One Daily

Rating:
100% of 100
 • Ekte whole food-vitaminer og mineraler i raw food-form
 • Bidrar til immunforsvarets normale funksjon og normal kollagendannelse som er viktig for hudens normale funksjon.
 • Testet fri for plantevernmidler, herbicider, glyfosat, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
719 kr
Kostnad per dag:
7,99 kr
  • Tollfri leveranse
  • Trustpilot 4,8 / 5
  • Fri frakt fra 899 kr
  • På lager
  Innhold
  90 tabletter
  Anb. pris
  719 kr
  Porsjoner
  90
  Art. nr
  40002
  EAN
  0 51494 40002 9

One Daily

One Daily er et multivitamin-mineral for alle fra 14 år og oppover, med næringsstoffer som bidrar til immunforsvarets normale funksjon og til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Det inneholder også mikronæringsstoffer som bidrar til nervesystemets normale funksjon og til å redusere tretthet og utmattelse. One Daily er basert på ekte whole food, der kofaktorer binder seg til vitaminer for optimal biotilgjengelighet. One Daily inneholder for eksempel alle åtte isomerer (tokoferoler, tokotrienoler) av E-vitamin. Disse er d-alfa, d-beta, d-gamma, d-delta tokoferol og d-alfa, d-beta, d-gamma, d-delta tokotrienol. Svært få multivitaminer inneholder alle de åtte formene av E-vitaminer. One Daily inneholder hel-mat der kofaktorene er bevart. Dette leder til høy biotilgjengelighet. 

Som en av få bedrifter i verden, kjøper Innate Response, sammen med søsterselskapet MegaFood, inn hele grønnsaker, frukt, urter og bær. De maler og tørker råvarene selv, på lav temperatur, som er veldig uvanlig. De fleste bedrifter som produserer whole food kjøper inn ferdigtørket pulver fra en tredjepart. Ofte benyttes spraytørking, trommeltørking eller frysetørking, og alle disse metodene skader råvarene på ulike måter. Innate Response tørker med Refractance Window Drying, og dette er per dags dato den mest skånsomme tørkemetoden som finnes. Innate Response har til og med et eget laboratorium som benyttes for å kontrollere produktene i tre ulike tilfeller. De sender også hvert parti til flere ulike tredjeparts-laboratorier for ytterlig kontroll av blant annet plantevernmidler, ugressmiddel og andre giftstoffer. Det finnes ingen andre produsenter innen whole food som er like strenge som Innate Response og søsterselskapet MegaFood.

Innhold per dagsdose % av DRI
Vitamin A 375 µg RE 47
Vitamin C 60 mg 75
Vitamin D3 (400 IE) 10 µg 200
Vitamin E (Tokoferoler, tokotrienoler (d-alfa, beta, gamma, delta) 10 mg α-TE 83
Vitamin K 65 µg 87
Vitamin B1 5 mg 455
Vitamin B2 5 mg 357
Niacin 20 mg NE 125
Vitamin B6 6 mg 429
Folsyre 240 µg 120
Vitamin B12 15 µg 600
Biotin 30 µg 60
Pantotensyre 10 mg 167
Jern 4,5 mg 32
Jod 75 µg 50
Sink 6 mg 60
Selen 25 µg 45
Mangan 1,2 mg 60
GTF Krom 40 µg 100
Molybden 20 µg 40
Bor 500 µg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke fastsatt

Ingredienser

Fullkornsris (Oryza sativa), fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), Saccharomyces cerevisiae, vitamin C, appelsin (Citrus sinensis), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), niacin, overflatebehandlingsmiddel (stearinsyre), vitamin E (blandede tokoferoler), gulrot (Daucus sativa), pantotensyre, jern(II)sulfat, sinkklorid, vitamin A, vitamin B6, vitamin B1, vitamin B2, borsyre, brokkoli (Brassica oleracea italica), manganklorid, tranebær (Vaccinium oxycoccos), kål (Brassica oleracea capitata), vill blåbær (Vaccinium angustifolium), antioksidant (askorbylpalmitat), blandede karotenoider, folsyre, kobbersulfat, krom(III)klorid, vitamin E (blandede tokotrienoler), kaliumjodid, vitamin K, natriumselenitt, ammoniummolybdat, biotin, vitamin B12, vitamin D3.

Dosering

1 tablett daglig med mat eller uten mat. Tabletten kan bli knust eller pulverisert og strødd på mat eller i drikke dersom du har problemer med å svelge. 

Whole food

Dette produktet er laget av ekte mat, vitaminer og mineraler. Hvert vitamin og mineral er kombinert med utvalgte grønnsaker, frukt eller næringsgjær i en unik prosess for å skape et whole food kosttilskudd med høy biotilgjengelighet. Les mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Skal ikke brukes av barn under 3 år. Laget i USA. 

Produktanmeldelser
 1. Beste multivitaminen!!!
  Rating
  100%
  Tar 2 av disse daglig, da blir det omtrent som women's daily, men disse varer i 45 dager istedenfor. Legger til jern og magnesium. Beste multivitaminpillene som finnes akkurat nå. Kroppen tar opp stoffene og jeg kjenner forskjellen i kroppen min sammenlignet med andre multivitaminer.

  Review by

  Posted on

 2. Beste vitaminet jeg har testet!
  Rating
  100%
  Får vanligvis magesmerter av vitamintabletter men ikke av denne. Skånsom for magen + at verdiene mine var gode på de siste testene (har hypotyreose og får vanligvis D-vitaminmangel).

  Review by

  Posted on

 3. I ett med hverdagen
  Rating
  100%
  Jeg har brukt disse vitaminene lenge og er superfornøyd. Det kvalitative innholdet avgjorde kjøpet og vitaminene er i dag en selvfølge i hverdagen. Jeg er sjelden syk og jeg føler meg mer energisk i løpet av dagen.

  Review by

  Posted on

 4. Enkelt og fleksibelt
  Rating
  100%
  Har prøvd mange forskjellige multivitaminer, men dette produktet er definitivt det beste! Lett å dosere siden du kun trenger å ta 1 tablett per dag.

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:One Daily
Vurdering