Oyster Pure

Rating:
100% of 100

Oyster Pure er et tilskudd med skånsomt tørkede østers fra Atlanterhavet, og ingenting annet. Østers er rike på vitamin B12, sink, selen, kobber og jod. Østersen i Oyster Pure testes for tungmetaller og mikroorganismer, både internt og av uavhengige testlaboratorier.

 • 100 % østers fra Atlanterhavet
 • Naturlig forekommende vitamin B12, sink, selen, kobber og jod
 • Paleo-tilskudd
 • Framstilles under GMP og HACCP
 • Helt fri for fyllstoffer, fargestoffer og tilsetninger
 • Testet fri for tungmetaller, sopp, gjær og bakterier
 • Inneholder ikke gluten, soya, melkeprodukter, magnesiumstearat eller GMO
Special Price 849 kr
Regular Price 1029 kr
  • Tollfri leveranse
  • Trustpilot 4,8 / 5
  • Fri frakt fra 899 kr
  • På lager
   • Kjøp mere - spar mere
   • Kjøp 3 for 839 kr hver og spar 1%
   • Kjøp 4 for 799 kr hver og spar 6%
  Innhold
  120 kapsler
  Anb. pris
  1029 kr
  Porsjoner
  30
  Art. nr
  GREAT10006
  EAN
  7350131872056

Oyster Pure

Oyster Pure er et tilskudd med skånsomt tørkede østers fra Atlanterhavet, og ingenting annet. Oyster Pure kommer fra irske østers av arten Crassostrea gigas. Østersen er naturlig rik på vitamin B12, sink, selen, kobber og jod. Østersen i Oyster Pure testes dessuten av både eget laboratorium og av uavhengige laboratorier. Hver batch testes for tungmetaller, sopp, gjær og bakterier. Dessuten testes vitamin- og mineralnivåene for å sikre at det som står på etiketten virkelig stemmer. Oyster Pure framstilles under GMP og HACCP.

Østersen tørkes samme dag som den fiskes, og tørkeprosessen er skånsom for å bevare de naturlig forekommende vitaminene og mineralene. Ingen syntetiske vitaminer eller mineraler tilsettes i Oyster Pure. På grunn av det lave fuktighetsnivået har Oyster Pure svært lang holdbarhet. En boks Oyster Pure med 120 kapsler inneholder totalt omtrent 6 kg østers.

Oyster Pure kan med fordel også gis som tilskudd til dyr som hunder og katter.

Innhold per dagsdose   % av DRI
Østersekstraktpulver 1,2 g *
Vitamin B12 0,92 µg 37
Jod 12,2 µg 8
Zink 2,3 mg 23
Selen 3,5 µg 6
Kobber 190 µg 19

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke fastsatt

Ingredienser

Østersekstraktpulver (Crassostrea gigas), vegetabilsk kapsel (hydroxipropylmetylcellulose).

Dosering

4 kapsler per dag med eller uten mat. Noen kan bli oppkvikket av Oyster Pure, derfor anbefaler vi at den tas om morgenen. Ved vanskeligheter med å svelge kan kapselen knuses og innholdet strøs på mat eller i drikke som inntas umiddelbart.

Observer

Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utenfor rekkevidde for barn. Kosttilskudd bør ikke anvendes som erstatning for variert kost. Det er viktig med variert og balansert kost og sunn livsstil. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Plasser aldri kosttilskudd i direkte sollys, i fuktige miljøer eller nær en varmekilde. Lukk boksen ordentlig. Framstilt i EU.

Oyster Pure er et naturlig kosttilskudd som kun inneholder østers. Dette innebærer at vitaminer og mineraler kan forekomme i varierende konsentrasjoner avhengig av sesong. Verdiene i innholdsfortegnelsen på hjemmesiden er derfor gjennomsnittet for respektive vitaminer og mineraler. På boksen er derimot de nøyaktige vitamin- og mineralverdiene oppgitt, ettersom hver batch testes i laboratorium.

Produktanmeldelser
 1. Hva skjer?
  Rating
  100%
  Jeg har blitt plaget av konstant forkjølelse og en sviende, brennende følelse i kroppen de siste månedene. Har vært utrolig lav på energi i lang tid. Etter noen dager med Oyster Pure føler jeg meg ikke syk lenger! Fortsatt snufsete, men den brennende følelsen er borte, og jeg er generelt mer opplagt! Det er stort fordi jeg har vært plaget og fortvilet!

  Review by

  Posted on

 2. Ble umiddelbart mye piggere!
  Rating
  100%
  Begynte å ta deres Oyster Pure etter en operasjonsulykke da jeg ikke fant tilbake til vitaliteten min igjen. Ble umiddelbart mye piggere da jeg begynte å ta den!

  Review by

  Posted on

 3. Min sønn har fått tilbake energien sin!
  Rating
  100%
  Min 18 år gamle sønn har vært sliten og har manglet energi. Jeg ga ham Oyster Pure, og han har blitt bedre! Han har mer energi i jobben som tømrerlærling, og han føler seg bedre generelt!

  Review by

  Posted on

 4. Viktig del av mitt liv!
  Rating
  100%
  Det er ikke ofte jeg finner et naturlig produkt som virkelig fungerer, som virkelig gir en følelse av intensiv energi. Når du tar dette produktet kan du virkelig kjenne det. Dette produktet er nå en viktig del av mitt liv.

  Review by

  Posted on

 5. Veldig fornøyd!
  Rating
  100%
  Har brukt østersekstrakt i tre måneder nå og jeg er veldig fornøyd med produktet. Smerten i leddene har forsvunnet og jag kan le igjen. Jeg anbefaler det på det sterkeste. Takk!

  Review by

  Posted on

 6. Jeg kan ærlig anbefale dette kosttilskuddet.
  Rating
  100%
  Jeg lette etter et naturlig tilskudd som kunne hjelpe til med å styrke immunforsvaret mitt ettersom jeg led av et livslangt inflammasjonsproblem, ikke veldig alvorlig, men veldig irriterende og legene hadde ikke noe botemiddel mot dette problemet. Med østersekstrakt ble jeg kvitt symptomene innen cirka 6 måneder og nå føler jeg meg mye mer energisk og frisk. Jeg kan ærlig anbefale dette kosttilskuddet. Du kommer aldri til å angre.

  Review by

  Posted on

 7. Kvalitetstilskudd!
  Rating
  100%
  Jeg holder akkurat på med å friskne til etter ekstremt vanskelig kronisk sykdom. Jeg har testet flere kosttilskudd enn jeg kan telle. Østersekstrakt er det overlegent beste tilskuddet. Det har hatt en enorm innvirkning på legeprosessen siden jeg inkluderte det i protokollen min for flere måneder siden. De positive fordelene har vært veldig merkbare og varige. Jeg har sjekket det hele svært nøye og kan ærlig si at dette er et veldig rent produkt. Det er vanskelig å finne kvalitetstilskudd nå for tiden, ettersom de fleste er utvannet for å øke marginalene eller er framstilt med skitne råvarer. Jeg er veldig glad og takknemlig over å ha funnet Oyster Pure.

  Review by

  Posted on

 8. Dette produktet er fantastisk!
  Rating
  100%
  Dette produktet er FANTASTISK. Jeg begynte å få veldig tunge og lange perioder med kortere sykluser som pågikk i cirka 5 måneder, noe jeg aldri har opplevd før, og det tappet meg helt. Jern, B-vitaminer, etc. gjorde ingenting. Jeg jobber som terapeut på en helsekostbutikk, så jeg prøvde alt. Etter bokstavelig talt 1 måned med disse, cirka 10 per dag, var neste syklus tilbake til det normale hva gjelder flod, letthet og lengde og det har holdt seg sånn de seneste 4 månedene. Jeg tar 5-10 om dagen. Jeg føler meg nå som en kvinne sent i 30-årene.

  Review by

  Posted on

 9. Fantastisk produkt!
  Rating
  100%
  Nok en gang har vi opplevd kraften i østersekstrakt. Vi flyttet og østersekstraktet var pakket ned, og det tok vel en uke innen vi pakket det opp. Mannen min merket forskjellen innen noen dager etter at han begynte å ta det igjen. Vi tok blodprøver nylig og du kan ikke forestille deg hvor overrasket vi var når min 67-årige manns testosteronnivå kom tilbake høyere enn normalt for hans alder! Vi tror det beror på det daglige inntaket av dette fantastiske produktet!

  Review by

  Posted on

 10. Bra produkt!
  Rating
  100%
  Bra produkt, fungerer virkelig for energinivåene og libido. Jeg tar cirka 6 til 8 når jeg behøver en boost eller kjenner meg tom for energi, og du kjenner virkelig effekten!

  Review by

  Posted on

 11. Utmerket produkt!
  Rating
  100%
  Utmerket produkt med enormt potensial for å øke testosteronet. Både energien og selvtilliten min har økt enormt takket være fire kapsler om dagen. Takk for at dere forbedrer min helse og øker min vitalitet!

  Review by

  Posted on

 12. Fantastiske helsefordeler!
  Rating
  100%
  Takk! Vi har sett så fantastiske helsefordeler med Oyster Pure for sønnen min.

  Review by

  Posted on

 13. Beste tilskuddet!
  Rating
  100%
  Dette er det beste tilskuddet du kan ta for å få i deg sink.

  Review by

  Posted on

 14. Ingenting har noen gang gjort så drastisk forskjell!
  Rating
  100%
  Jeg begynte å ta østersekstrakt for cirka 2 måneder siden og det har drastisk forandret livet mitt! Jeg har to jobber, og jeg kan takle begge jobbene og fortsatt ha energi. Kroppen min blir ikke like lett trøtt og sår som den pleide! Humøret mitt er mye mer stabilt også. Jeg kjenner at jeg har så mye mer energi! Folk har faktisk spurt meg hvordan jeg kan være så energisk. Jeg forteller dem alltid om østersekstrakt og hvor stor forskjell det har gjort for meg! Jeg oppdaget at det hjelper meg å våkne pigg om morgenen! Ikke mer groggy og klaging hele dagen! Jeg er ikke engang sugen på eller behøver kaffe! Kun ren lykke!!! Ingenting har noen gang gjort så drastisk forskjell som østersekstrakt.

  Review by

  Posted on

 15. Anbefaler østersekstrakt på det sterkeste.
  Rating
  100%
  Jeg har brukt dette produktet i 2 år nå, fra september til mai. Jeg er ekstremt fornøyd med dette produktet, ettersom det gir meg alle næringsstoffene jeg behøver. Jeg har Hashimoto Thyroiditis og må ta sink, selen og jod. Deres produkt har hjulpet meg med å forhindre noen av bivirkningene som er relatert til sykdommen. Jeg anbefaler østersekstrakt på det sterkeste.

  Review by

  Posted on

 16. Fast, glatt og glødende hud og mindre hårtap
  Rating
  100%
  I et forsøk på å redusere inntaket mitt av syntetiske kosttilskudd har jeg byttet til matbaserte alternativer for å kompensere for næringsunderskudd. Innen noen uker etter at jeg begynte å ta østersekstrakt merket jeg en fast, glatt og glødende hud og mindre hårtap. Østersekstrakt er dessuten absolutt nødvendig for alle som følger en detox-protokoll.

  Review by

  Posted on

 17. Produktet er verdt hver eneste krone!
  Rating
  100%
  For et år siden begynte jeg å bestille østersekstrakt til min 65+-årige mann etter anbefaling fra en naturlege. Mannen min merket forskjell på energinivået sitt innen en ukes tid. I løpet av de neste ukene merket jeg en forskjell i vår seksuelle aktivitet. En forskjell vi begge ble positivt overrasket over. Jeg passer på at det aldri er tomt! Produktet er verdt hver eneste krone!

  Review by

  Posted on

 18. Super!
  Rating
  100%
  Dette produktet kommer jeg og familien til å ta FOR ALLTID! Energi, testosteron og libido har nådd et nivå som er supert.

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:Oyster Pure
Vurdering