AKKURAT NÅ – 20 % rabatt på produkter for hår, negler og hud!

Vitamin E

Rating:
100% of 100

Dr. Mercolas Vitamin E med tokoferoler og tokotrienoler er av absolutt høyeste kvalitet. Den inneholder alle åtte isomer av vitamin E, fire tokoferoler og fire tokotrienoler, i motsetning til de aller fleste andre som bare inneholder alfa-tokoferol. Det kommer ikke fra soya, som en majoritet av all E-vitamin gjør.

 • E-vitamin med alle fire tokoferoler og fire tokotrienoler
 • Uten syntetisk E-vitamin
 • Med MCT for optimalt opptak
 • Beskytter cellene mot oksidativt stress
 • Uten GMO, gluten og soya
Special Price 419 kr
Regular Price 429 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere
  • På lager
  Anb. pris
  749 kr
  Art. nr
  DM-EVITAMIN
  EAN
  810487033336

Vitamin E

Dr. Mercolas Vitamin E med tokoferoler og tokotrienoler er av absolutt høyeste kvalitet. Den er fri for syntetisk E-vitamin og inneholder alle åtte isomer av E-vitamin, fire tokoferoler og fire tokotrienoler, i motsetning til de aller fleste andre som bare inneholder alfa-tokoferol. Det kommer ikke fra soya, som en majoritet av all E-vitamin gjør. Dr. Mercolas Vitamin E med tokoferoler og tokotrienoler inneholder MCT for optimalt opptak. Dr. Mercolas Vitamin E med tokoferoler og tokotrienoler bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Dr. Mercolas Vitamin E med tokoferoler og tokotrienoler inneholder alle åtte isomer (tokoferoler, tokotrienoler) av E-vitamin, det vil si d-alfa-, d-beta-, d-gamma- og d-delta-tokoferol, og det samme for tokotrienolene. Kroppen foretrekker de naturlige formene av E-vitamin. Finnes i 30 kapsler og 90 kapsler.

Innhold (1 kap)   % av DRI
Vitamin E (d-alfa-tokoferol) 134 mg α-TE 1117
Tokotrienoler (d-alfa, beta, gamma, delta) 50 mg *
Tokoferoler (d-alfa, beta, gamma, delta) 25 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke etablert

Ingredienser

Vitamin E (blandede tokoferoler), vitamin E (blandede tokotrienoler), vegetabilsk kapsel (hydroxipropylmetylcellulose), triglyserider med middels kjedelengde (MCT).

Dosering

Vitamin E (blandede tokoferoler), vitamin E (blandede tokotrienoler), vegetabilsk kapsel (hydroxipropylmetylcellulose), triglyserider med middels kjedelengde (MCT). Vitamin E fra solsikkeolje og bærekraftig dyrket palmeolje.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Produktanmeldelser
 1. Beste E-vitaminen!
  Total vurdering
  100%
  Jeg kjøpte Dr. Mercolas E-vitamin fordi det var den eneste jeg kunne finne uten soyabønneolje. Huden min har blitt mye bedre, og jeg er veldig fornøyd!

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:Vitamin E
Vurdering