AKKURAT NÅ – 20 % rabatt på produkter for hår, negler og hud!

Vitamin C-400

Rating:
100% of 100

Vitamin C-400 er et skånsomt tørket whole food C-vitamin fra appelsin som også inneholder amerikanske tranebær og ville blåbær. Det bidrar blant annet til immunforsvaret, men også til nervesystemets normale funksjon.

 • Er raw food og inneholder ekte whole food C-vitamin
 • Inneholder amerikanske tranebær og ville blåbær
 • Testet fri for plantevernmidler, herbicider, glyfosat, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
899 kr
Kostnad per dag:
4,99 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere
  • På lager
  Innhold
  180 tabletter
  Anb. pris
  899 kr
  Porsjoner
  180
  Art. nr
  40017
  EAN
  051494400173

Vitamin C-400

Vitamin C-400 er et whole food C-vitamin der alle kofaktorer som trengs for normalt opptak er til stede, til forskjell fra isolert, syntetisk C-vitamin. Vitamin C-400 er et skånsomt tørket whole food C-vitamin fra appelsin som også inneholder amerikanske tranebær og ville blåbær. Vitamin C-400 er basert på hel, ikke-prosessert mat for å bevare alle kofaktorer som trengs for optimalt opptak.

Vitamin C bidrar til immunsystemets normale funksjon og till å opprettholde immunsystemets normale funksjon under og etter intens fysisk trening. Vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for blodkarenes normale funksjon, for knoklenes normale funksjon, for bruskens normale funksjon, for tannkjøttets normale funksjon, for hudens normale funksjon og for tennenes normale funksjon. Vitamin C bidrar til normal energiomsetning. Vitamin C bidrar til nervesystemets normale funksjon og til normal psykologisk funksjon. Vitamin C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Vitamin C bidrar til å gjenoppbygge den reduserte formen av vitamin E og øker opptaket av jern.

Som en av få bedrifter i verden, kjøper Innate Response, sammen med søsterselskapet MegaFood, inn hele grønnsaker, frukt, urter og bær. De maler og tørker råvarene selv, på lav temperatur, som er veldig uvanlig. De fleste bedrifter som produserer whole food kjøper inn ferdigtørket pulver fra en tredjepart. Ofte benyttes spraytørking, trommeltørking eller frysetørking, og alle disse metodene skader råvarene på ulike måter. Innate Response tørker med Refractance Window Drying, og dette er per dags dato den mest skånsomme tørkemetoden som finnes. Innate Response har til og med et eget laboratorium som benyttes for å kontrollere produktene i tre ulike tilfeller. De sender også hvert parti til flere ulike tredjeparts-laboratorier for ytterlig kontroll av blant annet plantevernmidler, ugressmiddel og andre giftstoffer. Det finnes ingen andre produsenter innen whole food som er like strenge som Innate Response og søsterselskapet MegaFood.

Innhold per dagsdose   % av DRI
Vitamin C (Appelsin) 400 mg 500
Amerikansk tranebær 15 mg *
Vilde blåbær 10 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke fastsatt

Ingredienser

Vitamin C, appelsin (Citrus sinensis), fullkornsris (Oryza sativa), fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), Saccharomyces cerevisae, antiklumpemiddel (silisiumdioksid), overflatebehandlingsmiddel (stearinsyre), amerikansk tranebær (Vaccinium macrocarpon), vilde blåbær (Vaccinium angustifolium), brokkoli (Brassica oleracea italica), persilleblad (Petroselinum crispum), gulrot (Daucus carota subsp. sativus), rødbete (Beta vulgaris).

Dosering

1 tablett daglig med mat eller uten mat. Tabletten kan bli knust eller pulverisert og strødd på mat eller i drikke dersom du har problemer med å svelge.

Whole food

Dette produktet er laget av ekte mat og vitamin C. Vitamin C er kombinert med utvalgte grønnsaker, frukt, bær og næringsgjær i en unik prosess for å skape et whole food kosttilskudd med høy biotilgjengelighet. Les mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Skal ikke brukes av barn under 3 år. Laget i USA.

Produktanmeldelser
 1. Unngår forkjølelse!
  Total vurdering
  100%
  Jeg tar dette sammen med en multivitamin så snart jeg føler at jeg begynner å bli syk. Det fungerer veldig bra! Unngår forkjølelse!

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:Vitamin C-400
Vurdering