Benbuljong Premium – ØKO

Rating:
100% of 100

Økologisk Benbuljong Premium er laget av de absolutt beste råvarene fra svensk KRAV-sertifisert storfe. Økologisk Benbuljong Premium er både økologisk og KRAV-sertifisert, og kommer fra dyr som ha blitt fôret med 100 % gress og urter. De får 0 % kornfôr (soya, hvete, mais). Produktet er i pulverform.

 • Benbuljong fra svensk gressgående og økologisk fôret storfe
 • Fra kyr som er fôret med 100 % gress og 0 % korn
 • Helt fri for antibiotika, veksthormoner og plantevernmidler
 • 84 % kollagen og biotilgjengelige proteiner
 • Helt fri for emulgeringsmidler, og laboratorietestet for tungmetaller
 • 0 % sukker
Special Price 859 kr
Regular Price 899 kr
Kostnad per dag:
10,31 kr
  • Tollfri leveranse
  • Trustpilot 4,8 / 5
  • Fri frakt fra 899 kr
  • På lager
   • Kjøp mere - spar mere
   • Kjøp 2 for 849 kr hver og spar 1%
   • Kjøp 3 for 829 kr hver og spar 3%
  Innhold
  500 g
  Anb. pris
  849 kr
  Porsjoner
  30
  Art. nr
  NK33181
  EAN
  7350133601708

Benbuljong Premium – ØKO

Økologisk Benbuljong Premium er laget av de absolutt beste råvarene fra svensk KRAV-sertifisert storfe. Økologisk Benbuljong Premium er både økologisk og KRAV-sertifisert, og kommer fra dyr som er fôret med 100 % gress og urter. De får 0 % kornfôr (soya, hvete, mais). Økologisk Benbuljong Premium inneholder overhodet ingen tilsetningsstoffer, fyllstoffer, bindemidler eller emulgeringsmidler. Økologisk Benbuljong Premium er sertifisert som Ekte vare for sin renhet og høye kvalitet. Produktet er i pulverform.

Hvordan skal jeg ta beinbuljong?

Økologisk Benbuljong Premium er perfekt i smoothie eller som proteinpulver i shake, men kan også benyttes i supper og i baking. Økologisk Benbuljong Premium kan dessuten med fordel brukes for å øke protein- og kollageninnholdet i pannekaker og vafler. Økologisk Benbuljong Premium inneholder absolutt ingen emulgeringsmidler, så du kan blande inn litt ekstra ved tilberedning.

Beinbuljong inneholder mye kollagen

Økologisk Benbuljong Premium er svært rik på kollagen. Dette er en viktig ingrediens i hud, hår, negler og ledd. Kroppens naturlige evne til å danne kollagen minsker fra og med 25-årsalderen. Hvis du ønsker å optimere din kollagendannelse, anbefaler vi Økologisk Benbuljong Premium sammen med Silica Collagen Builder – Kisel Kollagen og C-vitamin. C-vitamin er nødvendig for normal dannelse av kollagen. skjønnhets- og antieldringskurer.

Hvordan produseres beinbuljong?

Margben og kollagenrike ben fra svensk gressgående, økologisk og KRAV-sertifisert storfe benyttes for å lage Økologisk Benbuljong Premium. Disse får trekke skånsomt i filtrert vann i omtrent 72 timer, som gir en næringsrik beinbuljong rik på kollagen og mineraler. Deretter tørkes den til et næringsrikt pulver.

Innhold per 100 g per 12 g
Energi 420 kcal/1770 kJ 50,4 kcal/212,4 kJ
Protein 95 g 11,4 g
hvorav kollagen 84,0 g 10,1 g
Fett 2,0 g 0,24 g
hvorav mettet 0,8 g 0,10 g
Karbohydrater 1,0 g 0,12 g
hvorav sukkerarter 0,0 g 0,0 g
Salt (ikke tilsatt) 2 g 0,24 g

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke fastsatt

Ingredienser

Beinbuljongpulver* fra dyr som utelukkende har beitet på gress 
*Økologisk ingrediens.

Dosering

1–2 spiseskjeer i valgfri mengde væske. 2 toppede spiseskjeer er cirka 12 gram beinbuljongpulver. Økologisk Benbuljong Premium inneholder ikke emulgeringsmidler, så du kan måtte blande ekstra ved tilberedning hvis du rører det ut med væske.

Observer

Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utenfor rekkevidde for barn. Kosttilskudd bør ikke anvendes som erstatning for variert kost. Det er viktig med en flersidig og balansert kost, og en sunn livsstil. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Plasser aldri kosttilskudd i direkte sollys, i fuktige omgivelser eller nær en varmekilde. Lukk boksen ordentlig. Produsert i Sverige.
Produktanmeldelser
 1. Tips!
  Rating
  100%
  Føles virkelig bra i kroppen, sjelen og sinnet. Jeg blander den med kokende vann og rikelig med urtesalt. Deretter noen spiseskjeer med MCT-olje. Nam!

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:Benbuljong Premium – ØKO
Vurdering