulike tilfeller. De sender også hvert parti til flere ulike tredjeparts-laboratorier for ytterlig kontroll av blant annet plantevernmidler, ugressmiddel og andre giftstoffer. Det finnes ingen andre produsenter innen whole food som er like strenge som MegaFood og søsterselskapet Innate Response. 

Innhold per dagsdose   % av DRI
Vitamin B6 (Pyridoksal-5'-fosfat) 8 mg 571
Folsyre (Kalsium-L-metylfolat) 200 µg 100
Vitamin B12 (Metylkobalamin) 500 µg 20 000
Rødbete 225 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke fastsatt

Ingredienser

Rødbete (Beta vulgaris), fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), fullkornsris (Oryza sativa), overflatebehandlingsmiddel (stearinsyre), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), Saccharomyces cerevisiae, vitamin B6 (pyridoksal-5'-fosfat), brokkoli (Brassica oleracea italica), vitamin B12 (metylkobalamin), folsyra (Kalsium-L-metylfolat).

Dosering

1 tablett daglig med mat eller uten mat. Tabletten kan bli knust eller pulverisert og strødd på mat eller i drikke dersom du har problemer med å svelge. 

Whole food

Dette produktet er laget av ekte mat og vitaminer. Hvert vitamin er kombinert med utvalgte grønnsaker och næringsgjær i en unik prosess for å skape et whole food kosttilskudd med høy biotilgjengelighet. Les mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Skal ikke brukes av barn under 3 år. Laget i USA.

Produktanmeldelser
 1. Topp!
  Total vurdering
  100%
  Jeg var underernært etter en tynntarmoperasjon. Jeg har nå tatt prøver på VC som viser et suverent resultat etter å ha tatt Methyl B12. Glasset er ikke engang tomt og jeg har mange tabletter igjen.

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:Methyl B12
Vurdering