Vitamin D3 5000 IU

Rating:
100% of 100
 • Vitamin D3 (kolekalsiferol) med vitamin K1 og vitamin K2
 • 5000 IE (125 µg) per kapsel
 • D-vitamin bidrar til immunforsvarets normale funksjon
 • Laboratorietestet dose av vitamin D3
 • Testet fri for plantevernmidler, herbicider, glyfosat, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
899 kr
Kostnad per dag:
14,98 kr
  • Tollfri leveranse
  • Trustpilot 4,8 / 5
  • Fri frakt fra 899 kr
  • På lager
  Innhold
  60 kapsler
  Anb. pris
  899 kr
  Porsjoner
  60
  Art. nr
  43002
  EAN
  0 51494 43002 6

Vitamin D3 5000 IU

Vitamin D3 5000 IE (125 µg) med K-vitamin fra Innate Response er et ekstremt bra og stabilt kosttilskudd som blant annet bidrar til immunsystemets normale funksjon. Kombinasjonen av vitamin D3 (kolekalsiferol) med vitamin K1 og vitamin K2 gjør Innate Response kosttilskudd trygt, også når man tar høyere doser av D-vitamin. Dessverre er D-vitaminmangel vanlig i Norge.

D-vitamin bidrar, i tillegg til immunforsvarets normale funksjon, til normale kalsiumnivåer i blodet og til å opprettholde normal benstruktur. D-vitamin bidrar også til å opprettholde normale tenner og til normalt opptak og utnyttelse av kalsium og fosfor. Dessuten bidrar D-vitamin til normal muskelfunksjon og spiller også en rolle i celledelingsprosessen. Vitamin K bidrar også til normal blodkoagulasjon.

I 2013 ble det gjennomført en stor studie som ble publisert i Journal of the American Medical Association, hvor man undersøkte mange ulike D-vitamintilskudd. Dessverre viste det seg at to tredjedeler av alle kosttilskudd hadde svært store variasjoner av hva som fantes i glasset sammenlignet med hva som sto på etiketten. Det lønner seg å kjøpe kvalitet. Vitamin D3 5000 IE (125 µg) med K-vitamin kommer fra Innate Response, som tester alle sine kosttilskudd i eget laboratorium så vel som hos uavhengige tredjepartslaboratorier. Slik kan du være sikker på at det som står på etiketten, faktisk er det du får i deg.

Innhold (1 kap)   % av DRI
Vitamin D3 (5000 IE) 125 µg 2500
Vitamin K (Vitamin K1 og vitamin K2) 200 µg 267

DRI = Daglig referanseinntak 
* DRI ikke etablert 

Ingredienser

Fyllstoff (cellulosepulver, dikalsiumfosfat), vitamin D3, vitamin K1, råris (Oryza sativa), hvitkål (Brassica oleracea capitata), vitamin K2, antioksidasjonsmiddel (askorbylpalmitat), vegetabilsk kapsel (cellulose). 

Dosering

1 kapsel om dagen sammen med mat. Hvis du har problemer med å svelge, kan kapselen åpnes og innholdet kan drysses på mat eller i drikke som inntas umiddelbart. 

Merk 

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Produktanmeldelser
 1. Fantastisk produkt!
  Rating
  100%
  Det beste jeg har prøvd. Kommer til å kjøpe igjen.
  Jeg har sykdom og dette vitamin D sammen med B-gruppevitaminer fra Innate Response gjør virkelig en forskjell.

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:Vitamin D3 5000 IU
Vurdering