Facebook

Oyster Pure

Oyster Pure er et tilskudd med skånsomt tørkede østers fra Atlanterhavet, og ingenting annet. Østers er rike på vitamin B12, sink, selen, kobber og jod. Østersen i Oyster Pure testes for tungmetaller og mikroorganismer, både internt og av uavhengige testlaboratorier.

 • 100 % østers fra Atlanterhavet
 • Naturlig forekommende vitamin B12, sink, selen, kobber og jod
 • Paleo-tilskudd
 • Framstilles under GMP og HACCP
 • Helt fri for fyllstoffer, fargestoffer og tilsetninger
 • Testet fri for tungmetaller, sopp, gjær og bakterier
 • Inneholder ikke gluten, soya, melkeprodukter, magnesiumstearat eller GMO
Special Price 799 kr
Regular Price 849 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere.
  • På lager
  Innhold
  120 kapsler
  Anb. pris
  849 kr
  Porsjoner
  30
  Art. nr
  GREAT10006
  EAN
  7350131872056

Oyster Pure

Oyster Pure er et tilskudd med skånsomt tørkede østers fra Atlanterhavet, og ingenting annet. Oyster Pure kommer fra irske østers av arten Crassostrea gigas. Østersen er naturlig rik på vitamin B12, sink, selen, kobber og jod. Østersen i Oyster Pure testes dessuten av både eget laboratorium og av uavhengige laboratorier. Hver batch testes for tungmetaller, sopp, gjær og bakterier. Dessuten testes vitamin- og mineralnivåene for å sikre at det som står på etiketten virkelig stemmer. Oyster Pure framstilles under GMP og HACCP.

Østersen tørkes samme dag som den fiskes, og tørkeprosessen er skånsom for å bevare de naturlig forekommende vitaminene og mineralene. Ingen syntetiske vitaminer eller mineraler tilsettes i Oyster Pure. På grunn av det lave fuktighetsnivået har Oyster Pure svært lang holdbarhet. En boks Oyster Pure med 120 kapsler inneholder totalt omtrent 6 kg østers.

Oyster Pure kan med fordel også gis som tilskudd til dyr som hunder og katter.

Innhold per dagsdose   % av DRI
Østersekstraktpulver 1,2 g *
Vitamin B12 0,92 µg 37
Jod 12,2 µg 8
Zink 2,3 mg 23
Selen 3,5 µg 6
Kobber 190 µg 19

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke fastsatt

Ingredienser

Østersekstraktpulver (Crassostrea gigas), vegetabilsk kapsel (hydroxipropylmetylcellulose).

Dosering

4 kapsler per dag, omtrent 30 min før frokost. Noen kan bli oppkvikket av Oyster Pure, derfor anbefaler vi at den tas om morgenen. Ved vanskeligheter med å svelge kan kapselen knuses og innholdet strøs på mat eller i drikke som inntas umiddelbart.

Observer

Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utenfor rekkevidde for barn. Kosttilskudd bør ikke anvendes som erstatning for variert kost. Det er viktig med variert og balansert kost og sunn livsstil. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Plasser aldri kosttilskudd i direkte sollys, i fuktige miljøer eller nær en varmekilde. Lukk boksen ordentlig. Framstilt i EU.

Oyster Pure er et naturlig kosttilskudd som kun inneholder østers. Dette innebærer at vitaminer og mineraler kan forekomme i varierende konsentrasjoner avhengig av sesong. Verdiene i innholdsfortegnelsen på hjemmesiden er derfor gjennomsnittet for respektive vitaminer og mineraler. På boksen er derimot de nøyaktige vitamin- og mineralverdiene oppgitt, ettersom hver batch testes i laboratorium.

Write Your Own Review
Du vurderer:Oyster Pure
Vurdering