AKKURAT NÅ – 20 % rabatt på produkter for hår, negler og hud!

Skin, Nails & Hair 2

Rating:
100% of 100

Skin, Nails, & Hair 2™ (Hud, negler og hår) fra MegaFood er et whole food-tilskudd med mikronæringsstoffer som bidrar til å bevare normal hud, hår og negler. Inneholder brennesle, cryptoxantin og tokotrienoler.

 • Ekte whole food med vitaminer og mineraler som bidrar til normal hud, hår og negler
 • Inneholder tokotrienoler som bidrar til å beskytte hudcellene mot oksidativt stress
 • Inneholder også brennesle, selen, sink og pantotensyre.
 • Testet fri for plantevernmidler, herbicider, glyfosat, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
Special Price 579 kr
Regular Price 599 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere
  • På lager
  Anb. pris
  519 kr
  Art. nr
  SKIN-NAILS-HAIR-CONF
  EAN
  0 51494 10280 0

Skin, Nails & Hair 2

Skin, Nails, & Hair 2™ fra MegaFood inneholder mikronæringsstoffer som bidrar til normal hud, hår og negler. Biotin bidrar til å opprettholde normalt hår og normal hud. Biotin bidrar også til å opprettholde normale slimhinner. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens normale funksjon og for tannkjøttets normale funksjon. Vitamin A bidrar til å opprettholde normal hud og til å opprettholde normale slimhinner. Sink bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress, selv hudcellene. Selen bidrar til skjoldbruskkjertelens normale funksjon og till til å opprettholde normalt hår og normale negler. Skin, Nails, & Hair 2™ inneholder alle åtte isomerer (tokoferoler, tokotrienoler) av E-vitamin, altså d-alfa, d-beta, d-gamma, d-delta av både tokoferol og tokotrienol. 

Som en av få bedrifter i verden, kjøper MegaFood, sammen med søsterselskapet Innate Response, inn hele grønnsaker, frukt, urter og bær. De maler og tørker råvarene selv, på lav temperatur, som er veldig uvanlig. De fleste bedrifter som produserer whole food kjøper inn ferdigtørket pulver fra en tredjepart. Ofte benyttes spraytørking, trommeltørking eller frysetørking, og alle disse metodene skader råvarene på ulike måter. MegaFood tørker med Refractance Window Drying, og dette er per dags dato den mest skånsomme tørkemetoden som finnes. MegaFood har til og med et eget laboratorium som benyttes for å kontrollere produktene i tre ulike tilfeller. De sender også hvert parti til flere ulike tredjeparts-laboratorier for ytterlig kontroll av blant annet plantevernmidler, ugressmiddel og andre giftstoffer. Det finnes ingen andre produsenter innen whole food som er like strenge som MegaFood og søsterselskapet Innate Response.

Innhold per dagsdose % av DRI
Vitamin A 600 µg RE 75
Vitamin C 200 mg 250
Vitamin E (Tokoferoler, tokotrienoler, d-alfa, beta, gamma, delta) 20 mg α-TE 167
Vitamin B6 (Pyridoksal-5'-fosfat) 4 mg 286
Biotin 300 µg 600
Pantotensyre 20 mg 333
Sink 6 mg 60
Selen 15 µg 27
Brennesle 500 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke fastsatt

Ingredienser

Brennesle (Urtica dioica, löv), vitamin C, fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), fullkornsris (Oryza sativa), appelsin (Citrus sinensis), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), sinkklorid, overflatebehandlingsmiddel (stearinsyre), vitamin E (blandede tokoferoler), pantotensyre, gulrot (Daucus sativa), Saccharomyces cerevisiae, vitamin A, vitamin B6, antioksidant (askorbylpalmitat), blandede karotenoider, biotin, vitamin E (blandede tokotrienoler), natriumselenat.

Dosering

2 tabletter daglig med mat eller uten mat. Tabletten kan bli knust eller pulverisert og strødd på mat eller i drikke dersom du har problemer med å svelge. 

Whole food

Dette produktet er laget av ekte mat, vitaminer, mineraler og brennesle. Hvert vitamin og mineral er kombinert med utvalgte grønnsaker, frukt og næringsgjær i en unik prosess for å skape et whole food kosttilskudd med høy biotilgjengelighet. Les mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Skal ikke brukes av barn under 3 år. Laget i USA.

Produktanmeldelser
 1. 5 stjerner
  Total vurdering
  100%
  Håret mitt har aldri vært bedre!

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:Skin, Nails & Hair 2
Vurdering