AKKURAT NÅ – 20 % rabatt på produkter for hår, negler og hud!

Thyroid Strength

Rating:
100% of 100

Thyroid Strength (Skjoldbrusk-kompleks) fra MegaFood er et komplett kosttilskudd med mikronæringsstoffer som bidrar til normal funksjon av skjoldbruskkjertelen. Det inneholder også L-tyrosin, hellig basilikum, ashwagandha og forskolin.

 • Med ashwagandha, som har adaptogene egenskaper og bidrar til kroppens evne til å håndtere stress
 • Med jod som bidrar til normal produksjon av skjoldbruskkjertelhormoner
 • Inneholder L-Tyrosin
 • Testet fri for sprøytemidler, plantevernmidler, herbicider, glyfosat, tungmetaller, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
789 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere
  • På lager
  Anb. pris
  599 kr
  Art. nr
  Thyroid-Strength-CONF
  EAN
  0 51494 20028 5

Thyroid Strength

Thyroid Strength fra MegaFood er et whole food-kosttilskudd med mikronæringsstoffer som bidrar til normal funksjon av skjoldbruskkjertelen. Den inneholder også L-tyrosin, hellig basilikum, ashwagandha og forskolin. Jod bidrar til normal produksjon av skjoldbruskkjertelhormoner, til normal funksjon av skjoldbruskkjertel og til normal energiomsetning. Selen bidrar til normal funksjon av skjoldbruskkjertelen og til normal funksjon av immunsystemet. Sink bidrar til å opprettholde normal hud, hår, negler og normale slimhinner. Sink bidrar til normal syrebalanse. Kobber bidrar til å opprettholde normalt bindevev og normal funksjon av nervesystemet.

Thyroid Strength bør suppleres med et multivitamin. Se våre multivitaminmineraler her.

Innhold (2 tab)   % av DRI
Jod 150 µg 100
Sink 8 mg 80
Selen 70 µg 127
Kobber 350 µg 35
L-Tyrosin 300 mg *
Hellig basillikum 250 mg *
Ashwagandha 250 mg *
Forskolin 150 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke bestemt

Ingredienser

Fyllstoffer (cellulosepulver), L-tyrosin, Ashwagandha (Withania somnifera, rot- og bladekstrakt, Sensoril), hellig basilikum (Ocimum sanctum, bladekstrakt), brun ris (Oryza sativa), forskolin (Coleus forskohlii, rotekstrakt), klumpforebyggende middel (silika), Saccharomyces cerevisiae, overflatebehandlingsmiddel (stearinsyre), stabilisatorer (guargummi), sinkglycinat, kobberglycinat, jodglycinat, selenglycinat.

Dosering

2 tabletter per dag. Kan tas med eller uten mat. Tabletten kan knuses eller morteres og strøs på mat eller i drikke ved problemer med svelging.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Produktanmeldelser
 1. Hår og negler vokser!
  Total vurdering
  100%
  Jeg tar Thyroid Strength og Ultra C-400. Produktene fungerer på meg! Verdiene mine har blitt bedre og jeg føler meg mye bedre. Jeg er i bedre form og merker at hår og negler vokser!

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:Thyroid Strength
Vurdering