Vitamin D3 2000 IU

Rating:
100% of 100

Vitamin D3 2000 IE (50 µg) fra Innate Response er vitamin D3 av whole food-kvalitet.

 • Vitamin D3 med whole food og raw food
 • 2000 IE (50 µg) per tablett
 • Testet fri for plantevernmidler, herbicider, glyfosat, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
629 kr
Kostnad per dag:
6,99 kr
  • Tollfri leveranse
  • Trustpilot 4,8 / 5
  • Fri frakt fra 899 kr
  • På lager
  Innhold
  90 tabletter
  Anb. pris
  629 kr
  Porsjoner
  90
  Art. nr
  40131
  EAN
  0 51494 40131 6

Vitamin D3 2000 IU

Vitamin D3 2000 IE (50 µg) fra Innate Response bidrar til å opprettholde immunforsvarets normale funksjon. Kosttilskuddet bidrar også til normalt opptak og utnyttelse av kalsium og fosfor samt til å opprettholde normale kalsiumnivåer i blodet. Vitamin D3 2000 IE (50 µg) fra Innate Response bidrar i tillegg til å opprettholde et normalt skjelett, normal muskelfunksjon og til å bevare normale tenner. Vitaminet har også en rolle i celledelingsprosessen. Vitamin D3 2000 IE (50 µg) fra Innate Response inneholder brokkoli, persille, gulrot og rødbeter. I 2013 ble det gjennomført en studie som ble publisert i Journal of the American Medical Association, der man undersøkte vitamin-D3-kosttilskudd. To tredeler av alle kosttilskuddene viste seg å ha store variasjoner når man kontrollerte hva pakken faktisk inneholdt sammenliknet med det som sto spesifisert på etiketten. Vitamin D3 2000 IE (50 µg) kommer fra Innate Response, som tester alle kosttilskuddene sine i laboratorier, så det som står på etiketten faktisk stemmer. 

Som en av få bedrifter i verden, kjøper Innate Response, sammen med søsterselskapet MegaFood, inn hele grønnsaker, frukt, urter og bær. De maler og tørker råvarene selv, på lav temperatur, som er veldig uvanlig. De fleste bedrifter som produserer whole food kjøper inn ferdigtørket pulver fra en tredjepart. Ofte benyttes spraytørking, trommeltørking eller frysetørking, og alle disse metodene skader råvarene på ulike måter. Innate Response tørker med Refractance Window Drying, og dette er per dags dato den mest skånsomme tørkemetoden som finnes. Innate Response har til og med et eget laboratorium som benyttes for å kontrollere produktene i tre ulike tilfeller. De sender også hvert parti til flere ulike tredjeparts-laboratorier for ytterlig kontroll av blant annet plantevernmidler, ugressmiddel og andre giftstoffer. Det finnes ingen andre produsenter innen whole food som er like strenge som Innate Response og søsterselskapet MegaFood.

Innhold per dagsdose % av DRI
Vitamin D3 (2000 IE) 50 µg 1000
Brokkoli 70 mg *
Persille 55 mg *
Gulrot 30 mg *
Rødbete 10 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke fastsatt

Ingredienser

Fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose),  Saccharomyces cerevisiae, fullkornsris (Oryza sativa), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), brokkoli (Brassica oleracea), overflatebehandlingsmiddel (stearinsyre), persilleblad (Petroselinum crispum), gulrot (Daucus carota subsp. sativus), rødbete (Beta vulgaris), vitamin D3. 

Dosering

1 tablett daglig med mat eller uten mat. Tabletten kan bli knust eller pulverisert og strødd på mat eller i drikke dersom du har problemer med å svelge. 

Whole food

Dette produktet er laget av ekte mat og vitamin D3. Vitamin D3 er kombinert med utvalgte grønnsaker og næringsgjær i en unik prosess for å skape et whole food kosttilskudd med høy biotilgjengelighet.

Observera

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Skal ikke brukes av barn og unge under 18 år. Laget i USA.

Produktanmeldelser
 1. Vitamin D3
  Rating
  100%
  Jeg sluttet å ta vitamin D i løpet av sommeren. Eksemet mitt ble verre da. Siden for to uker siden har jeg tatt D-vitaminet ditt og eksemet mitt gror igjen. Huden blir jevn og fin.

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:Vitamin D3 2000 IU
Vurdering